Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeżeli to pomoże wyciągnąć Antosia ze schronu, to mogę przez pierwsze 3 m-ce zwiększyć swoje wpłaty stałe o te 32 zł, ale jeśli to oczywiście pomoże go od razu wyjąć :) ale później już nie będę mógł tyle wpłacić :(

Posted

[quote name='yumanji']20 stalej ode mnie.[/QUOTE]

[quote name='wujek & ciocia']jeżeli to pomoże wyciągnąć Antosia ze schronu, to mogę przez pierwsze 3 m-ce zwiększyć swoje wpłaty stałe o te 32 zł, ale jeśli to oczywiście pomoże go od razu wyjąć :) ale później już nie będę mógł tyle wpłacić :([/QUOTE]

To mysle, ze juz mozecie wyciagac.
Moze jakies bazarki beda w stanie ciotki krajowe zorganizowac...........tak, zeby jakis zapas byl.

Posted

[quote name='yumanji']20 stalej ode mnie.[/QUOTE]

Bardzo Dziękujemy, yumanji!!!:multi::multi::multi:

[FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 32 zł. stałych deklaracji! To już naprawdę niewiele...:lol::lol::lol:[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black]Antoś, trzymaj się, musi być dobrze!!!:lol::lol::lol:[/FONT]

Posted

[quote name='wujek & ciocia']jeżeli to pomoże wyciągnąć Antosia ze schronu, to mogę przez pierwsze 3 m-ce zwiększyć swoje wpłaty stałe o te 32 zł, ale jeśli to oczywiście pomoże go od razu wyjąć :) ale później już nie będę mógł tyle wpłacić :([/QUOTE]
jestem na zaproszenie UBOCZE, ale widzę ,że sytuacja chłopaka soę poprawiła. Po powrocie z wyjazdu sprawdzę co się dzieje. Teraz mogę wpłacić jednorazowo te 32 zł w imieniu mojej koleżanki Grażyny M.Podajcie konto.

Posted

[quote name='Szarotka']No ale Ciocia i Wujek zwiekszyli swoja wplate na 3 miesiacy o 32 zl.??

mam nadzieje, ze to pomoze :):) co prawda Antos to moze w DT posiedziec a moze nie ..........[/QUOTE]

Przeoczyłem wpis...:oops: Świetnie!!!:multi::multi::multi:

Czy Antoś więc mógłby się już pakować???:roll:

Posted

[quote name='UBOCZE']Przeoczyłem wpis...:oops: Świetnie!!!:multi::multi::multi:

Czy Antoś więc mógłby się już pakować???:roll:[/QUOTE]

No i jeszcze 32 zl. od kolezanki Poker :):)

Posted

[quote name='Szarotka']No i jeszcze 32 zl. od kolezanki Poker :):)[/QUOTE]

Też przeoczyłem, bo w tym czasie pisałem swój post...:oops:

Bardzo Dziękuję, Poker!!!:multi::multi::multi:

Już wysyłam numer konta!!!:loveu:

Posted

[FONT=Arial Black]Antoś, Antoś... Rozchmurz minę![/FONT]
[FONT=Arial Black]Jaką smutku masz przyczynę?[/FONT]
[FONT=Arial Black]Musi być weselsza mina,[/FONT]
[FONT=Arial Black]Kiedy tyle osób sprzyja!!!:lol::lol::lol:[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[URL="http://img97.imageshack.us/i/dsc0709wr.jpg/"][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/4886/dsc0709wr.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[B]No to nareszcie przechodzimy do konkretów, kiedy Antoś wychodzi? Kto go wyciąga? Kto transportuje? [/B]
Antosiu nareszcie mamy dla Ciebie dobre wiadomości, już nie będziesz musiała wracać za te kraty, za którymi jesteś taki smutny :multi:..
Ciotki łowickie teraz szybciutko bierzcie się do roboty bo my czekamy na uśmiechnięty pycholek Antosia :lol:.
Wczoraj zapomniałam zrobić przelew, już się poprawiam :oops:

Posted

zaznaczam sobie
mamy bardzo podobnego psiaka u nas w schronie, tyle,ze tamten dopiero i az pol roku w schronie. okolo 8 lat ma

niestety finansowo wspomoc nic nie moge antosia :(

Posted

[quote name='argusiowa']ludziska wolniej bo się gubię ;D
wujku&ciociu - czy mam dopisac 32zł do deklaracji na 3 miesiące?

czy te brakujące 32zł wpłaca Poker jednorazowo w imieniu koleżanki?[/QUOTE]

Chyba jedno i drugie .............

Posted

ja mogę zadeklarować na stałe niestety tylko 5 zł:-( za dużo zobowiązań niestety:-(
Przyślijcie prosze konto na mojego maila [email][email protected][/email], będzie szybciej gdyz często nie wpuszcza mnie na dogo
ps
Antoś jest śliczny i tak się cieszę, że dostał szansę:-)

Posted

[quote name='argusiowa']ludziska wolniej bo się gubię ;D
wujku&ciociu - czy mam dopisac 32zł do deklaracji na 3 miesiące?

czy te brakujące 32zł wpłaca Poker jednorazowo w imieniu koleżanki?[/QUOTE]

tak jak pisałem można :) , jeśli to pomoże od razu wyciągnąć go ze schronu ....

Posted

Idę zamordować ekipę od ogrodzeń!!!

Antoś my tu już na Ciebie czekamy, wszystko PRAWIE :angryy: gotowe. Bardzo przepraszam, ale będziesz musiał poczekać jeszcze kilka dni. Jak stanie w końcu ogrodzenie to natychmiast Cię zabieramy.

Posted

[quote name='AlfaLS'][B]No to nareszcie przechodzimy do konkretów, kiedy Antoś wychodzi? Kto go wyciąga? Kto transportuje? [/B]
Antosiu nareszcie mamy dla Ciebie dobre wiadomości, już nie będziesz musiała wracać za te kraty, za którymi jesteś taki smutny :multi:..
Ciotki łowickie teraz szybciutko bierzcie się do roboty bo my czekamy na uśmiechnięty pycholek Antosia :lol:.
Wczoraj zapomniałam zrobić przelew, już się poprawiam :oops:[/QUOTE]

Ja to kto?Ja pojade po Antosia!Po mojego Antosia tylko ja,no może namówie Mamanabank.Wyczeszemy go ,może jakaś kapiel.Zakroplimy ,odrobaczymy.I pojedziemy,pewnie w nastepnym tygodniu jak UMilki ogrodzi Antosiowy boks.UMilki ,rób ogrodzenie Antosia jako pierwsze!!On tak długo czeka!

Posted

Czy mogę Was prosić o wklejenie do podpisu(kto ma miejsce i chce)banerka Laseczki,jest na jej watku w pierwszym poście.Ona jest także bardzo długo w schronisku ,może to zwiększy jej szanse na domek. [url]http://www.dogomania.pl/threads/179867-LASKA-starsza-urocza-panna-do-wzi%C4%99cia[/url]!!!