Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Ci wielkie esperanza i wszystkim zaangażowanym w pomoc psiakom. Maluchy są na nk, porozsyłam wątek gdzie się da.

Czekamy na zdjęcia Mamuni. Postaram się też wspomóc grosikiem.

Dobrej nocy śliczności maleńkie.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Esperanza bardzo dziękuję za informacje! :Rose:
Zaktualizowałam pierwszy post. Zaraz przejrzę jeszcze raz wątek, żeby sprawdzić czy nie umknęła mi jakaś deklaracja.

Ja mam taką prośbę do osób, które odwiedzą maluchy... bardzo przydałyby się zdjęcia maluchów takie "en face". Wiem, że one są niemalże identyczne, ale dobrze byłoby jednak zrobić każdemu szczeniakowi choć po 2 zdjęcia. Myślę, że wówczas możemy ruszać z ich ogłaszaniem. Dobrze wiemy jak trudno znaleźć bezpłatny DT, więc najlepiej byłoby jak najszybciej znaleźć DS.

No i nie możemy zapomnieć o matke. Także przydałyby się zdjęcia oraz informacje o niej.

Posted

U mnie propozycja DT jest nadal aktualna. Dla jednego szczeniaczka - dziewczynki bo mam suczkę. Oczywiście oferuję bezpłatne DT, jedynie na opiekę weterynaryjną prosiłabym o wsparcie. Piesek zamieszkałby z nami w bloku. ;)

Posted

elinka napisał(a):
U mnie propozycja DT jest nadal aktualna. Dla jednego szczeniaczka - dziewczynki bo mam suczkę. Oczywiście oferuję bezpłatne DT, jedynie na opiekę weterynaryjną prosiłabym o wsparcie. Piesek zamieszkałby z nami w bloku. ;)

Cudownie !! jeden tymczas juz jest :D
Kiedy mogłabys maliznę zabrać ?? I Czy dasz rade sama ją zabrać czy mamy jakoś ją dowieźć ??

Posted

elinka napisał(a):

Świetnie !! :D :D :D DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKUJEMY :) :D

Posted

Owieczka napisał(a):
Cudownie !! jeden tymczas juz jest :D
Kiedy mogłabys maliznę zabrać ?? I Czy dasz rade sama ją zabrać czy mamy jakoś ją dowieźć ??

Sunię mogę zabrać od zaraz, ale wyjechać po szczeniorkę, niestety, nie mogę. :sad:

Posted

Ciotki moja prośba o zdjęcia została bez odpowiedzi,ale mam nadzieję, że mimo tego postaracie się je zrobić ;) Ja jestem zdania, że powinniśmy także intensywnie skupić się na szukaniu DS, a nie tylko DT. Przecież maluchy są w tym wieku, że już nadają się w pełni do adopcji.

Posted

Owieczka świetna robota! Wielkie dzięki! Mam jeszcze tylko prośbę o nadanie maluchom chociaż jakiś roboczych imion i możemy zabrać się za ogłoszenia :) Jak będą imiona to poumieszczam je na zdjęciach, żeby potencjalni chętni mogli bez problemu powiedzieć, o którego pieska im chodzi :)

Posted

esperanza napisał(a):
Z racji że przeszły przez schronisko w listopadzie muszą mieć imiona na E.
Ja proponuję: Etiuda, Eureka i Elipsa oraz Eliot i Eter :-)

Super! To ja zaraz podpiszę zdjęcia i wstawię po jednym do pierwszego postu. Postaram się także jeszcze dzisiaj zrobić dla maluchów ogłoszenia :)