Avilia Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Myślę o sterylizacji Hany zanim wydam ją do nowego domu,ale niestety jak na razie nie starczy mi na to funduszy,ponieważ za miesiąc będę sterylizowała własną suczkę.Przydałoby się zrobić jakiś bazarek,ale ja niestety nie bardzo się na tym znam.Myślę,że miałabym co przekazać na bazarek. Czy ktoś byłby chętny mi pomóc w robieniu bazarku? Po wydaniu Hany do nowego domu będę w stanie przyjąć kolejnego psa na DT. Quote
Avilia Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Myślę o sterylizacji Hany zanim wydam ją do nowego domu,ale niestety jak na razie nie starczy mi na to funduszy,ponieważ za miesiąc będę sterylizowała własną suczkę.Przydałoby się zrobić jakiś bazarek,ale ja niestety nie bardzo się na tym znam.Myślę,że miałabym co przekazać na bazarek. Czy ktoś byłby chętny mi pomóc w robieniu bazarku? Po wydaniu Hany do nowego domu będę w stanie przyjąć kolejnego psa na DT. Quote
Jasza Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 jA MOGĘ WYSTAWIĆ BAZAREK. WYŚLIJ MI ZDJĘCIA PROSZĘ, Z OPISAMI I CENAMI. JEŻELI MOGLABYŚ MI JE WYSŁAĆ NA PW TO BYŁOBY SUPER. Uściski dla Hany. Pusto tu u niej na wątku, może trzeba by pospraszać więcej ciotek. Quote
Avilia Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Super. Zdjęcia i wszystko co potrzebne do bazarku wyślę Ci jak tylko odzyskam aparat.Myślę,że po niedzieli powinnam to zrobić. Dziękuję za pomoc;) A ciotki trzeba sprosić na wątek Hany!I potrzeba więcej ogłoszeń... Quote
Jasza Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Wkleję wątek Hany na wątku katowickim. I czekam na zdjęcia. Quote
Avilia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Hanusia: ...................................................... Quote
Avilia Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Niestety allegro nie ma.Bardzo fajnie by było jak ktoś by jej allegro zrobił. Jaszo zdjęcia mam już cyknięte.Dzisiaj wieczorem zrobię opisy i wszystko Ci wyślę. Quote
Jasza Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ok. Czekam na zdjęcia z opisami i CENAMI! I wystawiam bazarek! Quote
__Lara Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Avilia']Niestety allegro nie ma.Bardzo fajnie by było jak ktoś by jej allegro zrobił. Jaszo zdjęcia mam już cyknięte.Dzisiaj wieczorem zrobię opisy i wszystko Ci wyślę.[/QUOTE] Oki, zrobię, zapisuję ją w notesie ;) Quote
Avilia Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Bardzo dziękuję Laro:) W górę Hana! Quote
Jasza Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Mam już zdjęcia i opisy! Zrobie bazarek jutro, najpóźniej w sobotę! Quote
Jasza Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Zapraszam na bazarek dla Hany: Avilia, proszę zaglądaj i popraw jeśli coś źle napisałam. http://www.dogomania.pl/threads/178791-Niesamowity-bazarek-dla-niesamowitej-HANY-Do-20-02-2010r?p=13991374#post13991374 Quote
Avilia Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Zapraszamy na bazarek! Czy ktoś jeszcze odwiedza Hanę? Quote
Avilia Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Zapraszamy na bazarek! Czy ktoś jeszcze odwiedza Hanę? Quote
Jasza Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 A przy okazji zapraszam na wątek Misi. Sytuacja jest niecodzienna. Albo może tylko mi się tak wydaje. W każdym razie liczę bardzo na pomysły osób z większym doświadczeniem niż moje. http://www.dogomania.pl/threads/178980-Malutka-dzika-Misia-z-opuszczonej-kopalni-nie-wiem-co-robiAE? Quote
Avilia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Hana w końcu zaczęła zachowywać się jak normalny,zdrowy,młody psiak.Skacze w śniegu jak zajączek i nawet zaczęła za patyczkami biegać;) Zrobiła się cudowną psiną,tylko domku nadal brak;/ Czy ktoś się w końcu nią zainteresuje? Quote
__Lara Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przepraszam za opóźnienie, allegro oczywiście zrobię. Quote
Jasza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Hopaj do gory Haneczko! Avilia - spróbuj zaprosić na wątek więcej ciotek! Quote
Avilia Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Strony na których Hana jest już ogłoszona: www.adopcjapsa.pl www.adopcjepsow.org www.gumtree.pl www.cafeanimal.pl Quote
koosiek Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Zapraszam Hanę na wątek zbiorczy wilczaków do adopcji :) http://www.dogomania.pl/threads/177620-ADOPTUJ-WILKA-czyli-wAE-tek-zbiorczy-wilczakA-w-do-adopcji Quote
Recommended Posts