Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O mateńko, jakie to piękne cudaki !!! KropkaKropka czy mogę poprosić o dane kontaktowe do ogłoszeń?

Ulka1108 bardzo, bardzo dziękujemy! Napewno dziewczyny odpowiedzialne za finanse szczeniaków prześlą Ci niezbędne dane :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lilmo , wysłałam pw mam nadzieję , że dotarło :)

dzisiaj psiaki bedą (mam nadzieje) spały w koszyku:cool3: na razie śpią bardzo grzecznie
muszą się nauczyć , że mają swoje łóżeczko (nasza Fosia im użyczyła;) )
dobrej nocki życzą Eureka i Eljot :loveu:

Posted

KropkaKropka
, czy Ty chcesz, abym dostała zawału serca?

[quote name='KropkaKropka'](...) Odrazu mówie ,że nie wybierała piesków które mają do mnie przyjechać :oops:

[quote name='esperanza'](...) Ja też nie wybierałam, wybrał p.Maciek.
(...)

hahaha, już się tak tutaj nie tłumaczcie...

Posted

[quote name='*Monia*']Matka szczeniuchów jest śliczna i bardzo do nich podobna (raczej one do niej, ale to taki szczegół mały ;)). Tylko jest bardzo duża w porównaniu do maluszków, jest taka jak belg mniej więcej. Zdziwiłam się, że dzieci ma takie drobniutkie, bo inną suczkę podejrzewałam o bycie ich matką :roll:. Ja zdjęć matki niestety nie robiłam, bo zajęłam się bieganiem za inną suczką - matką Wiki :loveu:.

Taka jak Belg ?! weźcie powiedzcie dokładnie bo w ogłoszeniach będzie przekłamanie. To że są drobniutkie nie oznacza że takie zostaną...

Zdjęcia mamy Wiki ( Czaty )

Jeśli masz jej inne zdjęcia to prześlij mi na [email protected]
Wiki to lustrzane odbicie matki..

Posted

Numer konta:
Stowarzyszenie na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje"
ul. Sielska 1 07-300 Ostrów Mazowiecka
Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974

Zaraz wstawię zdjęcia matki maluchów.
Kto odwiedzi jutro Etera, Etiudę i Elipsę?

Posted

Te psiaki są tak boskie, że nie mogę przestać o nich myśleć!! :D

A co tam słychać u psiaków w DT ?? Nie rozrabiają ?? :D Fajnie, że na gwiazdkę dostały szansę na normalne życie :) :D

Posted

chyba jednak Eter jest u mnie :cool3: ktoś tu napisał , że to Eliot , ale ten mój nie ma nic białego , więc już sama zgłupiałam.
Maluchy mają się dobrze , próba z koszyczkiem się udała , chociaż ja zaliczyłam nockę na sofie:evil_lol: sioo i koooo do kuwetki :) czekamy na sygnał kiedy możemy zacząć akcję "spacerki".
Pomału przechodzimy na gotowane jedzonko, moja kumpela dzisiaj przyniosła im całą reklamówkę gotowanych serduszek , chyba przez miesiąc będą to jadły ;)
Jak zobaczą jedzenie to poprostu szaleją , jedzą całym sobą, karmie je osobno , bo jak postawie dwie miski obok siebie , to jest tak , że jedzą razem najpierw z jednej , potem z drugiej, i to tak łapczywie ,że aż serducho boli. Ale z dnia na dzień jest coraz lepiej
Uczymy się co rusz czegoś nowego , na "nie wolno" przestają robić to , czego nie wolno ( ;) ) i patrzą na mnie jak na idiotę:diabloti:
chłopak się jeszcze trochę boi , jest nieśmiały, ale przełamuje się. Małpuje wszystko po siostrze. To właściwie są takie dwie, bardzo pocieszne małpki :)

Och, och :loveu:jak ja uwielbiam tę minę osób, które do nas przychodzą.. Minę osób obszczekiwanych przez cztery mordki:evil_lol:

Posted

Prosimy o pomoc. Maluchy miały opłacony pobyt tylko do wczoraj!

Do tej pory wpłynęły pieniądze od AnnaA- 40zł orz od Aga-33-76- 10zł

Nasza sytuacja finansowa jest tragiczna! Nie mamy za co opłacić ani pobytu tych psiaków, ani Krolla, Saby, Nortona i Morka za listopad :-(

Posted

Mogę dorzucić karmy (prawie kilogram Brita), ale dla szczeniąt dużych ras bo młodej kupiłam i okazała się za duża do jej kuli-smakuli. Finansowo niestety leżę, bo musiałam się wykosztować na transporter na świąteczne wyjazdy dla tego lejka-obsrańca :roll: :oops:.

Posted

[quote name='Aga-33-76']Super :) A jak ma się reszta pociech?[/QUOTE]
Jeśli pytasz o żmigród, to wszystko dobrze:) Kropka szkoli maluchy i rozpieszcza:)