wujek & ciocia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 jeżeli to pomoże wyciągnąć Antosia ze schronu, to mogę przez pierwsze 3 m-ce zwiększyć swoje wpłaty stałe o te 32 zł, ale jeśli to oczywiście pomoże go od razu wyjąć :) ale później już nie będę mógł tyle wpłacić :( Quote
Szarotka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='yumanji']20 stalej ode mnie.[/QUOTE] [quote name='wujek & ciocia']jeżeli to pomoże wyciągnąć Antosia ze schronu, to mogę przez pierwsze 3 m-ce zwiększyć swoje wpłaty stałe o te 32 zł, ale jeśli to oczywiście pomoże go od razu wyjąć :) ale później już nie będę mógł tyle wpłacić :([/QUOTE] To mysle, ze juz mozecie wyciagac. Moze jakies bazarki beda w stanie ciotki krajowe zorganizowac...........tak, zeby jakis zapas byl. Quote
UBOCZE Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='yumanji']20 stalej ode mnie.[/QUOTE] Bardzo Dziękujemy, yumanji!!!:multi::multi::multi: [FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 32 zł. stałych deklaracji! To już naprawdę niewiele...:lol::lol::lol:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]Antoś, trzymaj się, musi być dobrze!!!:lol::lol::lol:[/FONT] Quote
Szarotka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 No ale Ciocia i Wujek zwiekszyli swoja wplate na 3 miesiacy o 32 zl.?? mam nadzieje, ze to pomoze :):) co prawda Antos to moze w DT posiedziec a moze nie .......... Quote
Poker Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='wujek & ciocia']jeżeli to pomoże wyciągnąć Antosia ze schronu, to mogę przez pierwsze 3 m-ce zwiększyć swoje wpłaty stałe o te 32 zł, ale jeśli to oczywiście pomoże go od razu wyjąć :) ale później już nie będę mógł tyle wpłacić :([/QUOTE] jestem na zaproszenie UBOCZE, ale widzę ,że sytuacja chłopaka soę poprawiła. Po powrocie z wyjazdu sprawdzę co się dzieje. Teraz mogę wpłacić jednorazowo te 32 zł w imieniu mojej koleżanki Grażyny M.Podajcie konto. Quote
UBOCZE Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Szarotka']No ale Ciocia i Wujek zwiekszyli swoja wplate na 3 miesiacy o 32 zl.?? mam nadzieje, ze to pomoze :):) co prawda Antos to moze w DT posiedziec a moze nie ..........[/QUOTE] Przeoczyłem wpis...:oops: Świetnie!!!:multi::multi::multi: Czy Antoś więc mógłby się już pakować???:roll: Quote
Szarotka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='UBOCZE']Przeoczyłem wpis...:oops: Świetnie!!!:multi::multi::multi: Czy Antoś więc mógłby się już pakować???:roll:[/QUOTE] No i jeszcze 32 zl. od kolezanki Poker :):) Quote
UBOCZE Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Szarotka']No i jeszcze 32 zl. od kolezanki Poker :):)[/QUOTE] Też przeoczyłem, bo w tym czasie pisałem swój post...:oops: Bardzo Dziękuję, Poker!!!:multi::multi::multi: Już wysyłam numer konta!!!:loveu: Quote
UBOCZE Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [FONT=Arial Black]Antoś, Antoś... Rozchmurz minę![/FONT] [FONT=Arial Black]Jaką smutku masz przyczynę?[/FONT] [FONT=Arial Black]Musi być weselsza mina,[/FONT] [FONT=Arial Black]Kiedy tyle osób sprzyja!!!:lol::lol::lol:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [URL="http://img97.imageshack.us/i/dsc0709wr.jpg/"][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/4886/dsc0709wr.jpg[/IMG][/URL] Quote
AlfaLS Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [B]No to nareszcie przechodzimy do konkretów, kiedy Antoś wychodzi? Kto go wyciąga? Kto transportuje? [/B] Antosiu nareszcie mamy dla Ciebie dobre wiadomości, już nie będziesz musiała wracać za te kraty, za którymi jesteś taki smutny :multi:.. Ciotki łowickie teraz szybciutko bierzcie się do roboty bo my czekamy na uśmiechnięty pycholek Antosia :lol:. Wczoraj zapomniałam zrobić przelew, już się poprawiam :oops: Quote
kora78 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 zaznaczam sobie mamy bardzo podobnego psiaka u nas w schronie, tyle,ze tamten dopiero i az pol roku w schronie. okolo 8 lat ma niestety finansowo wspomoc nic nie moge antosia :( Quote
argusiowa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 ludziska wolniej bo się gubię ;D wujku&ciociu - czy mam dopisac 32zł do deklaracji na 3 miesiące? czy te brakujące 32zł wpłaca Poker jednorazowo w imieniu koleżanki? Quote
Plicha Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 :multi::multi::multi: hurra, dwa dni mnie nie było a tu takie dobra wiadomości :) Antos pakuj sie szybko :cool3: Quote
Szarotka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='argusiowa']ludziska wolniej bo się gubię ;D wujku&ciociu - czy mam dopisac 32zł do deklaracji na 3 miesiące? czy te brakujące 32zł wpłaca Poker jednorazowo w imieniu koleżanki?[/QUOTE] Chyba jedno i drugie ............. Quote
ihabe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ja mogę zadeklarować na stałe niestety tylko 5 zł:-( za dużo zobowiązań niestety:-( Przyślijcie prosze konto na mojego maila [email][email protected][/email], będzie szybciej gdyz często nie wpuszcza mnie na dogo ps Antoś jest śliczny i tak się cieszę, że dostał szansę:-) Quote
wujek & ciocia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='argusiowa']ludziska wolniej bo się gubię ;D wujku&ciociu - czy mam dopisac 32zł do deklaracji na 3 miesiące? czy te brakujące 32zł wpłaca Poker jednorazowo w imieniu koleżanki?[/QUOTE] tak jak pisałem można :) , jeśli to pomoże od razu wyciągnąć go ze schronu .... Quote
_Goldenek2 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Świetne wieści.... dostał chłopak swoją szansę :) Quote
UMilki Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Idę zamordować ekipę od ogrodzeń!!! Antoś my tu już na Ciebie czekamy, wszystko PRAWIE :angryy: gotowe. Bardzo przepraszam, ale będziesz musiał poczekać jeszcze kilka dni. Jak stanie w końcu ogrodzenie to natychmiast Cię zabieramy. Quote
Romka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='AlfaLS'][B]No to nareszcie przechodzimy do konkretów, kiedy Antoś wychodzi? Kto go wyciąga? Kto transportuje? [/B] Antosiu nareszcie mamy dla Ciebie dobre wiadomości, już nie będziesz musiała wracać za te kraty, za którymi jesteś taki smutny :multi:.. Ciotki łowickie teraz szybciutko bierzcie się do roboty bo my czekamy na uśmiechnięty pycholek Antosia :lol:. Wczoraj zapomniałam zrobić przelew, już się poprawiam :oops:[/QUOTE] Ja to kto?Ja pojade po Antosia!Po mojego Antosia tylko ja,no może namówie Mamanabank.Wyczeszemy go ,może jakaś kapiel.Zakroplimy ,odrobaczymy.I pojedziemy,pewnie w nastepnym tygodniu jak UMilki ogrodzi Antosiowy boks.UMilki ,rób ogrodzenie Antosia jako pierwsze!!On tak długo czeka! Quote
Romka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Czy mogę Was prosić o wklejenie do podpisu(kto ma miejsce i chce)banerka Laseczki,jest na jej watku w pierwszym poście.Ona jest także bardzo długo w schronisku ,może to zwiększy jej szanse na domek. [url]http://www.dogomania.pl/threads/179867-LASKA-starsza-urocza-panna-do-wzi%C4%99cia[/url]!!! Quote
Recommended Posts