Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alino, wlasnie przelalam pieniadze dla Biszkopta na szczepienie. Stan konta Biszkopta wynosi 30 zl. Miska79 pokryla koszty szczepienia :loveu:

Rudzia-Bianca, wyslalam dane. Bardzo pieknie dziekujemy!! :loveu::loveu:

Eliza_sk, Biszkopt mial allegro, ale przez swieta zdaje sie skonczylo sie. Jak wrocisz do nas, to przesle Ci tekst i zdjecia. Niestety, narazie mamy tylko takie, jakie mamy. Moze uda sie cos pokombinowac pozniej. Dzieki ciotka za zainteresowanie!! :loveu:

Czy ktos moglby mi pomoc z oglaszaniem watku Biszkopta? Sama nie dam rady... :oops:

Posted

AlinaS, nie zapowiada sie moze u Ciebie jakis nowy lokator? Moze gdyby ktos jechal znowym piesem, to moglby ofocic Biszkopta przy okazji? Mamy rece zwiazane przez brak zdjec, bo te stare nie zachecaja zbytnio...:shake:

Posted

Erka, Biszkopt ma juz serie ok. 30 ogloszen. Jutro jednak ruszam z nowa, moze po swietach ludzie beda bardziej zainteresowani. Niestety zdjecia z komorki nie nadaja sie do ogloszen. Znalazlam za to jeszcze kilka fot suchego Biszkopta, zrobionych aparatem mojego TZ-ta.

Posted

[URL]http://images6.fotosik.pl/590/c658d1f4956e0bf1med.jpg[/URL]
[URL]http://images6.fotosik.pl/590/578b8f835b83fea4med.jpg[/URL]

Myślę że ostrość bylw jaka ale zdjęcia fajne
On jest taki żywy iżwawy że naprawdę trudno zdobić ,,stabilne fotki"

Posted

AlinaS, fotki może i fajne, ale nie do ogłoszeń. Ludzie chca wiedziec , jak pies wygląda, jaki jest duży. Musi być zdjęcie całej sylwetki, dobrze, jak przy jakimś punkcie odniesienia/np.nogach człowieka/, żeby było widac jaka wielkość.
Naprawdę w adopcji bardzo dużo zależy od dobrch zdjęć.

Posted

A ja z nowym rokiem przynosze dobre wiesci.

Sa chetni na Biszkopta!! :multi:
Panstwo mieszkaja pod Kielcacmi, maja juz dozyce brazylijska, ktora ponoc jest straszna przylepa i nie wykazuje zadnej agresji. Pani, z ktora rozmawialam jest zdecydowana ze chce Biszkopta, ale dopiero po 10 lutego, poniewaz teraz jest w rozjazdach i chcialaby byc w domu, zeby Biszkopt nie czul sie porzucony :loveu: Pani sama dokarmia bezdomniaki i brzmiala naprawde w porzadku. Bede z nia w stalym kontakcie. W tej sytuacji mysle, ze warto poczekac ten miesiac, skoro Biszkopt ma trafic do swietnego domu :lol:

Posted

Czy ta pani która ewentualnie jest chętna mieszka w domu z ogrodem czy w bloku?
Biszkopt to bardzo energiczny psiak i byłby najszczęśliwszy mając troszke ogrodu do biegania i hasania

Posted

W dmu z ogrodem, ogrodzonym, ponoc duzo miejsca do biegania. Alino, czy Biszkopt jest zaczepny do innych psow? Bo pani boi sie, ze bedzie zaczepial jej sunie... Mnie sie wydaje ze nie bedzie z tym problemow, ale Ty pewnie lepiej wiesz jak on sie zachowuje :)