majuska Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 TA słodka mordeczka dostała szansę: :loveu: Quote
Florentynka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 majuska napisał(a):Miałaś jakąś parówę ze sobą??? parówy nie miałam, bo wcześniej mieliśmy coś do załatwienia w mieście, było by mi trudno latać z parówą. Zresztą jak w domu są już psy to parówa niepotrzebna. Adama miałam ze sobą, bo ktoś mnie tam musiał zawieźć. Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Czyżbyś sugerowała, że Adam jest wyrób parówopodobny? Quote
Florentynka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dzika_Figa napisał(a):Czyżbyś sugerowała, że Adam jest wyrób parówopodobny? No wiesz!!!!! Miał na sobie majtki w parówy, ale nie demonstrował Quote
Javena Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Oj,oj,co tu się dzieje.Ja akurat wkleiłam zdjecie Pigwy na NK,A TU TAKA NOWINA!!!!!!! CIESZĘ SIE SIE BARDZO !!!!! Dziekujemy P.Basiu za Pigwę i Myszkę.Jakie szcześliwe zakończenie.:multi::multi::multi: Quote
majuska Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Florentynka napisał(a):No wiesz!!!!! Miał na sobie majtki w parówy, ale nie demonstrował Spróbował by nie mieć...on już ma w szafie tylko majtki w parówy...a ja już Wam nowe przyszykowałam, takich jeszcze nie macie:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 oho, Majuska, oni przez Ciebie zostaną bez środków do życia, za to z szafami pełnymi majtek w parówy... Quote
figa33 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Pigwa , to ma powodzenie na allegro , mówię Wam , niemal jak Peggy a jakiś kretyn ją wyrzucił... co za ironia losu... Quote
Dzika_Figa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Figuś, allegro Pigwy chyba już można podmienić na inną bidę... Ale niech Majuska się wypowie Quote
karolciasz28 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Uwielbiamy Panią Basię!!!:multi::multi::multi::loveu::iloveyou::iloveyou: Cudowna osoba po prostu.:loveu::loveu: Quote
halcia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Pozostaje sie cieszyc i troszke poczekac. Quote
majuska Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Majuska cos wymysli na allegro , tylko troszke czasu dajcie.....miałam dziś zalatany dzień Quote
majuska Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Pani Basia codziennie do mnie pisze....dziewczyny maja juz przygotowane spanko i michy :) Czekamy na przeprowadzenie u Myszki badania USG, które potwierdzic ma czy ona nie jest czasem w ciąży ( podobno jakies podejrzenia były ) musimy to koniecznie sprawdzić. Dzisiaj u dziewczyn była Halcia ze Szpilką , może tu wpdną to opiszą jak wizytka przebiegała.... Quote
Dzika_Figa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Trzymam kciuki, żeby na tym USG nic nie wyszło i żeby dziewczynki szybko pojechały do Pani Basi. Quote
halcia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Wczoraj byłysmy u nich,na poczatku ostrozne,Pigwa mniej przestraszona.A druga mała złapana do obejrzenia,posikała sie biedactwo ze strachu.Z oględzin niby w porzadku.Jak wychodziłyśmy z boksu,panny siadły w rządku identycznie podnoszac lewe łapki w góre,az zal,ze wtedy nie miałysmy aparatu.Rozbroiły nas kompletnie ,zachowując sie identycznie.Cudne i kochane maloty. Quote
majuska Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Z tego co wiem Myszka tak czy inaczej będzie miała sterylkę. Quote
majuska Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Jadę dziś z Myszką po pracy na USG. Trzymać kciuki. Quote
majuska Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Myszka nie jest w ciąży!!!!! Ubrałam dziś Myszkę w szeleczki, żeby się przyzwyczajała, a Pigwę w obróżkę na razie, Pigwa się strasznie witała i posiedziała na rękach u mnie przeszczęśliwa. Myszka trochę bardziej przerażona, ale na rączkach , szybko się uspokaja, u weta z przerażenia koopsko było ( 2 razy wieksze od Myszki ;) )no to będziemy teraz dogrywać szczegóły z p. Barbarą. Quote
Dzika_Figa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Uff... Oby dziewczyny jak najsyzbciej do P. Basi trafiły. Myszka sie tam na pewno rozkręci i ośmieli. Quote
halcia Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Mała bida,przy mnie sie zsiusiała jak chciałam wziążc na rece,tu wielka koopa.chyba jej ktos dał popalic.Zwyrodnialec.To kiedy maluchy bierzesz?Jak cudownie,ze nim prawdziwe zimno sie zacznie.To takie małe mrówy ,co by je tam ogrzało?Nawet buda za wielka. Quote
figa33 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 oj jakie dobre wieści , jeszcze tylko do domu , do p. Barbary Quote
majuska Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Kochane ciotki, nawet nie wiecie jak strasznie jest mi przykro o tym pisać.....ale sunie nie pojadą do nowego domku. Pani ze względu sytuację rodzinną zrezygnowała z adopcji.... Figuniu musimy im zrobić nowe allegro..... Bardzo mi jest przykro..... Ostatnio nie dzieje się dobrze... Quote
Recommended Posts