karolciasz28 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Myślę,że po tym pechowym czasie nastanie taki dobry czas dla psiaków. Może to przez to że święta blisko,i po prostu jakiś szał... sama nie wiem. Quote
halcia Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ja tez mysle ze ten listopad grudzien taki szary ciemny,dołujacy i ludziom sie nie chce podejmowac decyzji.Moze w nowy rok ludzie wejda z lepszymi checiami....oby! Quote
majuska Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Chłopaku zaczynam się Toba powznie martwić, telefonów zero, na wątku puściutko, ogłoszeni amaja ogladalność taka sobie....może jak nic się nie rozwinie to jakieś wypasione ogłoszenie w MP?? Co Wy na to ciotki?? Spróbuję jeszcze tuż przed Świetami zrobić dla Bonuska cały nowiutki pakiecik ogłoszeń, aby w same Świeta był na pierwszych stronach. Quote
malawaszka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 teraz w ogóle nikłe zainteresowanie adopcjami :( wszyscy już mają amok świąteczny chyba :( Quote
figa33 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 fakt , oglądalność średnia...:shake: ale co może lepiej przyciągnąć jak "Młody sznaucer w schronisku" ale jak się zdenerwuję to napiszę " Prawdziwy młody sznaucer w schronisku" :cool3: w końcu Bonus to sznaucer jak nic Quote
karolciasz28 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No to dla młodego sznaucera w schronisku:eviltong: szykuję cały pakiet ogłoszeń...:) Quote
karolciasz28 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A nie wiem,ale chyba jeszcze ciachanka nie było:evil_lol: Dla Bonuska: kupię psa ,psiamania, e-ogłoszenia24, pineska, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, pet world, ojej, gumtree, morusek, adopcja psa, psy.pl( strona miesięcznika MP) Quote
majuska Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dzisiaj Bonusek pojechał do weta na ciachanko, o tyle mu się fartnęło, że w ciepełku posiedzi, bo jutro wróci do budynku , do izolatki. Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Chłopaczku trzymaj się :kciuki: dajcie znać jak poszło i czy wszystko ok proszę Quote
majuska Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Byłam dziś u Bonuska, siedzi w izolatce, ale wygląda super, przywitał się ze mną, wszystko poszło dobrze, ma kumpele boksik obok i razem biegaja w boksie robiącym za wybieg, bawi się , szaleje z nią, wogóle weci go bardzo chwalili, że mądry, posłuszny , reaguje na siad, podaje łapę, no po prostu cud - miód, z tego dzisiejszego pośpiechu zapomniałam aparatu wiąć...ale postaram sie nadrobic....Domku zlituj się!!!!!! Quote
halcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Bonus na swieta....zamiast dac,jajka wzieli... Quote
majuska Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Mam nadzieje, że go tam p. Bogusia, albo Ania, Kasia miźnie od czasu do czasu, szkoda chlopaka.... Quote
majuska Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 No tak z Tobą oczywiście idzie najgorzej, na wątku cicho, ogłoszenia tak sobie hulają.... Ogłaszam przetarg na nową strategię szukania Bonusowego domku!!!! Kto ma jakieś pomysły, tu nie będzie łatwo!!! Quote
Atrisko Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 No i czemu tak się dzieje...jeden psiak w trzy sekundy domek znajduje, a drugi kropka w kropkę podobny miesiącami czeka...Bonusku sio do domku niech ktoś Ci kochający domek wyczaruje... Quote
karolciasz28 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ja już nie wiem... Młody,zdrowy,śliczny do tego sznaucer(:eviltong:) i nie może znaleźć domu... Quote
majuska Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Witamy z rana i hopsiamy!! Jutro Nowy Rok i nowe nadzieje!! Przy okazji na bazarek zaproszę: http://www.dogomania.pl/threads/176589-ZA-oto-biA-u-i-inne-super-drobiagi-na-psiaki-z-Mielca-do-15-01-2010 Quote
Atrisko Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Nowy Rok nowe nadzieje...Bonusku głowa do góry będzie lepiej niż dotychczas... Quote
majuska Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 No i wciąz ta dołująca cisza, a taki fajny psiak się marnuje... Quote
majuska Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Bonusek nadal czeka na domek, odzewu zero... W boksie mokro, zimno, samotnie.... Domku gdzie jesteś.... Quote
Recommended Posts