Jump to content
Dogomania

Bonusek - mix sznaucera - super pies stracił szansę, walczymy dalej o domek!!!

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzika Figo...przejrzałam wszystko co mam w kompie na temat Bonusa i wszystkie sensowne foty są na pierwszej stronie wątku...:roll: Póki co nic nie wykombinuję , a i na wycieczkę do schronu sie na razie nie zanosi....wykombinujesz coś z tego??

Posted

majuska napisał(a):
Dzika Figo...przejrzałam wszystko co mam w kompie na temat Bonusa i wszystkie sensowne foty są na pierwszej stronie wątku...:roll: Póki co nic nie wykombinuję , a i na wycieczkę do schronu sie na razie nie zanosi....wykombinujesz coś z tego??

Wykombinuję... Cholera, wszytsko mi ginie w subskrybcjach, dogo mi nie wrzuca wątków z nowymi postami na początek...

• 1 month later...
Posted

O szkoda , widzę, że w betoniakach siedzi, czy on tam sam Karolciu jest w boksie czy jeszcze z kimś?? On tak obszczekuje ale jak się do niego wejdzie , albo na spacerku, to zupełnie inny grzeczny psiaczek.

Posted

Coś musimy dla niego zrobić, a ja już nawet wiem co, przecież on nie może tam dalej siedzieć. ;) Bo nam chłopak zmarnieje do reszty.
To teraz z innej bajki.. Majuska kiedy będziesz w schronie?:roll::roll:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Majuska kiedy będziesz w schronie?:roll::roll:

Trudne pytanie Karolciu bo wcale sie tam nie wybieramy póki co. Strasznie żal nam psów którym mogłysmy tyle pomóc / spójrz na nasze adopcje z Boguchwały i nie tylko / ale trudno sobie wyobrazić kontakt z ,, szefem'' w razie adopcji ? Wielka żenada. Nie daruje mu Bużki.