Dzika_Figa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Całe szczęście, że chociaz inny psiak ma kochający dom zamiast Bonusa. Majuska, podeślesz mi mailem wszystkie sensowne zdjęcia chłopaka? Quote
Florentynka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Trzeba zaznaczyć w ogłoszeniach "szukamy domu bez drobiu" Quote
Dzika_Figa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Florentynka napisał(a):Trzeba zaznaczyć w ogłoszeniach "szukamy domu bez drobiu" Bardzo słuszna uwaga. W dodatku taki tytuł może przyciągać ludzi... Quote
majuska Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Dzika Figo...przejrzałam wszystko co mam w kompie na temat Bonusa i wszystkie sensowne foty są na pierwszej stronie wątku...:roll: Póki co nic nie wykombinuję , a i na wycieczkę do schronu sie na razie nie zanosi....wykombinujesz coś z tego?? Quote
halcia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Biedne psiaki...nie wiem czy teraz maja jakies wizyty z mizianiem... Quote
majuska Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Myslę, że Jola jeździ, ale sama Jola nie nadąży z mizianiem tylu psiaków ( Neczka jest na pewno czym innym zajeta jak jest w schronisku:diabloti: ) Quote
Dzika_Figa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 majuska napisał(a):Dzika Figo...przejrzałam wszystko co mam w kompie na temat Bonusa i wszystkie sensowne foty są na pierwszej stronie wątku...:roll: Póki co nic nie wykombinuję , a i na wycieczkę do schronu sie na razie nie zanosi....wykombinujesz coś z tego?? Wykombinuję... Cholera, wszytsko mi ginie w subskrybcjach, dogo mi nie wrzuca wątków z nowymi postami na początek... Quote
AMIGA Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Najgorsze jest to, że nie ma wyszukiwarki! Jak można było zrobić takie udogodnienie???? Quote
Atrisko Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A Bonus dalej "odsiaduje w schronisku" ... hej chłopaku pokaż się... Quote
Atrisko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bonusku miziaku...qurczaku jeden gdzie ten dom dla ciebie...? Quote
Dzika_Figa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dla Bonusa, może mu przyniosą szczęście... Quote
karolciasz28 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Byłam Bonus mnie obszczekał ale jakiś taki zrezygnowany był:placz: Quote
AMIGA Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Każdy byłby zrezygnowany, gdyby tyle czasu musiał siedzieć w schronie. Quote
majuska Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 O szkoda , widzę, że w betoniakach siedzi, czy on tam sam Karolciu jest w boksie czy jeszcze z kimś?? On tak obszczekuje ale jak się do niego wejdzie , albo na spacerku, to zupełnie inny grzeczny psiaczek. Quote
karolciasz28 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Majuska, tak Bonus siedzi w betoniakach sam... Quote
majuska Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 No tak myślałam...szkoda chłopaka....w tych betoniakach to tak smutno i przytłaczająco....:( Quote
karolciasz28 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Coś musimy dla niego zrobić, a ja już nawet wiem co, przecież on nie może tam dalej siedzieć. ;) Bo nam chłopak zmarnieje do reszty. To teraz z innej bajki.. Majuska kiedy będziesz w schronie?:roll::roll: Quote
Becia66 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 karolciasz28 napisał(a):Majuska kiedy będziesz w schronie?:roll::roll: Trudne pytanie Karolciu bo wcale sie tam nie wybieramy póki co. Strasznie żal nam psów którym mogłysmy tyle pomóc / spójrz na nasze adopcje z Boguchwały i nie tylko / ale trudno sobie wyobrazić kontakt z ,, szefem'' w razie adopcji ? Wielka żenada. Nie daruje mu Bużki. Quote
majuska Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Straciłyśmy serce karolciu do Orzechowców ale nie do psów i to strasznie nas boli.... Quote
Recommended Posts