Plicha Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Moj email to: [email protected] No i czekamy na wiesci co u Fuksa :) Quote
tayga Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Fuks wczoraj: powiedzcie, że wygląda troszkę lepiej... Dzisiaj leje strasznie, rano wyszedł na troszkę. Zaraz polecę dać mu ciepłe żarełko. Myślę, że czuje się nieżle. Jest zdecydowanie weselszy z dnia na dzień, chętniej wychodzi, wcale się nie przewraca. Jednym słowem zdrowieje futrzaczek :) Będzie jeszcze lepiej dzięki Waszej pomocy :) Quote
darunia-puma Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ja podaję również swojego maila [email protected] i czekam na info i zaraz wyślę pieniążki Quote
darunia-puma Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 w takim razie czekam na maila [email protected] i zaraz wpłacam pieniążki aha i nie ma za co dziękować ja jestem wdzięczna Mojemu Aniołowi Wiesi Quote
tayga Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Rozesłałam do Was moje dane :) I... dziękuję, bo jest za co :) Quote
Plicha Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nie no, on naprawde wyglada dużo lepiej :) aż miło popatrzeć. Wpłaciłam na razie 50zł na konto, jeśli będzie potrzeba więcej to postaram się pomóc. Bardzo się cieszę że psinka powolutku dochodzi do siebie a dziękować można tylko tobie Tayga że się nim zajęłaś :) Quote
tayga Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Dziewczyny... tak wlaśnie się zastanawiam... dostanę od Was pieniążki, a właściwie mnie nie znacie. Poczytałam dzisiaj na dogo o oszustach wyłudzających kasę i aż wrrrrr.... Może ja będę Wam przedstawiać paragony, dowody zakupy, albo chociaż fotki zakupów dla Fuksia ??? Quote
tayga Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 bela51 wystawiła mój bazarek dla Fuksika. Dziękuję!! http://www.dogomania.pl/threads/175107-AVON-oraz-zegarek-z-krysztaA-kami-Svarowskiego-na-zagA-odzonego-Fuksa-do-13-12-09 Quote
tayga Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Fuks dostał dzisiaj megapowera!!! Jak zwykle rano otworzyłam kojec, zawsze wychodził na kilka minut i zaraz wracał (ma 3600m2 do spacerowania). Dzisiaj biegiem się puścił, ale wpadł w maliny, dosłownie. Wyciągnęłam go z krzaków i wrócił na śniadanko :) Quote
Plicha Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Super wiadomość :) Jak będziesz miała jakieś fotki to wrzucaj :) Jeśli chodzi o oszustów to ciekawe, podaj linka to też poczytam, jestem tu nowa więc żebym się nie nacieła. Co do Ceibie to jakoś mi nie wyglądasz na osbę wyłudzjąca grube tysiące :) A tak na serio to myślę że zdjecia dochodzącego do zdrowia Fuksa są najlepszym dowodem ze nasza pomoc będzie dobrze wykorzystana :) Quote
bela51 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 tayga napisał(a):Fuks dostał dzisiaj megapowera!!! Jak zwykle rano otworzyłam kojec, zawsze wychodził na kilka minut i zaraz wracał (ma 3600m2 do spacerowania). Dzisiaj biegiem się puścił, ale wpadł w maliny, dosłownie. Wyciągnęłam go z krzaków i wrócił na śniadanko :) O rany, ale chyba nie ma mozliwości, aby Ci zwiał?????? Quote
tayga Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Plicha napisał(a): Jak będziesz miała jakieś fotki to wrzucaj :) Jeśli chodzi o oszustów to ciekawe, podaj linka to też poczytam, jestem tu nowa więc żebym się nie nacieła. Dzisiaj miałam aparat, ale w tej pogoni nie pomyslałam już o foceniu :) A o oszustach czytałam w wątkach bazarkowych, gdzieś tak na samej górze w "przyklejonych" Quote
tayga Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='bela51']O rany, ale chyba nie ma mozliwości, aby Ci zwiał?????? Teoretycznie jest... Moje "podwórko" to kawał wzgórza. Od uliczki ogrodzone, więc tam nie wyjdzie, a zawsze w tamtym kierunku się udaje. W drugą stronę ma od kojca ok 400 mertów, siatka z dwóch stron, ale sam koniec nie jest ogrodzony. Ale z kolei tam takie krzaczydła, że nie przelezie. Praktycznie nie ma... od jutra go zaprzęgam do linki - ma 10 metrów i jest prezentem od ambird. Quote
bela51 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 No, linka to dobry pomysł, skoro Fuksa gdzieś gna w daleki swiat. A chyba jeszcze na tyle sie do Ciebie nie przywiązał ? Szkoda byłoby, aby chłopak wpadł w tarapaty, przeciez trzeba mu jakiś porządny domek znaleźć. Quote
Plicha Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 A weterynarz ocenił w jakim on jest mniej więcej wieku? Quote
tayga Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Tak "na oko" ze 4 lata, ale przy najbliższej wizycie weta sprawdzimy dokładnie. Fuks nie bardzo dawał sobie zajrzeć w paszczę, wet tylko zerknął, mógł się pomylić :( Quote
tayga Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Plicha, bela51 dziękuję:loveu: Przelewy dotarły:cool2: A dzisiaj coś mi podpowiedziała koleżanka - Fuksa mogę powoli przestawiać na karmę suchą, ale powinnam zacząć od "juniora". Małe granulki, lepsze do strawienia, nie podrażnią brzuszka nawet połknięte. No i bogatsze w niezbędnie składniki. Ja głupia (a może to demencja starcza, alzcheimer lub inne dziadostwo) zachowałam się jakbym nigdy się żadną bidą nie opiekowała. Że też sama na to nie wpadłam. :splat: Jutro polecę kupić coś lepszego na wagę. Mam zaprzyjaźniony sklepik zoologiczny, wezmę na próbę 2 lub 3 rodzaje, po pół kg na przykład. I będę podawać po garsteczce na początek. Quote
Plicha Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Super mam nadzieję że będzie mu smakować :) Quote
darunia-puma Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 no ślicznotka nasza dochodzi do siebie bardzo to cieszy i to dzięki Tobie Tayga dziekuję aha pieniążki wpłacone Quote
Plicha Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 A jak tam dzisiaj spacerek, Fuks nadal taki zywotny? Juz chyba nie ma problemu z wychodzeniem? :) Quote
tayga Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='darunia-puma']pieniążki wpłacone[/QUOTE] Bardzo dziękuję, już dotarły:loveu: Dzięki Wam dziewczyny Fuksik ma żarełko najlepszej jakości. Dzisiaj dostał troszkę karmy Josera Junior Kids. Mam jeszcze RC i Acanę, wzięłam po troszkę tak jak mówiłam. Fuksik zaczął nawet gryźć te małe granulki, chociaż wcześniej połykał całe. Myślę, że etap szybkiego pożeractwa ma juz za sobą. Od dwóch tygodni nie miał pustego brzuszka. Quote
tayga Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Plicha']A jak tam dzisiaj spacerek, Fuks nadal taki zywotny? Juz chyba nie ma problemu z wychodzeniem? :)[/QUOTE] Masakra:errrr: Fuks obrażony śmiertelnie za uwięzienie na lince. Przypięłam, wypuściłam a on jak strzała (noooo prawie :)) ruszył przed siebie. Rozbawił mnie niesamowicie, bo sytuacja jak z kreskówki. Nagle się linka skończyła, psiaka nieźle cofnęło. Nie wiedział o co chodzi, więc kręcił się w kółko. No i się zamotał totalnie, wszystkie 4 łapki zawiązane, mina pt "ratunkuuuu", ale poradziliśmy sobie:bluepaw: Quote
Recommended Posts