Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam odpowiedz wolontariuszek opiekunek BILONA. hotelik jest ok pan KAZIO ma dobre podejście do czworonogów i go lubią, pokoiki (!) ok cena też. karma też może jeszcze coś ponegocjuję. narazie hotel ma dobrą opinię wśród
'wczasujących właścicieli psów"Można liczyć na pomoc w adopcjach. w sobote podobno jedzie tam cioteczka magda z. i obiecała fotografie.

alternatywa korzystna do przyjęcia. podam namiary w razie decyzji.MIEJSCE WSTEPNIE ZAKLEPANE DLA SKRZATA. CZEKA NA DECYZJĘ I MOŻE W KAŻDEJ CHWILI PRZEJŚĆ NA INNEGO PSIKA GDYBY KTOS MIAŁ LEPSZĄ PROPOZYCJĘ.

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezuuuuuuuuuuuuu... jakie Wy jesteście kochane... siedzę, czytam i ryczę.
Kocham Was!!!!

Skrzat żyje :) I chyba ma się lepiej. Karmiłam Go w budzie, wyjść nie chciał, ale dupcię podnosi.
Zaaplikowałam mu leki, tabletki jadł z ręki, przy zastrzykach nie protestował.
Popiskuje jak słyszy inne szczekające psy.
Cioteczki... musiałybyście go widzeć. On jest taki spokojny, łagodny i cierpliwy. Jedna ogromna chudziutka ufność.

Oczywiście babola z Urzędu przekonam do tego, że schron ma odwołać i już.

A za weta i leki... raczej nie zapłacę :) Jak już to groszowe kwoty. Mój wet zawsze powtarza "za dobre serce się nie płaci, a ja nie zbiednieję", czasami bierze za leki tylko, ale nie zawsze.

Posted

Ja nie mogę założyć wątku :( ta funkcja u mnie nie działa :( Może któraś z Was?
Ja fotki wkleję. Dzisiaj zapomniałam aparatu, ale mam byle jakie z komórki.

Posted

Hej Tayga, ja jeszcze nigdy nie zakładałam wątku ale jeśli nie jest to skaplikowane mogę spróbować :) No chyba że znajdzie się bardziej doświadczona osoba, która się tego podejmie :)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
tak majqa najlepiej napisze, tekst dla Grubcia ujmujący, bardzo.

LWÓWEK ŚLĄSKI MA HOTELIK NIE NAJGORSZY, 12 ZŁ Z KARMA I GOTOWANYM JEDZENIEM, DZWONIŁAM W TEJ CHWILI, MIEJSCE JEST OD ZARAZ, PSY MAJĄ BUDYNEK GOSPODARCZY I TAM ŚPIĄ, WYBIEGI I LETNIO WIOSENNE BUDY. RACZEJ WARUNKI NIE ZŁE DO SPRAWDZENIA Z WOLONTARIUSZKAMI Z WĄTKU BILONA .

JEST TO HOTEL REJESTROWANY I KONTROLOWANY.

ODLEGŁOSC OD GUBINA NIE NA 100% ALE OK 140 KM , SPRAWDZĘ. NO TO JEST JAKAŚ ALTERNATYWA. CZEKAMY NA TAYGĘ.
WARUNKI CHYBA DOBRE BO WOLONTARIUSZKI MAJĄ TAM BILONA I ODWIEDZAJĄ GO A BILON JEST W DOBREJ FORMIE . ZARAZ WEJDĘ .NA WĄTEK I POSPRAWDZAM

Teresko, Lwówek Śląski znam, jak własna kieszeń:) Moge prosić na PW blizsze namiary na hotelik? Adres, nazwisko?

Posted

Kochane moje, Majqa ma trudności techniczne. Nie napisze tekstu do ogłoszeń w najbliższym czasie.
Kto ma dobre układy z Pinkmoon, marysia55 lub anetek100? Kto odważy się poprosić o tekścik dla Skrzata?:cool3:

Posted

Właśnie rozmawiałam z babką z Urzędu, mam jej prywatną komórę. Schron odwoła jutro... mieli być w piątek lub poniedziałek. I chcieli Skrzata wywieźć do Białogardu!! To jest chyba ze 400 km :(

Posted

PODAJE MALIBO 57 NAMIARY NA HOTELIK, SPRAWDZIŁAM NA MAPIE , ODLEGŁOŚĆ W LINI PROSTEJ PODANA JAKO 120,27 KM
TRASA PONIŻEJ 150KM.
pięknie pisze anetek100, pisze też wiersze!!

COS MI SIE ZDAJE ŻE BĘDZIE NASTĘPNY EKSPRES WĄTEK DLA SKRZATA TYM RAZEM.

Posted

tayga napisał(a):
Właśnie rozmawiałam z babką z Urzędu, mam jej prywatną komórę. Schron odwoła jutro... mieli być w piątek lub poniedziałek. I chcieli Skrzata wywieźć do Białogardu!! To jest chyba ze 400 km :(

O chryste! A co to za pomysł!

Posted

malibo57 napisał(a):
Tayga, co potrzebne dla Fuksia? Oprócz Ds, bo tego w magazynie brak.

Fuksik ma właściwie wszystko... prócz towarzystwa, rąk do głaskania częściej niż ja mogę, ciepłego kąta...
Te braki w magazynie dobrze by było uzupełnić.