divia_gg Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Ano dzieki dzieki;) Czarny to chyba nie czai, bo dla niego juz jakis czas tak jest, ale dzis wszedl do pokoju jako NASZ pies;) Quote
Livka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Na pewno to czuje :) teraz pozostało już tylko zmienić tytuł - niewyobrażalne odczucie !!! Jeszcze raz wielkie dzięki dla Was wszystkich, chyba szczególnie tacie przypadł do gustu, co ? Quote
divia_gg Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Livka napisał(a):Na pewno to czuje :) teraz pozostało już tylko zmienić tytuł - niewyobrażalne odczucie !!! Jeszcze raz wielkie dzięki dla Was wszystkich, chyba szczególnie tacie przypadł do gustu, co ? No "koleżka" do niego mowi. Mowi ze za to przetrwanie i przezycie w trudnych warunkach mu sie nalezy:) Quote
Livka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 divia_gg napisał(a):No "koleżka" do niego mowi. Mowi ze za to przetrwanie i przezycie w trudnych warunkach mu sie nalezy:) I ma rację Twój Tata - Czarny powodzenia i trzymaj się blisko domu bo to twój dom na zawsze!!! :):):) Quote
andzia69 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Divia - Czarny nie mógł lepiej skończyć:):):) Bardzo się cieszę!!!:) co do legowiska...wiesz - ja bym odkupiła...ale dla moich to za małe niestety:) Quote
divia_gg Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 andzia69 napisał(a):Divia - Czarny nie mógł lepiej skończyć:):):) Bardzo się cieszę!!!:) co do legowiska...wiesz - ja bym odkupiła...ale dla moich to za małe niestety:) Wiem andzia ze Ty gustujesz w nieco wiekszych psotfforach;) Quote
divia_gg Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 No mam juz 3 szt;) Jak jeszcze dojdzie kiedys mojego prawie Tz to 4...I jeszcze monituje u mojego taty w pracy...3 szt...Ale sie ich namnozylo i to niewiadomo kiedy;) Quote
wojtuś Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Divia:loveu::loveu::loveu: To ja tylko powiem że przeogromnie się cieszę:loveu: :multi:Czarny szczęściarzu byłeś tak dobrym psiakiem że zasłużyłeś na ten Domek:loveu::multi: Quote
Lucyna Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Bardzo się cieszę i gratuluję decyzji ... :loveu: Czarny, Ty to miałeś szczęście ... :multi: Podziękowania dla rodziców :lol: Quote
divia_gg Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 wojtuś napisał(a):Divia:loveu::loveu::loveu: To ja tylko powiem że przeogromnie się cieszę:loveu: :multi:Czarny szczęściarzu byłeś tak dobrym psiakiem że zasłużyłeś na ten Domek:loveu::multi: Lucyna napisał(a):Bardzo się cieszę i gratuluję decyzji ... :loveu: Czarny, Ty to miałeś szczęście ... :multi: Podziękowania dla rodziców :lol: Przekaze i dzieki;) A Czarny penie powienin zrobic tak;) Quote
Jaaga Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Super wiadomość. Przeczuwałam, że tak będzie. Divia, napisz mi ile w cm ma to legowisko. Niko mi rozerwał trzy i muszę kupić nastepne. Quote
divia_gg Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 No tak 60 dlugie i 40 szerokie, moze troche wiecej...Jak wroce do domu to zobacze dokldaniej i podam. ALe wczoraj zanioslam do przyszlych tesciow i oni maja pekinczyka i w sumie wlasnie na nia bylo tak mniej wiecej dobre. Moze na takiego wiekszego pekinczyka. W kazdym razie ani Zuza, ani Czarny sie tam nie zmieszcza, nie mowic o Akaju:) Quote
erka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Super wiadomość, to najlepsze rozwiązanie dla Czarnego:). Bardzo się cieszę:). Quote
Basia1968 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 to było kwestia czasu - przecież jak tu oddac takiego kochanego, grzecznego czarnuszka. Divia ogromne podziekowania dla Ciebie i Twoich cudownych rodziców. Quote
divia_gg Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 troche zdjec Czarnego;) Ogolnie u nas wszystko ok. Zycie toczy sie leniwie. Sytuacja miedzy Akajem i Czarnym bez zmian, Akaj chodzi wokol niego wydajac dziwne dzwieki, a Czarny w zaleznosci od nastroju albo sie kuli albo cos odwarkinie. Dzis jednak bylo starcie wieksze. Czarny dostal jedzenie do domku gdzie uwielbia przebywac jak jestesmy poza domem lub ogolnie jest zarzadzenie ladna pogoda - psy na dwor;) I tam mu dzis dalam miske z jedzeniem. A ze Akajowi sie wydaje, ze on moze kazda miska rzadzic to tam wlaz i sie za nia chcial zbrac / dodam, ze beka z niego starszna ostatnio sie robi/ ale Czarny nie da sobie w kasze dmuchac no i doszlo do spiecia. No ale teraz zdjec troszke. Seria nastolna, to jest salon pieknosci psiakow. Zuzanka juz wie gdzie ma isc jak tylko zobaczy szczotke. Czarny tez podlapal troszke. I seria na stole sie zrobila;) W zadumianiu patrzy w dal;) Quote
divia_gg Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Tu seria nakanapowa w ulubionej pozycja Czarnego - pokazujemy brzuch iglaskaj mnie glaskaj;) I kiełek, ktory pokazywany jest w sytuacji: -powitania, - szczescia - glupio mi ze tak zrobilem -hmm, nie moge tam lezec... Quote
divia_gg Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Z serii - nienawidze tego Akaja / nienawidze tego Czarnego;) Komitywa z Zuza na spacerach. Jak tylko wylooka, ze ta cos kopie to zaraz musi sprawdzic. Ale kazdy kopie swoj teren, potem ewentualnie mozemy sie zamienic, ale kazdy ma swoje... Ogóny moje;) Quote
divia_gg Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 I seria perwersyjna, łóżkowa;) Z dzis rana. Takie akrobacje sie wykonuje w legowisku;) Quote
divia_gg Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 A i Czarny musi miec cos w legowisku, zeby sobie po swiojemu zmechacic. Wszedzie gdzie sie nie polozy tam zmechacenie totalne. Czy to jego legowisko, czy Zuzy, czy wersalka w domku, czy wczesniej kocyk... Hę...co mnie tak wczesnie budzisz?? Quote
erka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Te ostatnie fotki rozkoszne, cudnie sie ogląda, jak taki biedulek poniewierany całe życie, teraz taki szczęśliwy:). Ale fotka z kiełkiem na wierzchu przebija wszystkie:eviltong:. Quote
divia_gg Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 erka napisał(a):Te ostatnie fotki rozkoszne, cudnie sie ogląda, jak taki biedulek poniewierany całe życie, teraz taki szczęśliwy:). Ale fotka z kiełkiem na wierzchu przebija wszystkie:eviltong:. Erko a jakbys zobaczyla na zywo;) O to dopiero. Wtedy na wierzchu jest cale watpliwej urody wybrakowane uzebienie. Jak ktos nie wie, to mysli ze sie szczerzy. A najlepsze jest jak robi to jak cos zbroi...No genialnie wpasowane w sytuacje;) Quote
Lucyna Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dziękujemy za superowe zdjęcia ... fajnie się ogląda :lol: Quote
Recommended Posts