magdola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 A ja mam łzy w oczach i nie mogę przełknąć śliny... Byłam dzisiaj z dziewczynami u cioci i Bakusia tak się spodobała, że została. Powiedzieli, że mi już jej nie oddadzą.... Warunki będzie miała świetne... Czekam na wieści czy się zaklimatyzowała, jeśli nie to wraca do nas na wieku wieków :) a jeśli tak to będę ja odwiedzać i chyba wezmę znowu "coś" na DT..... Quote
rodzice Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 nie płacz bo to najlepsze wiesci a Bakusię i tak będziesz miała na oku . Quote
lika1771 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Super tylko czy napewno dobry domek dla Bakusi,bo Ona musi miec jak najlepszy:lol: Quote
lika1771 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 A na domek jak najbardziej tyle jest potrzebujacych Quote
magdola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 lika1771 napisał(a):Super tylko czy napewno dobry domek dla Bakusi,bo Ona musi miec jak najlepszy:lol: Lepszego nie mogła by mieć! Nigdy sama, no chyba że zakupy... Ogrodzony teren koło domku, pan taksówkarz (Bakusia uwielbia jeździć autem:D), najlepsze żarełko, kolega Golden :) A jak się nie zaklimatyzuje to za dwa dni wraca do nas na zawsze :)))))))))))))))))))))))))) I mam taką cichą nadzieję, że sie nie zaklimatyzuje...... Quote
rodzice Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 magdola napisał(a):Lepszego nie mogła by mieć! Nigdy sama, no chyba że zakupy... Ogrodzony teren koło domku, pan taksówkarz (Bakusia uwielbia jeździć autem:D), najlepsze żarełko, kolega Golden :) A jak się nie zaklimatyzuje to za dwa dni wraca do nas na zawsze :)))))))))))))))))))))))))) I mam taką cichą nadzieję, że sie nie zaklimatyzuje...... :loveu::lol::multi::loveu::lol::multi: Quote
Tola^^ Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 To Bakusia już w nowym domku !!!! :) Quote
ana666 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ale prosimy o foty!!! tolu to możesz zmienić tytuł :) Quote
leni356 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 magdola napisał(a):Lepszego nie mogła by mieć! Nigdy sama, no chyba że zakupy... Ogrodzony teren koło domku, pan taksówkarz (Bakusia uwielbia jeździć autem:D), najlepsze żarełko, kolega Golden :) A jak się nie zaklimatyzuje to za dwa dni wraca do nas na zawsze :)))))))))))))))))))))))))) I mam taką cichą nadzieję, że sie nie zaklimatyzuje...... A jak nie wróci to może weźmiesz Bunię? :) ona też cudna i taka bidulka Fotki, koniecznie.. :) Quote
ana666 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 baka w domu a ja jeszcze tych biletów nie zeskanowałam i nie zrobiłam rozliczenia:oops: jutro sie musze za to zabrać:roll: Quote
Onaa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Magdola, nie wiem czy byłaś w schronisku w Szczecinie, ale na stronie internetowej widziałam tam kilka kudłatych psiaków, m.in. ślicznego Stefana. Nie wiem czy tam są jacyś wolontariusze, i czy są na dogomanii. Quote
Deszczowyjka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Właśnie przeczytałam, że Bakusia już ma domek :multi::multi: Świetny prezent na Nowy Rok :loveu: Quote
Tola^^ Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 A mam pytanie jak to zrobić żeby przenieś wątek Baki żeby była już w nowym domu?? Quote
nika28 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Tola^^ napisał(a):A mam pytanie jak to zrobić żeby przenieś wątek Baki żeby była już w nowym domu?? To może zrobic tylko moderator, pewnie niedlugo zobaczy i przeniesie. Ciesze się bardzo że mała ma domek !!! :) Quote
ana666 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 zeskanowalam bilety ale nie potrafię tu wkleić wiec jak ktoś chce to moge wysłać na maila :) a więc wpłynęło: Deszczowyjka 20 zł Ulla1108 30 zł skarpeta kudłaczy 30 zł Lika1771 50 zł ana666 20zł Tola^^ 10 zł razem wpłynęło 160 zł i: wykupienie Baki 30 zł bilet baki 4 zł bilety do szczecina do mnie i Toli 31,50 w strone powrotną bilet Toli 41zł mój w strone powrotną 22 zł taksówka 20zł razem: 148, 50 zł więc 160 zł-148,50= 11,50 a więc zostało 11,50 i mam pytanie co chcecie żebym zrobiła z tą kasą? Czy zagadzacie sie żebym dała na kolege ze schronu Baki Frania http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-FRANIO-ze-skrAE-conAE-gA-A-wkAE-juA-w-DT-Potrzebne-deklaracje-staA-e Franiu jest po wylewie i kazdy grosz jest ważzny czy może na kudłacvze, albo podzielić na pół? jest też jamniorka w Dt i tam też przydała by sie pomoc finansowa http://www.dogomania.pl/threads/176573-Jamnicza-mama-z-jej-tygodniowym-dzieckiem-bardzo-marznAE-w-schroniskowej-budzie-PILNE 11,50 to mało, nie wiem jak podzielić i komu przekazać ale prosze Was o decyzje bo te pieniądze są od Was też. Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dogo07 napisał(a):Magdola, nie wiem czy byłaś w schronisku w Szczecinie, ale na stronie internetowej widziałam tam kilka kudłatych psiaków, m.in. ślicznego Stefana. Nie wiem czy tam są jacyś wolontariusze, i czy są na dogomanii. Do schroniska mam strasznie nie po drodze ale niedługo się wybieram tam.... Stefan????? Jaki Stefan??? Nie wiedziałam, że u nas w schronie mają psy imiona.... Ale przez jednego nie mogę spać, tylko, że to pies... a ja mam w domu 9 m sukę :( No chyba, że wykastrowany.... Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ana666 napisał(a):zeskanowalam bilety ale nie potrafię tu wkleić wiec jak ktoś chce to moge wysłać na maila :) a więc wpłynęło: Deszczowyjka 20 zł Ulla1108 30 zł skarpeta kudłaczy 30 zł Lika1771 50 zł ana666 20zł Tola^^ 10 zł razem wpłynęło 160 zł i: wykupienie Baki 30 zł bilet baki 4 zł bilety do szczecina do mnie i Toli 31,50 w strone powrotną bilet Toli 41zł mój w strone powrotną 22 zł taksówka 20zł razem: 148, 50 zł więc 160 zł-148,50= 11,50 a więc zostało 11,50 i mam pytanie co chcecie żebym zrobiła z tą kasą? Czy zagadzacie sie żebym dała na kolege ze schronu Baki Frania http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-FRANIO-ze-skrAE-conAE-gA-A-wkAE-juA-w-DT-Potrzebne-deklaracje-staA-e Franiu jest po wylewie i kazdy grosz jest ważzny czy może na kudłacvze, albo podzielić na pół? jest też jamniorka w Dt i tam też przydała by sie pomoc finansowa http://www.dogomania.pl/threads/176573-Jamnicza-mama-z-jej-tygodniowym-dzieckiem-bardzo-marznAE-w-schroniskowej-budzie-PILNE 11,50 to mało, nie wiem jak podzielić i komu przekazać ale prosze Was o decyzje bo te pieniądze są od Was też. Jeśli chodzi o bilety to ja widziałam je "na żywo" i sądzę, że nie ma potrzeby skanowania. Potwierdzam kwoty, tylko strasznie jestem zła, że tyle taksówkarz zdarł z Was!!!!! Hamidło:shake:, bo mi słów brak. Ja jadąc na dworzec zapłaciłam 8 zł!!! Tak właśnie żerują taksówkarze na kimś kto jest przyjezdny.... Gdybym mogła cofnąć czas.....:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Czuje się winna......:oops: A kwaota nawet w małej ilości przyda się innej bidzie :cool3: Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 W sumie to córka najbardziej poszkodowana, bo skradziono jej prezenty (dośc drogie bo cała rodzina sie składała), Poza tym, że nowa szyba kosztowała 450 zł, to koszty kradzieży są oszacowane na niecałe 3000... Jednego sprawcę chyba mają, drugiego ustalają... Co dalej ... się okaże... Ale raczej nic nie odzyskamy.... Ale co nas nie zabije to nas wzmocni! A na dniach wybieram sie do Bakusi...Która zmieniła imie na Kaja :) Tylko boje się, że ja zabiorę do siebie.... A moja Ola to płakała cały dzień za Bakusią :( Quote
Onaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Niektóre mają, na wątku Kudłaczy wyjaśniło się że chodzi nam z magdolą o tego samego psiaka, ale są jeszcze inne, np. Marco, tylko zdjecie beznadziejne: Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dogo07 napisał(a):Niektóre mają, na wątku Kudłaczy wyjaśniło się że chodzi nam z magdolą o tego samego psiaka, ale są jeszcze inne, np. Marco, tylko zdjecie beznadziejne: :D Wszystko ok, ale przyznam się, że jestem "bardzo wygodna" Nienawidzę chodzic do schroniska, bo jak jestem już obok to strasznie mi łzy przeszkadzają w widzeniu.... Taka jakas dziwna się po ciąży zrobiłam:oops: I wolę oglądać fotki i wybierać, tylko, że te fotki to takie na od****dol się sa robione... PS. Ze swojej Airy to będe musiała golasa zrobić, bo się strasznie skołtuniła w ciągu 2 dni w dzikich zabawach z Bakusią.... ja chyba nigdy o niej nie zapomnę.... Quote
Onaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Rozumiem Magdola. Ale przyznaj że ten kudłaczek co jego zdjęcie wkleiłaś to taki fajny jest :). Quote
Onaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A Bakunia oby szczęśliwa i kochana już zawsze była :). Dobrze, że domek znalazła i że nie musiała marznąć dłużej w schronisku taka malizna. Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dogo07 napisał(a):Rozumiem Magdola. Ale przyznaj że ten kudłaczek co jego zdjęcie wkleiłaś to taki fajny jest :). No... Taki fajny jest... :D On mi "wpadł do oka" jak jeszcze na kwarantannie był :) Mam nadzieje, że go wykastrowali.... Spróbujemy coś zadziałać, napisałam juz do kamilax95x ona się udzielała w schronie u nas:) Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dogo07 napisał(a):A Bakunia oby szczęśliwa i kochana już zawsze była :). Dobrze, że domek znalazła i że nie musiała marznąć dłużej w schronisku taka malizna. To to ja gwarantuję!!!! Quote
Recommended Posts