lilk_a Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 jaki piękny !!!!! to nie ten sam biszkopt ....cudny , zadbany :):):):) super wygląda :):) Quote
Szarotka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ale sniegu to u Was nie widac. Cos jak u mnie, tylko, ze tu to jeszcze leje. Quote
Rudzia-Bianca Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Linssi jeszcze tu piszę bo na bazarku chyba nie przeczytałaś ;) poproszę o dane gdzie mam przelać pieniądze z bazarku dla Biszkopta . Quote
ewelinka_m Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ależ on wypiękniał..! Alinko jak aparat zacznie współpracować prosimy o jakieś fajne zdjęcia do ogłoszeń! :modla: Quote
AlinaS Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Aparat niestey jest do kupna te zdjęcia były robione komórką Quote
ketunia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Śliczny chłopak z naszego Biszkopcika :) Myślę, że długo na domek nie będzie czekał. Quote
Linssi Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Alino, wlasnie przelalam pieniadze dla Biszkopta na szczepienie. Stan konta Biszkopta wynosi 30 zl. Miska79 pokryla koszty szczepienia :loveu: Rudzia-Bianca, wyslalam dane. Bardzo pieknie dziekujemy!! :loveu::loveu: Eliza_sk, Biszkopt mial allegro, ale przez swieta zdaje sie skonczylo sie. Jak wrocisz do nas, to przesle Ci tekst i zdjecia. Niestety, narazie mamy tylko takie, jakie mamy. Moze uda sie cos pokombinowac pozniej. Dzieki ciotka za zainteresowanie!! :loveu: Czy ktos moglby mi pomoc z oglaszaniem watku Biszkopta? Sama nie dam rady... :oops: Quote
Linssi Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 AlinaS, nie zapowiada sie moze u Ciebie jakis nowy lokator? Moze gdyby ktos jechal znowym piesem, to moglby ofocic Biszkopta przy okazji? Mamy rece zwiazane przez brak zdjec, bo te stare nie zachecaja zbytnio...:shake: Quote
erka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Chyba nie ma co czekać na lepsze zdjęcia , tylko trzeba go juz ogłaszać z tymi zdjęciami z komórki, jako mix goldena:). Quote
Linssi Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Erka, Biszkopt ma juz serie ok. 30 ogloszen. Jutro jednak ruszam z nowa, moze po swietach ludzie beda bardziej zainteresowani. Niestety zdjecia z komorki nie nadaja sie do ogloszen. Znalazlam za to jeszcze kilka fot suchego Biszkopta, zrobionych aparatem mojego TZ-ta. Quote
erka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Tylko,że na tych z komórki wygląda ładniej:) Quote
ewelinka_m Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 to jest śliczne: [URL]http://crestfallen.fm.interii.pl/biszkopt7.JPG[/URL] :) na tych komórkowych, w ogóle go nie widać :shake: nie ma ani jednego zdjęcia gdzie widać go dobrze w całości. Quote
AlinaS Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [URL]http://images6.fotosik.pl/590/c658d1f4956e0bf1med.jpg[/URL] [URL]http://images6.fotosik.pl/590/578b8f835b83fea4med.jpg[/URL] Myślę że ostrość bylw jaka ale zdjęcia fajne On jest taki żywy iżwawy że naprawdę trudno zdobić ,,stabilne fotki" Quote
Linssi Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Alino, doszly pieniadze na szczepienie? Quote
Linssi Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Mam chwilowo mlyn w pracy i domu, ale podrzuce chociaz piesa. Nie wierze, ze nie bylo ani jednego telefonu o niego :( Quote
erka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 AlinaS, fotki może i fajne, ale nie do ogłoszeń. Ludzie chca wiedziec , jak pies wygląda, jaki jest duży. Musi być zdjęcie całej sylwetki, dobrze, jak przy jakimś punkcie odniesienia/np.nogach człowieka/, żeby było widac jaka wielkość. Naprawdę w adopcji bardzo dużo zależy od dobrch zdjęć. Quote
Linssi Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Mam nadzieje, ze Biszkopt da sobie dzis rade dzielnie. Alino, prosze, miej go na oku, zeby nie dal gdzies dyla, kiedy zaczna strzelac Quote
Linssi Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 A ja z nowym rokiem przynosze dobre wiesci. Sa chetni na Biszkopta!! :multi: Panstwo mieszkaja pod Kielcacmi, maja juz dozyce brazylijska, ktora ponoc jest straszna przylepa i nie wykazuje zadnej agresji. Pani, z ktora rozmawialam jest zdecydowana ze chce Biszkopta, ale dopiero po 10 lutego, poniewaz teraz jest w rozjazdach i chcialaby byc w domu, zeby Biszkopt nie czul sie porzucony :loveu: Pani sama dokarmia bezdomniaki i brzmiala naprawde w porzadku. Bede z nia w stalym kontakcie. W tej sytuacji mysle, ze warto poczekac ten miesiac, skoro Biszkopt ma trafic do swietnego domu :lol: Quote
Miśka79 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Linssi wchodzę a tu takie pozytywne wieści na początek roku. Pewnie, że warto poczekać ten jeden miesiąc.Rok 2010 zaczął się świetnie dla Biszkopta i dla nas:) Quote
AlinaS Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Czy ta pani która ewentualnie jest chętna mieszka w domu z ogrodem czy w bloku? Biszkopt to bardzo energiczny psiak i byłby najszczęśliwszy mając troszke ogrodu do biegania i hasania Quote
Linssi Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 W dmu z ogrodem, ogrodzonym, ponoc duzo miejsca do biegania. Alino, czy Biszkopt jest zaczepny do innych psow? Bo pani boi sie, ze bedzie zaczepial jej sunie... Mnie sie wydaje ze nie bedzie z tym problemow, ale Ty pewnie lepiej wiesz jak on sie zachowuje :) Quote
Recommended Posts