Jump to content
Dogomania

KTO DA CHOCIAŻ JEŚĆ TYM MALUCHOM! TRASA KIELCE - SANDOMIERZ - trasa lubelska!!!

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

komendant wczoraj do mnie dzwonił i jets tak:
- psiaka bialo rudego nie ma, ale on prawdopodobnie mieszka u faceta o około 500 metrów od cpn-u i komendant ovbiecał to sprawdzić,
- bursztynek mieszka w rurze retencyjnej, pracownicy cpn-u mu tam odśniezyli i wyłożyli czymś tam, jest także dokarmiany, gdy nabierze zaufania, to go złapią, jednak jak na razie nie podchodzi do nich blisko - psiak nie jest głodny - kierownik cpn-u dopilnuje aby psiakowi krzywda się nie stała, chcą go do siebie przyzwyczaić
- dzisiaj dostanę zdjęcia suczki i szczeniąt - poprosiłam żeby nie przewoził szczeniąt z sunia do schromnu tylko niech zostanie u tej pani do czasu, aż sie nie znajdzie domeczków - sunia jest dokarmiana

TO TYLE JAK NA RAZIE
BĘDĘ INFORMOWAĆ
NA NIEKTÓRE RZECZY NIESTETY NIE MA WPŁYWU

Posted

Wydaje mi sie, ze ten komendant i w ogole wojt i pracownicy CPN sa w porzadku. Naprawde niezwykle podejscie jak na nasz kraj.
Co do tej suczki z malymi, to masz racje Basiu, w schronisku nieszczepione maluchy nie mialyby szans.
Moze uda sie znalezc domy dla malcow i mamy bez koniecznosci odwozenia ich do schronu.

Posted

tak to naprawde wyjątkowe podejście, komendant sam jeździ i wozi jedzenie - takie resztki ze szkoły - dla psiaków - ale dobre i to. Inni komendanci to nawet nie spojrzą na bezdomnego psiaka. Proponowałam zakup karmy dla suni tej od szczeniaczków, ale komendant powiedział, że ona głodna nie jest, on zawsze pilnuje, żeby takie psiaki bezdomne przynajmniej nie głodowały. Dokarmia ją sąsiadka.

Posted

yoko100 napisał(a):
ciekawe jak tam bursztynek:(

pewnie siedzi gdzieś bidulek w sniegu po pachy i marznie:( głupol jeden...gdyby nie ta jego nieufność to już by miał ciepło...a moze już w domku by siedział:(