Romka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 argusiowa napisał(a):Romuś już piszę :) UMilki lepiej żebyś zapięła wszystko na ostatni guzik niż miałoby się coś stać złego dlatego jeśli o mnie chodzi nie zamierzam Cię linczować:) UMilki spoko!Ucieszyłam się z kolejnej deklaracji i ...już chciałam jechać do Ciebie z Antosiem.Argusiowa ma rację,lepiej zapiąc wszystko na ostatni guzik.Antoś będzie bezpieczny! Quote
UBOCZE Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 AlfaLS napisał(a):Na wątku Parysa http://www.dogomania.pl/threads/185211-Parys-w-depresji!-Jedzie-do-hoteliku-u-ZuziM!!!/page27 jak napisałam, że zbieramy teraz wspólnie pieniądze dla Antosia jest taki wpis maksiulab / post 532/: Ja dzisiaj wpłaciłam 10zł na Paryska to niech 5zł będzie na deklarację stała dla Antosia:smile:. Prosiłam żeby Cioteczka wpisała to na wątku Antosia ale albo nie wpisała albo ja przeoczyłam. W każdym razie ja te 5 zł. Antosiowe mam na koncie. Miałam przekazać z moją deklaracja ale po prostu zapomniałam :oops:. Może skontaktujcie się przez PW z maksiulab czy ona potwierdza tą deklarację? Jeśli potwierdzi to będzie brak tylko 5 zł.;) Przepraszam ale ja nie mogę tego zrobić bo zarobiona jestem strasznie i na dogo tylko z doskoku dosłownie na 5 minut:shake:. Ale Antosiowi kibicuję !!!!!!!! Gdyby ta deklaracja potwierdziła się, to do pełnego bezpieczeństwa Antosia brakowałoby już tylko 5 zł.;) Quote
Romka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Jak dowiemy się czy jest kolejna deklaracja to Figa uaktualni ,jutro rano jak sądzę ,wątek Antosia! Quote
Romka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Dopłacę brakującą deklarację stałą :)Goldenek,wielkie dzięki no to MAMY CAŁOŚĆ!Antoś BARDZO DZIĘKUJE! Quote
_Goldenek2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Romka napisał(a):Goldenek,wielkie dzięki no to MAMY CAŁOŚĆ!Antoś BARDZO DZIĘKUJE! Na zdrowie. Jutro wpłacę kasę jak napiszecie ile ostatecznie brakuje :) i dane do przelewu. Quote
argusiowa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Post rozliczeniowy zaktualizowany o deklarację goldenka2 natomiast wstrzymuję się z wpisaniem 5zł od maksiulab do chwili kiedy sama to potwierdzi na wątku lub w odpowiedzi na pw które wczoraj do niej wysłałam :) Quote
_Goldenek2 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Czekam na kwotę i dane do przelewu w takim razie Quote
_Goldenek2 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Wysłałam 20 zł. Nie wiem w końcu czy to za 2 czy 4 miesiące :). Quote
Finlora Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Romka napisał(a):Korusia śliczności,zobacz jej wątek jak tuli się do ludzi.Widziałam - cudowna jest... Dla niej też zadeklarowałam małą comiesięczną wpłatę :) Szarotka napisał(a):Wez pieska ze schronu :):) wszyscy sie bedziemy cieszyc :):)Nie ma innej opcji, psiak będzie ze schroniska - oboje z TŻ'em jesteśmy tego samego zdania, jak tylko się przeprowadzimy na dobre idziemy do schroniska, żeby dać jakiejś psinie dom :) Quote
Finlora Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Brakuje tylko 5zł?? To ja zmieniam swoją miesięczną deklarację z 10 na 15 i już będzie dobrze?? Tylko niech mi ktoś wreszcie poda ten numer konta ;) Quote
wujek & ciocia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 :roll:Finlora napisał(a):Brakuje tylko 5zł?? To ja zmieniam swoją miesięczną deklarację z 10 na 15 i już będzie dobrze?? Tylko niech mi ktoś wreszcie poda ten numer konta ;) wydawało mi się, że Goldenek2 dopełniała do całości ? Quote
Romka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Romka napisał(a):Oj ,kochają!Bardzo się cieszę!BARDZO!Argusiowa podaj konto wszyscy czekają! Quote
mamanabank Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Spokojnie, na pewno argusiowa jak tylko będzie mogła poda nr konta :-) :-) :-) Quote
Figafiga Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 a i proszę o info, bo wpisałam deklarację Finlory podniesioną o 5 zł, a tu widzę, że Goldenek2 miała dopełnić. Jak wpadniesz Argusiowa do edytuj posta z 55 str to wkleję ;-) Quote
sylwiaso Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Antoś......będziesz napewno wspaniałym i wiernym przyjacielem! Quote
UBOCZE Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aż serce rośnie, gdy widzi się, ile osób sprzyja Antosiowi...:loveu::loveu::loveu: Wysłałem Finlorze numer Antosiowego konta. Najwyżej Argusiowa za samowolę na mnie nawrzeszczy...;) Quote
sylwiaso Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Antoś....będziesz na pewno wspaniałym i wiernym przyjacielem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 UBOCZE napisał(a):Aż serce rośnie, gdy widzi się, ile osób sprzyja Antosiowi...:loveu::loveu::loveu: Wysłałem Finlorze numer Antosiowego konta. Najwyżej Argusiowa za samowolę na mnie nawrzeszczy...;) Na dobroczyńcę Antosia nie nawrzeszczy!Dla Ciebie Ubocze specjalne podziękowania sie należą! Quote
Finlora Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Marudziłam wczoraj TŻ'owi, żeby wziąć Antosia do domu bo taki słodki jest ale stwierdził, że to chyba nie jest dobry pomysł brać takiego staruszka :-( Mam ochotę mu nakopać :angryy: Quote
Recommended Posts