Jump to content
Dogomania

Bonusek - mix sznaucera - super pies stracił szansę, walczymy dalej o domek!!!

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopaku zaczynam się Toba powznie martwić, telefonów zero, na wątku puściutko, ogłoszeni amaja ogladalność taka sobie....może jak nic się nie rozwinie to jakieś wypasione ogłoszenie w MP?? Co Wy na to ciotki??
Spróbuję jeszcze tuż przed Świetami zrobić dla Bonuska cały nowiutki pakiecik ogłoszeń, aby w same Świeta był na pierwszych stronach.

Posted

fakt , oglądalność średnia...:shake:
ale co może lepiej przyciągnąć jak
"Młody sznaucer w schronisku"
ale jak się zdenerwuję to napiszę " Prawdziwy młody sznaucer w schronisku" :cool3:
w końcu Bonus to sznaucer jak nic

Posted

A nie wiem,ale chyba jeszcze ciachanka nie było:evil_lol:
Dla Bonuska:
kupię psa ,psiamania, e-ogłoszenia24, pineska, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, pet world, ojej, gumtree, morusek, adopcja psa, psy.pl( strona miesięcznika MP)

Posted

Byłam dziś u Bonuska, siedzi w izolatce, ale wygląda super, przywitał się ze mną, wszystko poszło dobrze, ma kumpele boksik obok i razem biegaja w boksie robiącym za wybieg, bawi się , szaleje z nią, wogóle weci go bardzo chwalili, że mądry, posłuszny , reaguje na siad, podaje łapę, no po prostu cud - miód, z tego dzisiejszego pośpiechu zapomniałam aparatu wiąć...ale postaram sie nadrobic....Domku zlituj się!!!!!!

Posted

No tak z Tobą oczywiście idzie najgorzej, na wątku cicho, ogłoszenia tak sobie hulają....
Ogłaszam przetarg na nową strategię szukania Bonusowego domku!!!!
Kto ma jakieś pomysły, tu nie będzie łatwo!!!

Posted

No i czemu tak się dzieje...jeden psiak w trzy sekundy domek znajduje, a drugi kropka w kropkę podobny miesiącami czeka...Bonusku sio do domku niech ktoś Ci kochający domek wyczaruje...