Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Umowe dostalam, teraz czekam na wiesci. W tym tygodniu najlepiej pasowalaby mi sobota, aby podjechac po suczke, ale jesli bede miala jechac w przyszlym tygodniu, tez nie bedzie problemu.

Posted

[quote name='Paoletta']super extra, że Lasce się poprawi! bardzo się cieszymy.

a Elipsia wraca do Kruszewa? biedna się naprzeżywa w tym dziecięcym życiu.[/QUOTE]

I co z ta malutka???

Posted

[quote name='saJo']Rozumiem, choc nie ukrywam, ze wolalabym jednak wiedziec, czy szykowac sie na wyjazd w sobote czy nie.[/QUOTE]
Ja trzymam kciuki:) Maluchy doopki grzeją, a mamuska:(:( Tak wiele przeszła:(

Posted

tripti, z tego co wiem to Elipsa wraca do Kruszewa

esperanza, w sobotę Pati-C będzie jechać na trasie Szczecin - Poznań - Warszawa, a to po drodze przez Inowrocław. Tym transportem można by zabrać od Karoliny Elipsę. Telefon do Pati: 698 616 250

Posted

Jestesmy spowrotem. Laska niezaprzeczalnie ma w sobie krew malinois i to w sporej ilosci. Gdybym nie wiedziala, ze jest ze schroniska, bez zastanowienia stwierdzilabym, ze malinois. Na razie ciezko cokolwiek o niej powiedziec, oprocz tego ze jest potwornie przerazona, nie ma w niej jednak cienia agresji. Spokojnie wsadzilismy ja do transportera w samochodzie. W czasie jazdy byl maly zyg, ale poza tym podroz przespala. Zaliczyla juz wizyte w lecznicy, wazenie i obcinanie pazurow, zeby sie nie zabila na panelach u mnie w mieszkaniu. Musielismy tez ja wykapac, bo tak smierdziala, ze nie dalo sie z nia wytrzymac. Stwierdzilam, ze jak juz ma tyle stresu, to przezyje i to, a teraz bedzie juz tylko lepiej, zamiast uczyc ja zaufania do mnie, a po dwoch dniach wrzuce ja do strasznej wanny. W domu od razu polozyla sie na poduszce Gnojka, sluzacej mu dotychczas za legowisko i stwierdzila, ze teraz to bedzie jej miejsce. Nic to, on ma jeszcze klatke, a poduszke kupimy nowa. Jest przerazona i zmeczona, ale nie jest w stanie spokojnie spac. Lezy z przymknietymi oczami i uniesiona glowa, ktora jej co chwila opada, ale najmniejszy szelest i podrywa sie na rowne nogi.

Posted

[quote name='saJo'](...)Jest przerazona i zmeczona, ale nie jest w stanie spokojnie spac. Lezy z przymknietymi oczami i uniesiona glowa, ktora jej co chwila opada, ale najmniejszy szelest i podrywa sie na rowne nogi.[/QUOTE]

Biedactwo, musi być rzeczywiście przerażona. Ciekawe jak jej córka, Elipsa zniesie kolejną przeprowadzkę?:sad: