Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeżeli to pomoże wyciągnąć Antosia ze schronu, to mogę przez pierwsze 3 m-ce zwiększyć swoje wpłaty stałe o te 32 zł, ale jeśli to oczywiście pomoże go od razu wyjąć :) ale później już nie będę mógł tyle wpłacić :(

Posted

[quote name='yumanji']20 stalej ode mnie.[/QUOTE]

[quote name='wujek & ciocia']jeżeli to pomoże wyciągnąć Antosia ze schronu, to mogę przez pierwsze 3 m-ce zwiększyć swoje wpłaty stałe o te 32 zł, ale jeśli to oczywiście pomoże go od razu wyjąć :) ale później już nie będę mógł tyle wpłacić :([/QUOTE]

To mysle, ze juz mozecie wyciagac.
Moze jakies bazarki beda w stanie ciotki krajowe zorganizowac...........tak, zeby jakis zapas byl.

Posted

[quote name='yumanji']20 stalej ode mnie.[/QUOTE]

Bardzo Dziękujemy, yumanji!!!:multi::multi::multi:

[FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 32 zł. stałych deklaracji! To już naprawdę niewiele...:lol::lol::lol:[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black]Antoś, trzymaj się, musi być dobrze!!!:lol::lol::lol:[/FONT]

Posted

[quote name='wujek & ciocia']jeżeli to pomoże wyciągnąć Antosia ze schronu, to mogę przez pierwsze 3 m-ce zwiększyć swoje wpłaty stałe o te 32 zł, ale jeśli to oczywiście pomoże go od razu wyjąć :) ale później już nie będę mógł tyle wpłacić :([/QUOTE]
jestem na zaproszenie UBOCZE, ale widzę ,że sytuacja chłopaka soę poprawiła. Po powrocie z wyjazdu sprawdzę co się dzieje. Teraz mogę wpłacić jednorazowo te 32 zł w imieniu mojej koleżanki Grażyny M.Podajcie konto.

Posted

[quote name='Szarotka']No ale Ciocia i Wujek zwiekszyli swoja wplate na 3 miesiacy o 32 zl.??

mam nadzieje, ze to pomoze :):) co prawda Antos to moze w DT posiedziec a moze nie ..........[/QUOTE]

Przeoczyłem wpis...:oops: Świetnie!!!:multi::multi::multi:

Czy Antoś więc mógłby się już pakować???:roll:

Posted

[quote name='UBOCZE']Przeoczyłem wpis...:oops: Świetnie!!!:multi::multi::multi:

Czy Antoś więc mógłby się już pakować???:roll:[/QUOTE]

No i jeszcze 32 zl. od kolezanki Poker :):)

Posted

[quote name='Szarotka']No i jeszcze 32 zl. od kolezanki Poker :):)[/QUOTE]

Też przeoczyłem, bo w tym czasie pisałem swój post...:oops:

Bardzo Dziękuję, Poker!!!:multi::multi::multi:

Już wysyłam numer konta!!!:loveu:

Posted

[FONT=Arial Black]Antoś, Antoś... Rozchmurz minę![/FONT]
[FONT=Arial Black]Jaką smutku masz przyczynę?[/FONT]
[FONT=Arial Black]Musi być weselsza mina,[/FONT]
[FONT=Arial Black]Kiedy tyle osób sprzyja!!!:lol::lol::lol:[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

Posted

No to nareszcie przechodzimy do konkretów, kiedy Antoś wychodzi? Kto go wyciąga? Kto transportuje?
Antosiu nareszcie mamy dla Ciebie dobre wiadomości, już nie będziesz musiała wracać za te kraty, za którymi jesteś taki smutny :multi:..
Ciotki łowickie teraz szybciutko bierzcie się do roboty bo my czekamy na uśmiechnięty pycholek Antosia :lol:.
Wczoraj zapomniałam zrobić przelew, już się poprawiam :oops:

Posted

zaznaczam sobie
mamy bardzo podobnego psiaka u nas w schronie, tyle,ze tamten dopiero i az pol roku w schronie. okolo 8 lat ma

niestety finansowo wspomoc nic nie moge antosia :(

Posted

[quote name='argusiowa']ludziska wolniej bo się gubię ;D
wujku&ciociu - czy mam dopisac 32zł do deklaracji na 3 miesiące?

czy te brakujące 32zł wpłaca Poker jednorazowo w imieniu koleżanki?[/QUOTE]

Chyba jedno i drugie .............

Posted

ja mogę zadeklarować na stałe niestety tylko 5 zł:-( za dużo zobowiązań niestety:-(
Przyślijcie prosze konto na mojego maila [email protected], będzie szybciej gdyz często nie wpuszcza mnie na dogo
ps
Antoś jest śliczny i tak się cieszę, że dostał szansę:-)

Posted

[quote name='argusiowa']ludziska wolniej bo się gubię ;D
wujku&ciociu - czy mam dopisac 32zł do deklaracji na 3 miesiące?

czy te brakujące 32zł wpłaca Poker jednorazowo w imieniu koleżanki?[/QUOTE]

tak jak pisałem można :) , jeśli to pomoże od razu wyciągnąć go ze schronu ....

Posted

Idę zamordować ekipę od ogrodzeń!!!

Antoś my tu już na Ciebie czekamy, wszystko PRAWIE :angryy: gotowe. Bardzo przepraszam, ale będziesz musiał poczekać jeszcze kilka dni. Jak stanie w końcu ogrodzenie to natychmiast Cię zabieramy.

Posted

[quote name='AlfaLS']No to nareszcie przechodzimy do konkretów, kiedy Antoś wychodzi? Kto go wyciąga? Kto transportuje?
Antosiu nareszcie mamy dla Ciebie dobre wiadomości, już nie będziesz musiała wracać za te kraty, za którymi jesteś taki smutny :multi:..
Ciotki łowickie teraz szybciutko bierzcie się do roboty bo my czekamy na uśmiechnięty pycholek Antosia :lol:.
Wczoraj zapomniałam zrobić przelew, już się poprawiam :oops:

Ja to kto?Ja pojade po Antosia!Po mojego Antosia tylko ja,no może namówie Mamanabank.Wyczeszemy go ,może jakaś kapiel.Zakroplimy ,odrobaczymy.I pojedziemy,pewnie w nastepnym tygodniu jak UMilki ogrodzi Antosiowy boks.UMilki ,rób ogrodzenie Antosia jako pierwsze!!On tak długo czeka!