majuska Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Wczorajsze filmiki z naszym sznaucerkiem: [video=youtube;AQh57WX9t58]http://www.youtube.com/watch?v=AQh57WX9t58[/video] [video=youtube;BT-vyRhBJ1s]http://www.youtube.com/watch?v=BT-vyRhBJ1s[/video] Quote
halcia Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Bida,zmokniety jak kura....wiekszosc tak wygladała.Szczególnie drugie i trzecie zdjecie,takie"mokre" wzruszajace.... Quote
karolciasz28 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Bonusku ile to jeszcze potrwa?:shake::shake::shake::shake: Quote
figa33 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Bonus nie masz szczęścia psinko , nie wiem dlaczego..:shake: http://www.allegro.pl/item885004939_bonus_sznaucer_wiazano_mu_nogi_zylka.html trochę zmieniłam ogłoszenie , tytuł , dodałam śliczne i wzruszające zdjęcia majuski oraz filmik oj...Bonusku.. Quote
majuska Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Dzięki Figuś, napracowałaś się przy tych naszych Orzeszkach...bardzo, bardzo CI dziękuję:Rose: Quote
majuska Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Dzwonił dziś do mnie Pan w sprawie Bonusa z Przeworska ( to na trasie Rzeszów - Przemyśl) chca go z żoną adoptować, ale sa na gospodarstwie kury i kaczki:roll: ...i nie wiadomo czy on sie z nimi zgra, podobno miałby mieszkać w domu, a w dzień łazikować po ogródku, bo tak ich poprzedni psiak żył ( odszedł niedawno ) no i umówiłam się , że jutro ( jade w tamtą stronę do pracy) zaglądnę jak to wszystko wygląda i zobaczymy.... Quote
karolciasz28 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 O może coś się z tego wykluje:evil_lol: tylko te kury i kaczki:roll::roll: Majuska będziesz coś wiedzieć to pisz!:) Quote
majuska Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Musze ich konkretnie wypytać i prześwietlić, żeby sie tylko nie okazało, że tam jakaś rozwalajaca się buda czeka na psiaka, ale zgodzili sie na mój przyjazd więc mamnadzieje , że nie... Quote
halcia Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Trzymam kciuki,zeby okazali sie dobrymi ludzmi,a potem,by Bonusek nie miał zapędów na drób. Quote
Dzika_Figa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Wsyd, że docieram tu dopiero teraz i to w taki sposób. Otóż mój TŻ zobaczył bonusowy banerek, kazał mi wejść i oświadczył że właśnie taki pies on by chciał... Cóż z tego, jak póki co żyjemy na zakichanym końcu świata i w dodatku nie mamy warunków dla psa odpowiednich... Quote
majuska Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 To nam daje nadzieję, że jednak Bonusek trafi na swojego ludzia , bo są tacy którym się bardzo podoba, nawet gdyby jutro sie nic nie udało, ( bo do byle jakich warunków go nie dam ) to innym razem napewno!! Quote
Dzika_Figa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 trzymam kciuki, żeby domek okazał się super a Bonus przyjazny dla drobiów Quote
Becia66 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Wsyd, że docieram tu dopiero teraz i to w taki sposób. Otóż mój TŻ zobaczył bonusowy banerek, kazał mi wejść i oświadczył że właśnie taki pies on by chciał... Cóż z tego, jak póki co żyjemy na zakichanym końcu świata i w dodatku nie mamy warunków dla psa odpowiednich... ja też dopiero trafilam na wątek jak mi majuska napisala że domek jedzie jutro sprawdzać. I tez mi wstyd.... Quote
Dzika_Figa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 To żeby nam było mniej wstyd, Beciu, potrzymajmy razem mocno kciuki za Bonusowy domek. Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='karolciasz28']Bonus ma DT?!:-o http://www.schronisko-orzechowce.pl/w-domach-tymczasowych ja tam go widzę w dziane "w nowych domach" :laola: Quote
karolciasz28 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 malawaszka napisał(a):ja tam go widzę w dziane "w nowych domach" :laola: Teraz też to widzę.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::laola::laola::laola: Rozmawiałam właśnie z Majuską. Ona wiezie właśnie Bonuska do tego domku w Przeworsku, była dzisiaj sprawdziła warunki i zabrała Bonuska ze schroniska!:multi: Quote
Florentynka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 No proszę! A jak drób się na to zapatruje? Quote
karolciasz28 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Florentynka napisał(a):No proszę! A jak drób się na to zapatruje? Nie wiem bo jak rozmawiałyśmy to Majuska była w drodze do Przeworska.;):lol: Quote
Dzika_Figa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Pozdrowienia dla Bonusowego droibia! Drobiowi życzę długiego i spokojnego zycia a Bonusowi wszystkiego dobrego! Quote
Becia66 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 :roll:Florentynka napisał(a): A jak drób się na to zapatruje? to się okaże bo może nawet nie zdąży się zapatrzeć..... Quote
halcia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nie życz drobiowi zle,bo i Bonusek wtedy bedzie miał pewny powrót:shake: Quote
karolciasz28 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 No właśnie Beciu:mad:( żartowałam);) A Majuski nie było na wątku i nic nie napisała:mad: następna która ma "dostać":evil_lol::evil_lol: Ani u Liska jej nie było a ja nie wiem co dalej robić..:eviltong: Quote
majuska Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Bonus siedzi juz u swoich w domku, przywitali go z zachwytem i rękami pełnymi smakołyków z których chętnie korzystał, trochę zestresowany chłopak ale chyba tez mu się spodobali nowi Państwo. No i chodzi tylko o te kury... Za domem jest całe duże gospodarstwo, gdzie właśnie drobik biega , a Pani chce żeby Bonus sobie tam łazikował i towarzyszył jej w różnych ogródkowych pracach, chce mieć po prostu w nim takiego swojego towarzysza, więc bardzo im zależy, żeby te kury pozostały przy życiu, jeżeli miałby je tylko troche pogonic dla zabawy to ok. byle nie morderstwo. Państwo maja świetne podejście do psów , a Bonus jest bardzo rezolutny , więc mam szczerą nadzieje , że sie tam wszystko ułoży.... Quote
Recommended Posts