Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Linssi napisał(a):
Pati-c zgodzila sie zawiezc Biszkopcika do Aliny w srode!!!! :D :D :D Wiec psina zagrzeje juz doopke w domku tymczasowym pojutrze. :)

Pisalysmy rownoczesnie :):)

Posted

[quote name='ketunia']Dziewczyny zabierajcie chłopaka. Ja moge dać 300 zł z bazarku, który się zakończył.

Ketuniu dziękujemy bardzo :)

Super że mały pojedzie do domku, teraz trzeba go szybko złapać żeby do środy się nie ulotnił .
Linssi dałabyś radę go odłowić i przetrzymać do środy , szkoda by było gdyby w ostatniej chwili coś się chłopakowi stało :(

A ja ponownie zapraszam na bazarek dla Biszkopta
http://www.dogomania.pl/threads/175114-Uratujmy-Biszkopta-do-18-XII-adresownik-notesiki-rAE-cznie-robione-OTWARTE-ZAPRASZAM

Posted

Rudzia-Bianca, bedziemy z Miska cos myslec, ale ja nie dam rady go wziac do siebie, bo chodze do pracy a mieszkam sama :( Jeszcze nie wiem, o ktorej Pati po niego przyjedzie, wiec to tez ma znaczenie

Posted

ketunia napisał(a):
Dobrze by było gdzieś go przetrzymać. Często zdarza się, że jak psiaka się szuka to gdzieś się ulotni.
Jaki będzie meisięczny koszt hoteliku?

Koszt hoteliku to 300 zl miesiecznie.
Jutro bedziemy kombinowac zeby go gdzies umiescic ;)

Posted

Dziewczyny nie wiem jak Wam wszystkim dziękować:):) Linssi napisała mi smsa a ja nie mogłam uwierzyć, że to tak szybko sie stało.Wyjdziemy z pracy we środę i będziemy czekać z Biszkopcikiem aż nie przyjedzie Pati.Rozejrzymy sie jeszcze czy nie ma go gdzie zabrać ale marne szanse...
Trzymajcie kciuki przez jedna dobę i trochę.....

Posted

[quote name='Linssi']Dzisiaj zaprowadzimy Biszkopta na dzialke. Tylko trzeba bedzie go jakos zabezpieczyc, zeby nie nawial stamtad...[/QUOTE]
Zabezpieczcie, bo psy sa pomyslowe :):)

Posted

Biszkopcik już bezpieczny..zainstalowany na działkę, żeby teraz tylko grzecznie siedział i czekał na jutrzejszy transport to będzie dobrze!

Byłyśmy też u weta, został odpchlony fiprexem, przydałaby mu się kąpiel bo po ponad półrocznym koczowaniu na ulicy jego sierść jest w dość kiepskim stanie, ale to dopiero za jakieś 2-3 dni,żeby nie zmyć fiprexu.

Jeśli się go wykąpie i wyczesze to będzie naprawdę przepiękny psiak, ogromny przytulak z niego!
na smyczy chodzi super, trochę się bał weta...ale któżby szedł z uśmiechem na twarzy w takie miejsca ;)
waży 22 kg, ogólnie jego stan jest dobry.

kupiłyśmy też tabletki na odrobaczenie..ale to przekażemy Pati-c, która będzie go wiozła to już na miejscu Alina go odrobaczy :)

zaraz wkleje skan od weta i kilka fotek ..

Posted

Noooo po prawie godzinie szukania udalo sie zlokalizowac Biszkopta. Myslalysmy ze zapadl sie pod ziemie. Nie chcial wsiasc do mojego auta, wiec poszlismy na dluuuuugi spacer na dzialke ;) Tak jak Ewelinka wspomniala, Biszkopt super chodzi na smyczy. Z naszych obserwacji wynika, ze Biszkopt byl kiedy w domu, gdzie byl pan i dzieci. Bardzo lgnie do mezczyzn i dzieciakow :(
Gardelko ma troszke czerwone, ale mysle, ze pod opieka Aliny, przeziebienie zostanie pokonane szybko.
To takie kochane psisko!!