Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Miałaś jakąś parówę ze sobą???

parówy nie miałam, bo wcześniej mieliśmy coś do załatwienia w mieście, było by mi trudno latać z parówą.
Zresztą jak w domu są już psy to parówa niepotrzebna. Adama miałam ze sobą, bo ktoś mnie tam musiał zawieźć.

Posted

Oj,oj,co tu się dzieje.Ja akurat wkleiłam zdjecie Pigwy na NK,A TU TAKA NOWINA!!!!!!! CIESZĘ SIE SIE BARDZO !!!!! Dziekujemy P.Basiu za Pigwę i Myszkę.Jakie szcześliwe zakończenie.:multi::multi::multi:

Posted

Florentynka napisał(a):
No wiesz!!!!! Miał na sobie majtki w parówy, ale nie demonstrował

Spróbował by nie mieć...on już ma w szafie tylko majtki w parówy...a ja już Wam nowe przyszykowałam, takich jeszcze nie macie:evil_lol:

Posted

Pani Basia codziennie do mnie pisze....dziewczyny maja juz przygotowane spanko i michy :)
Czekamy na przeprowadzenie u Myszki badania USG, które potwierdzic ma czy ona nie jest czasem w ciąży ( podobno jakies podejrzenia były ) musimy to koniecznie sprawdzić.
Dzisiaj u dziewczyn była Halcia ze Szpilką , może tu wpdną to opiszą jak wizytka przebiegała....

Posted

Wczoraj byłysmy u nich,na poczatku ostrozne,Pigwa mniej przestraszona.A druga mała złapana do obejrzenia,posikała sie biedactwo ze strachu.Z oględzin niby w porzadku.Jak wychodziłyśmy z boksu,panny siadły w rządku identycznie podnoszac lewe łapki w góre,az zal,ze wtedy nie miałysmy aparatu.Rozbroiły nas kompletnie ,zachowując sie identycznie.Cudne i kochane maloty.

Posted

Myszka nie jest w ciąży!!!!!

Ubrałam dziś Myszkę w szeleczki, żeby się przyzwyczajała, a Pigwę w obróżkę na razie, Pigwa się strasznie witała i posiedziała na rękach u mnie przeszczęśliwa.
Myszka trochę bardziej przerażona, ale na rączkach , szybko się uspokaja, u weta z przerażenia koopsko było ( 2 razy wieksze od Myszki ;) )no to będziemy teraz dogrywać szczegóły z p. Barbarą.

Posted

Mała bida,przy mnie sie zsiusiała jak chciałam wziążc na rece,tu wielka koopa.chyba jej ktos dał popalic.Zwyrodnialec.To kiedy maluchy bierzesz?Jak cudownie,ze nim prawdziwe zimno sie zacznie.To takie małe mrówy ,co by je tam ogrzało?Nawet buda za wielka.

Posted

Kochane ciotki, nawet nie wiecie jak strasznie jest mi przykro o tym pisać.....ale sunie nie pojadą do nowego domku. Pani ze względu sytuację rodzinną zrezygnowała z adopcji....
Figuniu musimy im zrobić nowe allegro.....

Bardzo mi jest przykro.....
Ostatnio nie dzieje się dobrze...