Jump to content
Dogomania

Bonusek - mix sznaucera - super pies stracił szansę, walczymy dalej o domek!!!

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonił przed chwilka do mnie pan w sprawie Bonuska, Domek bez żadnych zwierzat i żadnych kur!! Dom z ogródkiem, On i Żona , która szuka towarzysza, co prawda fajny byłby pekińczyk ale i sznaucer może być;) Bardzo w sumie miła rozmowa, domek pod Jarosławiem, więc niedaleko, jutro pan cały dzień pracuje i nie da rady ale w czwartek najprawdopodobniej przyjedzie do schroniska po Bonusa, no oby to wypaliło!!!! Trzymajcie kciuki!!Zachwalałm chłopaka jak mogłam , jako towarzysza i jako mieszkańca domu, bo miałby mieszkać w domu, wiec mam nadzieję, że się zdecydują....

Posted

[quote name='karolciasz28']I co? Doopa rozmyślili się:shake::shake::placz:[/QUOTE]

pewnie się rozmyslili choc z drugiej strony dojazd do schroniska pewnie fatalny albo w ogóle nie ma.....
Może jeszcze pzryjadą.....

• 2 weeks later...
Posted

Nie zapomnieli, nie zapomnieli, właśnie myslę, nad nową kampania reklamową:roll:

Ci Państwo u których Bonus był przez jeden dzień wzięli psiaka z Mieleckiego schronu ...i ma na imię Bonus. Wciaż go wspominają....