_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
Kika9004 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jak pierwszy raz zobaczyłam zdjęcia maluchów pomyślałam, że świetnie nadawać się będą do psich sportów :) Zdanie swoje podtrzymuje i jak widzę miałam rację co potwierdza Lara :) - agility, tropinie, posłuszeństwo dodałam bym także w przyszłości frisbee :) Quote
tripti Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 co do szkolenia, to późno z uwagi na to, że trzeba zachować regularność przez 6-8 tygodni, a jest to trudne jak kursował się między dwoma miastami. Robię to co mogę zrobić, czyli zgodnie z książkami szkolenie pozytywne krok po kroku. Co do kolczatki, a raczej półkolczatki, to udało się wypracować pozytywne zachowanie (które już pewnie poszło w niepamięć), pies od momentu założenia kolczatki w domu idzie przy nodze, na luźnej smyczy. A jak tam nowa właścicielka - Karolina? Macie jakieś nowe informacje? Quote
elinka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='karolina_g_k']elinka co u Karoliny i Elipsy? Nic nie wiem. :niewiem: Karolina się nie odzywa, nie odpisuje na e-maile. Ale z tego co wcześniej do mnie pisała, dzisiaj ma operację. Quote
Lilmo Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Ciotki kochane, błagam wybaczcie mi off topic, ale te 3 biedaki na gwałt potrzebują pomocy. Proszę Was zajrzyjcie jeżeli macie choć chwilkę! Staruszek Znajdek - ma czas na znalezienie tymczasu do lutego czyli mamy 4 dni! http://www.dogomania.pl/threads/178777-Znajdek-zamarzniAE-ty-staruszek-od-lutego-schron-Szukam-DT-POMOCY Molly - kruszynka w fatalnym stanie, cudem uratowana przed śmiercią w schroniskowym boksie... teraz przebywa w klinice. Bardzo potrzebne wsparcie. http://www.dogomania.pl/threads/178776-MaA-a-Molly-staruszka-w-klinice-szukamy-pomocy Amant - kolejny biedak przebywający w klinice. Za kilka dni musi ją opuścić i co dalej ? Finansowo wystarczy na 15 dni w hoteliku, a co później? http://www.dogomania.pl/threads/176760-Sznaucerek-Amant-w-schronie-sika-krwiAE-potrzebuje-wsparcia Z góry dziękuję za odwiedzenie tych wątków! Quote
Paoletta Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='tripti']co do szkolenia, to późno z uwagi na to, że trzeba zachować regularność przez 6-8 tygodni, a jest to trudne jak kursował się między dwoma miastami. Robię to co mogę zrobić, czyli zgodnie z książkami szkolenie pozytywne krok po kroku. Co do kolczatki, a raczej półkolczatki, to udało się wypracować pozytywne zachowanie (które już pewnie poszło w niepamięć), pies od momentu założenia kolczatki w domu idzie przy nodze, na luźnej smyczy.[/QUOTE] ale trudno z tym szkoleniem. tak wyszło. tylko ze szczeniakiem jest łatwiej. co do kolczatki to nie musimy tu niej rozmawiać, to nie miejsce. jak dla mnie tylko robi dużo więcej złego niż dobrego. ale przecież kiedyś była moda na szkolenie negatywne psów i zimny chów dzieci. psycholodzy dziecięcy się wycofali i walnęli pięścią w pierś, szkoleniowcy jeszcze nie wszyscy ;) ale przecież każdy popełnia błędy. ja na pewno nie jeden. Quote
Edi100 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Lara']Laska ma ogloszenia na: adopcjapsa.pl adopcjepsow.org mojpupil.pl przygarnijzwierzaka.pl psy.pl adopcje.org reszta wkrotce :-D[/QUOTE] Kciuki mocno zaciskamy!!!! Quote
tripti Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 tak kciuki trzymamy z mamusię:) a jakieś wieści od Karoliny są? a jak reszta maluszków? oswoiły się z nowymi domkami? Quote
Paoletta Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='tripti']tak kciuki trzymamy z mamusię:) a jakieś wieści od Karoliny są? a jak reszta maluszków? oswoiły się z nowymi domkami? też trzymamy kciuki i łapki i też jesteśmy ciekawi co u reszty :) p.s. Lara buchnęłam ci banerek, nie obrazisz się? :) Quote
karolina_g_k Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Jesli chodzi o Etiudę-Malinkę-Nukę to wszystko w jak najlepszym porządku. Państwo zakochani, napisali, że sunia wspaniale się zaaklimatyzowała, że jest wesoła ale grzeczna, pięknie chodzi na smyczy i załatwia się na spacerach. Rośnie jak na drożdżach i ma wilczy apetyt. Moja malutka ;) Quote
Edi100 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='karolina_g_k']Jesli chodzi o Etiudę-Malinkę-Nukę to wszystko w jak najlepszym porządku. Państwo zakochani, napisali, że sunia wspaniale się zaaklimatyzowała, że jest wesoła ale grzeczna, pięknie chodzi na smyczy i załatwia się na spacerach. Rośnie jak na drożdżach i ma wilczy apetyt. Moja malutka ;)[/QUOTE] Super!:)Szczęśliwości:) Quote
Paoletta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 U nas też super szczęśliwości ;) Już jest nasz, a to już jego dom :) Co prawda jeszcze siusia w domu, ale nie szkodzi. Nauczy się. Może chłopcom trudniej się trzyma, nie wiem ;) A ciekawe co u reszty. Z Panem co wziął Eliotka chyba nie ma kontaktu. Kropka chyba widziała Państwa z Eureką i było fajnie, tak? oj, Laska do domu.. Quote
elinka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zapraszam na wątek Mai, mojej obecnej tymczasowiczki: http://www.dogomania.pl/threads/179064-KudA-ata-Maja-w-DT-czeka-na-wspaniaA-y-domek :bluepaw: Quote
Owieczka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Lilmo , przydało by się chyba tytuł zminić ;/ np na Laska w type owczarka malinois strasznie chudnie w schronisku... itd. Trzeba ściagnąc więcej zwolenników rasy Quote
Lilmo Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Owieczko zrobione :) Bardzo przepraszam Was za moją nieobecność na wątku, ale naprawdę mam ograniczony dostęp do internetu. Quote
Owieczka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Lilmo']Owieczko zrobione :) Bardzo przepraszam Was za moją nieobecność na wątku, ale naprawdę mam ograniczony dostęp do internetu.[/QUOTE] Znam ten ból Lilmo :) Dzięki :) Quote
Kika9004 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przepraszam za offa, ale potrzebna PILNA pomoc dla Kruszewskiej bernardynki!! http://www.dogomania.pl/threads/179128-Benia-wraca-z-adopcji-za-chwilAE-urodzi-trzeba-DT-dla-niej-i-malucha-POMOCY Suka ma na dniach urodzić szczeniaka, wraca z adopcji i potrzeba DT dla niej i malucha... POMOCY :( Quote
Owieczka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ja też... Przepraszam za offa ale sprawa mega pilna!! http://www.dogomania.pl/threads/1791...8#post14020338 Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Sunie trzeba by z tego schroniska zabrac, bo sie calkiem zmarnuje. :(:(:( Quote
Paoletta Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A może by się DT znalazło? Tylko jak ją potem wyadoptować.. Ciężko z dorosłym, niemałym psem.. Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Kazdego psa sie da wyadoptowac :):) Nikt nie prowadzi na dogo statystyk, ale jest duzo tych psow wyadoptowanych przy pomocy dogo. Quote
Paoletta Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 miałabym dla niej DT z forum belgów, za pieniążki na utrzymanie. daje nam to coś? Quote
Paoletta Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Gadamy na dwóch forach ;) Olsztyn, za ile jeszcze nie wiemy :) Quote
Kika9004 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Paoletta']Gadamy na dwóch forach ;) Olsztyn, za ile jeszcze nie wiemy :)[/QUOTE] trzymam kciuki by się udało :) Quote
Recommended Posts