Poker Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Sunie nie przyjechała dzisiaj, bo jutro dopiero będzie zaszczepiona przeciw wściekliźnie i wtedy przyjedzie. Quote
Poker Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dzisiaj też nie przyjechała, czekałam cały dzień. Quote
zuza1308 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ojej............ to co się dzieje??? Quote
Poker Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 giselle4 napisała do mnie wieczorem,że złapała kapcia i że jutro przywiezie sunię. Quote
Poker Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Malutka od 2 godzin jest u mnie.Od razy ją wykąpałyśmy, ponieważ w drodze się obrobiła.Dopiero na mokro widać jaka jest strasznie chudziutka:-(, wyciągnęłyśmy jeszcze 1.kleszcza.Ząbków nie pokazuje,ale nie chce podejść, bawimy sie chwilami w berka.Postawiłam miskę z jedzonkiem i drugą z piciem , pojadła i popiła. Nasze psiaki jak zwykle cudowne, powąchały ją , Pokerek pomachał ogonkiem , a Tami do niego, kot przeszedł jak by niczego nie zauważył. Zostawiłam ich teraz na dole samych i nasłuchuję,ale jest spokój. Tami jest śliczna, beżowa z czarnym balejażem.Trochę trzeba w nią pracy włożyć i będą z niej PSY :evil_lol: Quote
leni356 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Cieszę się ze się udało, w rękach Poker to się w brylant zamieni :loveu: Quote
Poker Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://img687.imageshack.us/img687/1436/tami001.jpg zaraz po przyjeździe http://img691.imageshack.us/img691/5696/tami002.jpg w kąpieli http://img189.imageshack.us/img189/6694/tami004.jpg siedzę sobie w kąciku, dokładnie w tym , w którym chował się Dolarek po przywiezieniu ze schronu http://img34.imageshack.us/img34/104/tami006.jpg http://img189.imageshack.us/img189/5339/tami008.jpg podjadam sobie http://img513.imageshack.us/img513/406/tami009.jpg , a tu pierwsze kroki do kuchni jak mam wkleić zdjęcia??na bazarku wkleiłam bez problemu , a w zwykłych postach nie mogę.Pojawia mi się jakaś ramka, każe pobrać, robię to. ciągnie , a potem klapa. Quote
bela51 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jaka sliczna malizna, wystraszona, w kąciku. Ciekawe, jak bedzie po paru dniach Poker, mówiłam Ci, ze Anioł z Ciebie ?:angel: Quote
Poker Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 jeste większa od kota, ale na pewno chudsza, kości o mało skóry nie przebijają.Była pierwsza próba spaceru,ale kładła się w liściach.Zupełnie jak Dolarek, tyle że on w śniegu się zakopywał.Nałożyliśmy jej i obroże i szelki + 2 smycze.Po spacerze poleżała na kolankach i poszła na swoją podusię.Będzie dobrze. Jak wklejacie zdjęcia?? Quote
leni356 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Może mieć robaki? bo moja tymczasowiczka też była przeraźliwie chuda, po odrobaczaniu trochę się zaokrągliła, a to parę dni tylko minęło.. Zdjęcia da się wkleić tylko przez edycję poprzedniego postu - mnie nie działa wklejanie do nowego Quote
zuza1308 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 :multi:Super że Tamarka jest już u Poker:multi: Quote
Poker Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Sunia ma na imię TAMI. Jest postęp :multi:, nie uciekła przede mną, gdy podeszłam do niej leżącej na posłanku, nawet wzięła parówkę z ręki i dała się pogłaskać :multi:.Słodka malizna.:loveu: Ona była odrobaczana,ale pewnie jeszcze raz ją odrobaczę.Na razie więcej kleszczy nie znalazłam, a nawet brzusio obejrzałam. Mąż ją widział i się już zakochał.:evil_lol: Quote
rita60 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Poker napisał(a):Sunia ma na imię TAMI. Jest postęp :multi:, nie uciekła przede mną, gdy podeszłam do niej leżącej na posłanku, nawet wzięła parówkę z ręki i dała się pogłaskać :multi:.Słodka malizna.:loveu: Ona była odrobaczana,ale pewnie jeszcze raz ją odrobaczę.Na razie więcej kleszczy nie znalazłam, a nawet brzusio obejrzałam. Mąż ją widział i się już zakochał.:evil_lol: Słodka kruszynka,a ty nie boisz sie konkurencji;) Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 hihi kochliwy ten mąż Pokerkowy :lol: Quote
Poker Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 malawaszka napisał(a):hihi kochliwy ten mąż Pokerkowy :lol: na szczęście oprócz mnie od 42 lat , tylko w suniach :eviltong:, nie wspominając o córkach i wnukach :evil_lol: Quote
giselle4 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 przepraszam nie mam netu do 6.12.09 ale musze napisac pare zdan.... zawiozlam Tami do Poker balam sie jak cholera PO drodze Tami zrobila kupke do kojka,spanie zostalo w smitniku malutka tylko w kocyku,wystraszona i zaniedbana i ja troche wystraszona co z tego bedzie...czy nas nie wywali na pysk jak zobaczy ze mala sie tak bardzo boi? Jezeli ktos bedzie potrzebowal tymczasu a bedzie wolne miejsce u Poker,to calujcie w reke i i zawiezcie psiaka do dobrobytu.Poker to wspaniala dziewczyna,wymagajaca i konkretna....ale dusza Ja zawiozlam jej psa a Ona mi dala na Gabi-50zl i jeszcze zaraz ja wykapala i pokazala mi swoja menazerie domowa-2 psiaki i kot jak konik i wszyscy merdali ogonkami na widok Tami.Dziekuje POKER TO PRZYJEMNOSC POZNAC KOGOS TAKIEGO:) WIDZIALAM JAK SIE WZRUSZYLA KIEDY TAMI POCALOWALA JEJ REKE...wiedzialam ze Tami poczula sie bezpieczna i wiedziala komu to zawdziecza.....Jeszcze raz dziekuje i odezwe sie jak tylko bedzie sprawny net.Juz spie spokojnie Quote
leni356 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Poker to nasz aniołek :) Może Tami tak ze stresu z tym załatwianiem? na pewno to minie jak poczuje się bezpieczna. jaka ona bidulka w tym kąciku :( Quote
Poker Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 giselle4 napisał(a):przepraszam nie mam netu do 6.12.09 ale musze napisac pare zdan.... zawiozlam Tami do Poker balam sie jak cholera PO drodze Tami zrobila kupke do kojka,spanie zostalo w smitniku malutka tylko w kocyku,wystraszona i zaniedbana i ja troche wystraszona co z tego bedzie...czy nas nie wywali na pysk jak zobaczy ze mala sie tak bardzo boi? Jezeli ktos bedzie potrzebowal tymczasu a bedzie wolne miejsce u Poker,to calujcie w reke i i zawiezcie psiaka do dobrobytu.Poker to wspaniala dziewczyna,wymagajaca i konkretna....ale dusza Ja zawiozlam jej psa a Ona mi dala na Gabi-50zl i jeszcze zaraz ja wykapala i pokazala mi swoja menazerie domowa-2 psiaki i kot jak konik i wszyscy merdali ogonkami na widok Tami.Dziekuje POKER TO PRZYJEMNOSC POZNAC KOGOS TAKIEGO:) WIDZIALAM JAK SIE WZRUSZYLA KIEDY TAMI POCALOWALA JEJ REKE...wiedzialam ze Tami poczula sie bezpieczna i wiedziala komu to zawdziecza.....Jeszcze raz dziekuje i odezwe sie jak tylko bedzie sprawny net.Juz spie spokojnie no i zostałam scharakteryzowana :mad:;) Czemu miałam nie przyjąć Tami? przecież dlatego ją wzięliśmy, bo wiedzieliśmy,że pomoc potrzebna na JUŻ. Dziękuję giselle4 ,że przywiozła malutką.Tez było mi miło poznać osobę z TAKIM SERCEM dla zwierzaków. Dość już kadzenia i do roboty :evil_lol: Tami zrobiła dziś na zewnątrz w parku koo.Celowo nie piszę na spacerze, bo ona właściwie nie chce chodzić.Albo ją ciągnę na szelkach albo ją niosę.Dobrze,że na razie waży tylko 5,800 kg :-(.Na szczęscie ma apetyt, więc powinna szybko przybrać na wadze.Sioo zrobiła na ogródku, schowana w kącie, by nikt jej nie widział.Przerabialiśmy już to z Frezją i Dunią, więc damy sobie radę. Ponieważ nie podobał mi się bardzo szybki i płytki oddech Tami, pojechałam na klinikę.Została dokładnie zbadana i pobrano jej krew. Wyniki odbiorę jutro. Po drodze walnęła śmierdzące koo w samochodzie. Wet ocenil ogólnie ,że jest zdrowa i ma góra roczek.Mi się też tak zdawało.Budziła u wszystkich podziw swoją urodą, bo rzeczywiście jest prześliczna i słodka.My się już w niej zakochaliśmy.Znowu będzie :placz::placz: przy jej oddawaniu. Trochę odczekam , by doszła do siebie i będę umawiać sterylkę. By trochę pokryć koszty , zrobię bazarek. Quote
Poker Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 można chyba zmienić tytuł wątku używając imienia TAMI. Quote
bela51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 TAMI to piekne imię. :loveu: A na Poker to ja sie juz dawno poznałam :buzi: :evil_lol: Quote
kamilawa Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Bardzo się cieszę, że mała jest już u Ciebie! A temat zmieniam już :) Quote
Recommended Posts