Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']Dziękuję za zaproszenie do staruszka. Mam już za dużo psiaków na utrzymaniu i mogę tylko obiecać 5zł miesięcznie.[/QUOTE]
Ranias bardzo dziękujemy! 5zł. to bardzo dużo dla naszego staruszka!!!

Posted

[quote name='AlfaLS']Ranias bardzo dziękujemy! 5zł. to bardzo dużo dla naszego staruszka!!![/QUOTE]

Pewnie, że dużo!!!![FONT=Arial Black] [/FONT][FONT=Arial]Dziękujemy!!!:multi::lol::lol:[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black]Antosiowi brakuje już tylko 62 zł. miesięcznych deklaracji!!!:lol:[/FONT]

Posted

Czy ktoś jeszcze oprócz mnie i UBOCZA zaprasza do Antosia? To jest naprawdę syzyfowa praca i my we dwoje to jeszcze z dwa tygodnie możemy zbierać te 62 zł.:shake:. Błagam, kto może niech zaprasza - wyślijcie choć po 20 zaproszeń!!!! Jak 5 osób wyśle po 20 zaproszeń to jest szansa że z 5-6 osób wejdzie i nam sprawę popchnie do przodu.........A my sami te 100 zaproszeń to będziemy wysyłali i wysyłali....
Przecież lada dzień Antoś już mógłby być poza schronem a tak to nam tam usycha :-(...

Posted

[quote name='kmurdz']tez dorzucam 10 pln jako stala deklaracje. przeslijcie pls numer konta na priva.pozdrawiam![/QUOTE]
Dziękuję za przybycie!!! Dziękujemy bardzo pięknie za deklarację :lol:. Jeszcze tylko 52 zł. brakuje :multi:. Damy radę, damy radę, damy radę.......................

Posted

[quote name='kmurdz']tez dorzucam 10 pln jako stala deklaracje. przeslijcie pls numer konta na priva.pozdrawiam![/QUOTE]

Dziękujemy!!!:multi::multi::multi:

Przybliżyłaś Antosia do wyjścia ze schronu!!!:loveu:

[FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 52 zł. deklaracji stałych!!!:lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial Black]Samotny staruszek Antoś gaśnie w schronie. Do szczęścia w hoteliku brakuje mu tylko 52 zł. deklaracji miesięcznych. Tak blisko, a tak daleko...:-(:-(:-([/FONT]

[video=youtube;NUB1j-OSNs8]http://www.youtube.com/watch?v=NUB1j-OSNs8[/video]

Posted

Dziękuję Ci Serdecznie! To zrozumiałe: wszyscy tu jesteśmy po uszy zadeklarowani...:shake:

I zapraszam do odwiedzania Antosia...;)

Zaglądanie na wątek też ważne...:lol:

...żeby nie tylko Antoś nie był samotny, ale również i ci, którzy chcą go ze schronu wyciągnąć...:lol:

Posted

[FONT=Arial Black]Smutnemu Antosiowi do opuszczenia schronu brakuje już tylko 52 zł. miesięcznych deklaracji. Czy będzie jeszcze się tak uśmiechał?[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

Posted

[quote name='UBOCZE'][FONT=Arial Black]Samotny staruszek Antoś gaśnie w schronie. Do szczęścia w hoteliku brakuje mu tylko 52 zł. deklaracji miesięcznych. Tak blisko, a tak daleko...:-(:-(:-([/FONT]

[video=youtube;NUB1j-OSNs8]http://www.youtube.com/watch?v=NUB1j-OSNs8[/video][/QUOTE]

Antos blaga o pomoc.............

Posted

post 55 zaktualizowany o nowe deklaracje, kolejne wpłaty jeszcze nie wpłynęły, ale pewnie wieczorkiem będą już widoczne na koncie :) wieczorem dopisze nowe wpłaty jeśli takie sie pojawią :)
Antosiu juz niedługo piesku kochany :)

Posted

[quote name='Szarotka']Ja wplacilam 20 zamiast 10 zl. Mam nadzieje, ze juz dotarlo ???[/QUOTE]

Szarotko jeszcze nie dotarło ale sądzę ze po południu będą, zmieniam zatem że wpłaciłaś jednorazowo 20 zł a nie 10zł :)