Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lara']A czy zdjecie psiej mamy to gdzies jest moze na tym watku? czy ktos ma? Mamie tez warto szukac domku, nie zapominajmy o niej! :-( Dzielna sunia!!!

To jest mama

może dziewcyzny maja jej lepsze zdjęcia bo były teraz w schronie.

Posted

Sytuacja się pogarsza, bo inne psy ostatnio bardzo Laskę gonią. Laska zaczęła się im odszczekiwać. Nie ma szans na podchodzenie do ludzi, bo stado ją odgania.Z tego powodu trzyma się tylko jednej części schroniska.
Jej kondycja pogorszyła się w ciągu ostatniego miesiąca, wyraźnie schudła.
Nowszych fot nie mam.

Posted

Witam!Mała a przede wszystkim szalona Elipsa rośnie z dnia na dzień:) niestety nie może zostawać sama w domu bo kilka dni temu w przeciągu 15min zdemolowała pokój:diabloti: no ale taki już jest urok Eli:p
znajomi bardzo za nią przepadają:) Jest bardzo towarzyska i bardzo lubi być przez wszystkich rozpieszczana:D Radzimy sobie i każdy jest zadowolony :D

Posted

esperanza napisał(a):
Sytuacja się pogarsza, bo inne psy ostatnio bardzo Laskę gonią. Laska zaczęła się im odszczekiwać. Nie ma szans na podchodzenie do ludzi, bo stado ją odgania.Z tego powodu trzyma się tylko jednej części schroniska.
Nowszych fot nie mam.

Domu i jej potrzeba:(

Posted

Karola18 napisał(a):
niestety nie może zostawać sama w domu bo kilka dni temu w przeciągu 15min zdemolowała pokój:diabloti:

jakbyście miały grosik na zbyciu to byście mogły kupić konga. słyszałam, że tanim zamiennikiem jest szmata nasączona rosołem z porobionymi węzłami. psiak to sobie żuje godzinami (choć nie wiem czy w naszym przypadku to jest dobry pomysł, bo znając Entka to by to odgryzał i zżerał). albo takie kostki mordosklejki - też zajmujące.
a to jest kolejna cecha belga w nich - nie mogą się nudzić.
każdy problem jest do rozwiązania, nawet klatką.

Posted

esperanza napisał(a):
Nowszych fot nie mam.

Szkoda ze nie ma jej nowszych fotek :( moze jak by sie pokaząła taka chudzieńka to by sie ktoś zlitował i wziął na tymczas... To jednak ma imie :) Laska ;)