Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

P.Agnieszka z Wiednia wypisała do mnie już takiego maila teraz ,że jestem przekonana, że to bedzie super domek. Opisała mi jaka jej psiaki maja opiekę, ubranka na zime, super weta, zawsze z nimi podróżuje, pieski poprzygarniała od ludzi którym juz się znudziły, no i wciąz myśli jakby tu transport Myszki usprawnić usprawnić, liczy sie z trudnościami na poczatku ale mówi, że nie ma takiej sytuacji z której nie byłoby wyjścia...zdjęcia obiecała jak tylko więcej czasu będzie miec czyli jutro, pojutrze. Chciałaby tez jakoś wspomóc karmą schronisko...Widzę, że bardzo Pani na Myszce zależy!!!
No to pewnie pojedzie psinka!!!

Odnośnie transportu: Pani Agnieszka mysli ,że może spróbuje odebrac od nas jakoś Myszkę w drodze z Wiednia, ciotki!!jeżeli to się jakoś pokryje z transportowaniem Timura, to nie ma bata ale będzie potzrebna jakaś druga albo i nawet trzecia dyspozycyjna samochodowa ciotka, bo ja nie wyrobię, tym bardziej, że wciąż jeżdżę do pracy!!!

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figa33 napisał(a):
a Pigwa ma 3 obserwatorów i nikt nie dzwoni
nie rozumiem
i dwa razy tyle wejść co Myszka...

Bo jak jest piękny, zdrowy pies to każdy myśli, że ktoś go weźmie lada moment, więc jak ja się nie zdecyduję to krzywda się temu psu nie stanie, a pokrzywdzone albo zagrożone śmiercią pieski zawsze silniej determinują do szybkiego działania i podjęcia ostatecznej decyzji.

Posted

nie zdążyłam dziś dziewczynek odwiedzić....zresztą wszystkie prawie psiaki w budach w slomę zagrzebane siedza bo ziąb niemiłosierny, a one dwie się zwykle tula do siebie....dziewczyny będzie dobrze!!!

Posted

Najprawdopodobniej pani Agnieszka z Wiednia przyjedzie po Myszkę w sobote 26 grudnia pociągiem do Rzeszowa. Przenocuje w Rzeszowie w hotelu i rano ruszy z sunią z powrotem.Niestety ma jakieś problemy z przesłaniem zdjęć ....

Zaczynam sie w tym momencie poważnie martwic o Pigwę....nie widzę jej tam samiutkiej, co prawda mrozy mają się zmniejszyć, ale przecież pewnie niebwem wrócą.....ludzie dzwońcie....

Posted

Ciotki dzwonił do mnie przed chwila pewien Pan, który wręcz rozpływał się nad Myszką ( znów nad Myszką...a Pigwa nie bardzo go ujęła ) twierdził, że nie może jej wziąć, ale chciałby wspomoc schronisko finansowo i ogromnie chwalił cudowny tekst z allegro i gratulował autorce, że dzięki takim tekstom, zdjęciom to nasi podopieczni będą napewno znajdować domy...w sumie bardzo miły telefon:)
Przyszło mi do głowy , że jednak to podwójne allegro szkodzi troszkę Pigwie, ale może się mylę...coś ta Myszeczka ma jednak w sobie niesamowitego..ale Pigwuniu wierzę, że i Ty kogoś wreszcie zauroczysz

Posted

Przyszła mi do głowy taka idea - Pigwa dobra na każdą porę roku. Poniżej wiosna i zimna. Lato albo z tych słodkich różowych, albo coś zrobię ale jutro (znaczy dzisiaj później, bo padam na ryj). A jesień zrobiłam, ale mi się nie podoba i muszę poprawić...

Posted

Jak ktoś dzwoni o Myszkę i pytam czemu właśnie ona , a nie ta druga Pigwa to mówią, że Myszka taka biedna i ma coś w spojrzeniu , a Pigwa jest, śliczna i zdrowa i na pewno ją ktoś weźmie....

Dzika Figo ależ Ty sie rozszalałaś z tymi fotami, no piękne!!

Posted

PIGWA
Ta śliczna suczka jest stworzona do kochania. Mała (łatwo wszędzie ją ze sobą zabrać) subtelna, sympatyczna - same zalety! Może warto zacząć nadchodzący rok od sprawienia przyjemności sobie i Pigwie? Adoptując ją zyskasz bardzo wiele. Przyjrzyj się tylko obrazkom, a potem zamknij oczy i wyobraź sobie przyszły rok (i wiele kolejnych lat!) u boku tej wspaniałej suczki. Czyż nie jest to kusząca wizja?