Jump to content
Dogomania

Bonusek - mix sznaucera - super pies stracił szansę, walczymy dalej o domek!!!

Recommended Posts

Posted

Wczorajsze filmiki z naszym sznaucerkiem:

[video=youtube;AQh57WX9t58]http://www.youtube.com/watch?v=AQh57WX9t58[/video]

[video=youtube;BT-vyRhBJ1s]http://www.youtube.com/watch?v=BT-vyRhBJ1s[/video]

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonił dziś do mnie Pan w sprawie Bonusa z Przeworska ( to na trasie Rzeszów - Przemyśl) chca go z żoną adoptować, ale sa na gospodarstwie kury i kaczki:roll: ...i nie wiadomo czy on sie z nimi zgra, podobno miałby mieszkać w domu, a w dzień łazikować po ogródku, bo tak ich poprzedni psiak żył ( odszedł niedawno ) no i umówiłam się , że jutro ( jade w tamtą stronę do pracy) zaglądnę jak to wszystko wygląda i zobaczymy....

Posted

Musze ich konkretnie wypytać i prześwietlić, żeby sie tylko nie okazało, że tam jakaś rozwalajaca się buda czeka na psiaka, ale zgodzili sie na mój przyjazd więc mamnadzieje , że nie...

Posted

Wsyd, że docieram tu dopiero teraz i to w taki sposób.
Otóż mój TŻ zobaczył bonusowy banerek, kazał mi wejść i oświadczył że właśnie taki pies on by chciał...
Cóż z tego, jak póki co żyjemy na zakichanym końcu świata i w dodatku nie mamy warunków dla psa odpowiednich...

Posted

To nam daje nadzieję, że jednak Bonusek trafi na swojego ludzia , bo są tacy którym się bardzo podoba, nawet gdyby jutro sie nic nie udało, ( bo do byle jakich warunków go nie dam ) to innym razem napewno!!

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Wsyd, że docieram tu dopiero teraz i to w taki sposób.
Otóż mój TŻ zobaczył bonusowy banerek, kazał mi wejść i oświadczył że właśnie taki pies on by chciał...
Cóż z tego, jak póki co żyjemy na zakichanym końcu świata i w dodatku nie mamy warunków dla psa odpowiednich...

ja też dopiero trafilam na wątek jak mi majuska napisala że domek jedzie jutro sprawdzać. I tez mi wstyd....

Posted

malawaszka napisał(a):
ja tam go widzę w dziane "w nowych domach" :laola:

Teraz też to widzę.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::laola::laola::laola:

Rozmawiałam właśnie z Majuską. Ona wiezie właśnie Bonuska do tego domku w Przeworsku, była dzisiaj sprawdziła warunki i zabrała Bonuska ze schroniska!:multi:

Posted

No właśnie Beciu:mad:( żartowałam);) A Majuski nie było na wątku i nic nie napisała:mad: następna która ma "dostać":evil_lol::evil_lol:
Ani u Liska jej nie było a ja nie wiem co dalej robić..:eviltong:

Posted

Bonus siedzi juz u swoich w domku, przywitali go z zachwytem i rękami pełnymi smakołyków z których chętnie korzystał, trochę zestresowany chłopak ale chyba tez mu się spodobali nowi Państwo.
No i chodzi tylko o te kury...
Za domem jest całe duże gospodarstwo, gdzie właśnie drobik biega , a Pani chce żeby Bonus sobie tam łazikował i towarzyszył jej w różnych ogródkowych pracach, chce mieć po prostu w nim takiego swojego towarzysza, więc bardzo im zależy, żeby te kury pozostały przy życiu, jeżeli miałby je tylko troche pogonic dla zabawy to ok. byle nie morderstwo. Państwo maja świetne podejście do psów , a Bonus jest bardzo rezolutny , więc mam szczerą nadzieje , że sie tam wszystko ułoży....