Lilmo Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Pozwoliłam sobie zrobić sobie takie małej podsumowanie :) Wybaczcie mi, że się tak panosze, ale lubię porządek :evil_lol: ETER - Chłopak nr 1 największy a najbardziej bojący. I nie ma żadnych białych znaczeń. ELIOT - psiak ( chłopczyk) nr 2 ma biały paluszek na lewej - tylniej łapce; biały- średkowy pazurek na przedniej, lewej łapce i piekną gwiazdkę na piersi ETIUDA - Dziewczynka nr 1 Ma wszystkie 4 łapeczki białe, plamke na brodzie i rozległą, białą krawatkę EUREKA - Dziewczynka nr 2 Ma dwie tylne łapeczki białe , piekną długą ( wązką) krawatkę na piersi i biała bródkę ELIPSA - Dziewczynka nr 3 Ma trzy łapeczki białe Quote
elinka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Lilmo, znakomicie dopasowałaś imiona do piesków. Idealnie :eviltong:. Quote
Aga-33-76 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Boziu, jakie to słodziaki. Jak już pisałam wcześniej, jednego z chłopaków rezerwuję :) Nie wiem którego, bo potencjalna opiekunka na razie nie ma dostępu do neta, więc i chłopaka zobaczyć za bardzo nie może. Quote
Lilmo Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Esperanza w ogłoszeniach podawać Twój numer telefonu czy kontakt ma być na kogoś innego? Quote
esperanza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Podawaj mój 607-077-350 i Owieczki, bo ja w pracy zwykle nie mogę rozmawiać przez tel. Aga-33-76 podeślij też zainteresowanej maluchem naszą umowę adopcyjną- jest na stronie www.niczyje.org.pl w dziale "zobowiązanie adopcyjne" Czy ktoś był na wizycie przedadopcyjnej u tej osoby? Bardzo Wam dziękuję za pomoc w ogłoszeniach! :-) Quote
Owieczka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Lilmo napisał(a):Esperanza w ogłoszeniach podawać Twój numer telefonu czy kontakt ma być na kogoś innego? Lilmo jak zrobisz ogłoszenia to wpisz gdzie ok ? :) Quote
Owieczka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 jak dla mnie to one takie trochę pinczerkowate są ;P Quote
Owieczka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Wystawiłam maluchom allegro http://www.allegro.pl/item837748004_mixy_pinczera_szczeniaki_oddam_w_dobre_rece.html lilmo czekam na ogłoszenia gdzie je wystawisz, a ja postaram się rozesłać gdzie się da. Quote
Owieczka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 esperanza wstaw więcej zdjęć na watek , będzie z czego wziąść do ogłoszeń :) Eureka Quote
Owieczka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Sama sie gubię w tych maluchach ;D Cpewnie różnice się zwiększą jak maluchy podrosną :P Quote
esperanza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kochani, pomocy! Maluchy potrzebują domów stałych i tymczasowych... Quote
Lilmo Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Przepraszam, że to tyle trwało! Owieczka pozwoliłam sobie wykorzystać Twój tekst zallegro, mam nadzieję, że nie masz mi za złe. Ode mnie ogłoszenia są na: warszawa.gumtree.pl kokosy.pl hodowcy.com.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl interpress.net.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl aukcjezwierzat.pl warszawa.olx.pl za chwilkę zrobię jeszcze: alegratka.pl cafeanimal.pl Quote
Owieczka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Lilmo oczywiście , ze nie mam Ci za złe :) Korzystaj ile wlezie chociaz ten tekst jest bardzo okrojony ale wszystkie informacje zawiera. Robiłam tak na szybciocha. Bardzo ale to baarrdzo Ci dziekuję za ogłoszenia :) wiem ile to czasu zajmuje :**** Quote
Lilmo Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Nie ma za co dziękować! Oby tylko był jakiś oddzew na te ogłoszenia,bo ta cisza u Wiki i Figi mnie dobija :( Kurcze teraz taki okres przed Mikołajkami, że trzeba ostrożnie dobierać domki,bo pewnie będzie sporo poszukiwaczy żywych przytulanek na prezent, eh. Quote
Owieczka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Lilmo napisał(a):Nie ma za co dziękować! Oby tylko był jakiś oddzew na te ogłoszenia,bo ta cisza u Wiki i Figi mnie dobija :( Kurcze teraz taki okres przed Mikołajkami, że trzeba ostrożnie dobierać domki,bo pewnie będzie sporo poszukiwaczy żywych przytulanek na prezent, eh. Niestety masz racje :( Quote
Lilmo Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Może założyć wątek na transporowym, że poszukiwany jest transport na trasie Warszawa-Inowrocław dla jednej dziewczynki? Quote
Aga-33-76 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Koniecznie !!! Ja cały czas czekam na sygnał od osoby zainteresowanej szczeniakiem-chłopakiem. Quote
Lilmo Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 A ktoś już chociaż pytał o maluchy, czy telefony milczą? Quote
Recommended Posts