Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*Monia*']Mogę dorzucić karmy (prawie kilogram Brita), ale dla szczeniąt dużych ras bo młodej kupiłam i okazała się za duża do jej kuli-smakuli. Finansowo niestety leżę, bo musiałam się wykosztować na transporter na świąteczne wyjazdy dla tego lejka-obsrańca :roll: :oops:.[/QUOTE]
Każdy kilogram jest na wage złota

Posted

Jayo, u mnie jest ta karma co została po Dzekusiu i Denisku.
Tylko, ze nie wiem czy u mnie nie ma parwo :(.
Niby test wyszedł ujemny ale jeden szczeniaczek umarł.....

Posted

Rozpacz mnie ogarnia, jak pomyślę że te maluchy będą siedziały w święta same zamknięte w boksie :-(
Nikt nie dzwoni w sprawie adopcji.

Czy ktoś może je odwiedzić w godzinach 9-15? Ja nawet nie mam kiedy tego zrobić :-(

Posted

[quote name='esperanza']Rozpacz mnie ogarnia, jak pomyślę że te maluchy będą siedziały w święta same zamknięte w boksie :-(
Nikt nie dzwoni w sprawie adopcji.

Czy ktoś może je odwiedzić w godzinach 9-15? Ja nawet nie mam kiedy tego zrobić :-(

Jutro i po jutrze mnie nie ma w pracy więc maluchów też nie odwiedzę... :(

Czy może ktos podjechac do nich na chwilke ? Plisss :modla:

A może ktos chociaz na świeta zabierze na tymczas...

Proszę !!! :bigcry::help1:

Posted

Przepraszam, że to tyle trwało, ale ostatnio sama nie wiem za co mam się zabrać. Zrobiłam nowe ogłoszenia dla Etera oraz Eureki z namiarami na KropkaKropka.

Mają je na poniższych stronach:

wroclaw.gumtree.pl
kokosy.pl
hodowcy.com.pl
alegratka.pl
kupiepsa.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
wroclaw.olx.pl
aukcjezwierzat.pl

Posted

[quote name='Szarotka']Zmiencie tytul, no i trzeba watek porozsylac.[/QUOTE]

Zmieniłam tytuł tylko nie wiem czy tak jest dobrze. Jeżeli macie inne pomysły to proszę o pomoc w tej sprawie.

KropkaKropka wiem, że Owieczka robiła wszystkim maluszkom allegro.

Posted

Proszę, czy ktoś może maluchy odwiedzić?
One mają kontakt z człowiekiem głownie przy karmieniu i sprzątaniu i to wszystko. Nie wychodzą, nikt się z nimi nie bawi. Są tam, bo nic innego nie udało nam się znaleźć.

Posted

Aż mi żal doopę ściska jak patrzę na te maleństwa :-(

I jednocześnie trafia szlag, bo nie bardzo mogę im pomóc. Doplacę jednorazowo 50 zł, żeby jeszcze miały gdzie pomieszkać :placz:

Posted

Napiszcie proszę, bo zanim ja się przekopię przez wątek..., czy w niedzielę można maluchy odwiedzić, jeśli tak to w jakich godzinach i pod jakim adresem.

Jaką karmę wchłaniają najchętniej ?

Posted

Napiszcie proszę, bo zanim ja się przekopię przez wątek..., czy w niedzielę można maluchy odwiedzić, jeśli tak to w jakich godzinach i pod jakim adresem.

Jaką karmę wchłaniają najchętniej ?

Posted

Pisałam, że mamuśka belgowata ;).
Ja niestety w tym tygodniu już nie dam rady się nigdzie wybrać, bo pracuję :shake: (teraz właśnie w pracy jestem) i do tego muszę się poważnie wziąć za mojego małego zalewacza łóżek.. Jedyne co to mogę tą karmę co mam komuś dać żeby maluchom zawiózł :roll:.