karolina_g_k Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Za cholere znaleźć nie mogłam ;) poszedł Quote
elinka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Karolina, przyszedł, ale mam komunikat, że dokument jest uszkodzony i program nie może go otworzyć. Wyślij, proszę, jeszcze raz, może inaczej ? :razz: Quote
karolina_g_k Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Elinka a teraz? Esperanza plakat poszedl juz kilka godzin temu :) Quote
*Monia* Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Takie coś znalazłam na mailu :razz: (Malinka modelka :loveu:) pozowanie Quote
*Monia* Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 mniam mniam :) i spanko :evil_lol::evil_lol: Quote
Paoletta Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To pozowanie super śliczne. Wprost na ogłoszenia :) Quote
esperanza Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Podmienię foty, maila wpadł nie wiadomo dlaczego do spamu... Quote
karolina_g_k Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nie wiem dlaczego ale u mnie niektóre zdjęcia sa dośc dziwnie poobcinane. Brakuje np glowy ;> Dziewczyny gdzie jeszcze wstawic mala zeby byl odzew? Quote
*Monia* Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 U mnie wszystkie ładnie widać, specjalnie pozmniejszałam tak żeby mi dogo nic nie ucinało ;). Quote
elinka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 karolino, a czy przejrzałaś u siebie na lokalnych stronach ogłoszenia o chęci przyjęcia psa? Nieraz warto wyjść naprzeciw adoptującym, a tak właśnie było z Elipsą. Szczególnie polecam przejrzeć stronę http://www.olx.pl/ Quote
Owieczka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Lara']A czy zdjecie psiej mamy to gdzies jest moze na tym watku? czy ktos ma? Mamie tez warto szukac domku, nie zapominajmy o niej! :-( Dzielna sunia!!! To jest mama może dziewcyzny maja jej lepsze zdjęcia bo były teraz w schronie. Quote
Owieczka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Własnie , co u mamy w ogóle słychac ?? Cos wiadomo o jej zachowaniu , jaka jest itp. Quote
Owieczka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nie wiemy jak ma na imie ( chyba że esperanza wie) nie jest nigdzie ogłaszana niestety :( Quote
Paoletta Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ja widziałam gdzieś jej inne zdjęcia tylko nie pamiętam gdzie.. Quote
Owieczka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Paoletta napisał(a):ja widziałam gdzieś jej inne zdjęcia tylko nie pamiętam gdzie.. Moze na watku schroniska albo Niczyich ? Quote
Paoletta Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 na tym właśnie :) o, mam: z informacją, że już po sterylce Quote
esperanza Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Sytuacja się pogarsza, bo inne psy ostatnio bardzo Laskę gonią. Laska zaczęła się im odszczekiwać. Nie ma szans na podchodzenie do ludzi, bo stado ją odgania.Z tego powodu trzyma się tylko jednej części schroniska. Jej kondycja pogorszyła się w ciągu ostatniego miesiąca, wyraźnie schudła. Nowszych fot nie mam. Quote
Karola18 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Witam!Mała a przede wszystkim szalona Elipsa rośnie z dnia na dzień:) niestety nie może zostawać sama w domu bo kilka dni temu w przeciągu 15min zdemolowała pokój:diabloti: no ale taki już jest urok Eli:p znajomi bardzo za nią przepadają:) Jest bardzo towarzyska i bardzo lubi być przez wszystkich rozpieszczana:D Radzimy sobie i każdy jest zadowolony :D Quote
Edi100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 esperanza napisał(a):Sytuacja się pogarsza, bo inne psy ostatnio bardzo Laskę gonią. Laska zaczęła się im odszczekiwać. Nie ma szans na podchodzenie do ludzi, bo stado ją odgania.Z tego powodu trzyma się tylko jednej części schroniska. Jej kondycja pogorszyła się w ciągu ostatniego miesiąca, wyraźnie schudła. Nowszych fot nie mam. Domu i jej potrzeba:( Quote
Paoletta Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Karola18 napisał(a):niestety nie może zostawać sama w domu bo kilka dni temu w przeciągu 15min zdemolowała pokój:diabloti: jakbyście miały grosik na zbyciu to byście mogły kupić konga. słyszałam, że tanim zamiennikiem jest szmata nasączona rosołem z porobionymi węzłami. psiak to sobie żuje godzinami (choć nie wiem czy w naszym przypadku to jest dobry pomysł, bo znając Entka to by to odgryzał i zżerał). albo takie kostki mordosklejki - też zajmujące. a to jest kolejna cecha belga w nich - nie mogą się nudzić. każdy problem jest do rozwiązania, nawet klatką. Quote
Owieczka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 esperanza napisał(a):Sytuacja się pogarsza, bo inne psy ostatnio bardzo Laskę gonią. Laska zaczęła się im odszczekiwać. Nie ma szans na podchodzenie do ludzi, bo stado ją odgania.Z tego powodu trzyma się tylko jednej części schroniska. Jej kondycja pogorszyła się w ciągu ostatniego miesiąca, wyraźnie schudła. Nowszych fot nie mam. Szkoda ze nie ma jej nowszych fotek :( moze jak by sie pokaząła taka chudzieńka to by sie ktoś zlitował i wziął na tymczas... To jednak ma imie :) Laska ;) Quote
esperanza Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Bardzo sympatyczna pani zadzwoniła w sprawie małej. Poszukuję kogoś, kto sprawdzi dom w Łodzi. Państwo mają 10-letniego syna. Są w stanie sami przyjechać po sunię. Quote
elinka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 esperanza, zapytaj dzodzo i w razie czego podaję mapę http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15®ion=5 Quote
Owieczka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ja pozmieniam tytuł i pierwszy post jak mała pójdzie do domu. Weźmiemy się wtedy za mamuśkę :) Quote
Recommended Posts