Szarotka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Lolalola napisał(a):czyli cosik nawet pozytywnego sie dzieje;) jest troszke pieniazkow,wierze,ze i domek sie znajdzie;)trzymaj sie Lenka!!! No wlasnie prosze o zaklecia :):) Quote
anna10025 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Wpłacę Lence jeszcze dychę, tak poza miesięczną deklaracją,a tak jak pisałam od lutego będę wpłacać 10 zł. Quote
obraczus87 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 anna10025 napisał(a):Wpłacę Lence jeszcze dychę, tak poza miesięczną deklaracją,a tak jak pisałam od lutego będę wpłacać 10 zł. Podniose co by ciocia Szarotka mogla wpisac na pierwsza stronke :) dziekuje! Quote
Szarotka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 obraczus87 napisał(a):Podniose co by ciocia Szarotka mogla wpisac na pierwsza stronke :) dziekuje! Musze przejsc ostatnie posty i wpisac, bo sie tego troche nazbieralo. A teraz sie wszyscy koncentrujemy, zeby Lenka znalazla dom staly lub tymczasowy............ Quote
Ewa Gałązka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ZAPRASZAM na BAZARKI dla Lenki, żeby było na zaległość http://www.dogomania.pl/threads/199652-KAWA-KLIKER-KUPOZBIERACZ-TRANSPORTER-WAGA-na-sunię-LENKĘ?p=16056415#post16056415 Quote
Szarotka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']ZAPRASZAM na BAZARKI dla Lenki, żeby było na zaległość http://www.dogomania.pl/threads/199652-KAWA-KLIKER-KUPOZBIERACZ-TRANSPORTER-WAGA-na-sunię-LENKĘ?p=16056415#post16056415 Ciotki bazark czekaja :):) Quote
Lolalola Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Szarotka napisał(a):No wlasnie prosze o zaklecia :):) alez ja caly wieczor spedzam na zaklinaniu;) lisc laurowy,szczypta soli,lubczyk,sol peklowa,koperek,popiol z papieroska,troche sniegu,wino czerwone i do dziela;)na glowie stojac wymawiam zaklecia i przez slomke pije ten magiczny napar......................................widze,widze...................................dom dla Lenki:) Quote
LILUtosi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Zabrzmiało jak Grosiak....;-) Spokojnie kochane, na pewno znowu się wszystko uda. Quote
Szarotka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Lolalola napisał(a):alez ja caly wieczor spedzam na zaklinaniu;) lisc laurowy,szczypta soli,lubczyk,sol peklowa,koperek,popiol z papieroska,troche sniegu,wino czerwone i do dziela;)na glowie stojac wymawiam zaklecia i przez slomke pije ten magiczny napar......................................widze,widze...................................dom dla Lenki:) Swietnie, swietnie, napewno zadziala :):) To ja narazie uzupelnie pierwszy post:):) Quote
Szarotka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 basiek8 napisał(a):Witam strasznie mi przykro z powodu sytuacji Lenki postaram się wpłacać co miesiąc po 20 zł na psiunię. Proszę o namiary ( konto i dane do przelewu) Basiek czy mam Cie dopisac do miesiacznych, czy tak raczej spatanicznie bedzie ?? Marinka napisał(a):Na fb dostałam taką wiadomość na pw: Hej ! piszę w sprawie Lenki :) ile ma czasu jeszcze w DT ? Rozumiem że Pani która się nia opiekuje już dłużej nie może po prostu ? jestem wolontariuszką sama mam w domu sunię ze schroniska większą od Lenki - postaram się małej znaleźć domek stały a póki co myśle ze mogłabym ją chwilę przetrzymać .... :) tak żeby nie trafiła do schroniska :(. U nas psiaki mają b.dobrze( moja sunia jest zazdrosna bardzo... ale z czasem jej to mija...) , bardzo często mam szczeniaki na tymczasie własnie miałam brać kolejnego .. póki co próbuje dla niej znaleźć domek bo tak byłoby dla niej najlepiej.... Pozdrawiam Kasia. Mam numer tel. Podam na pw I co sie stalo z Pania Kasia ?? anna10025 napisał(a):Wpłaciłam deklarację za styczeń. Dawno mnie nie było u Lenki i jestem przerażona jej sytuacją. Piesek przerzucany z rąk do rąk , niekochany przez nikogo....Mogę jedynie podnieść swoją deklarację do 10 zł. Dziekujemy :):) LILUtosi napisał(a):Kolejne wpłaty na Lenkę: 03.01. ANNA 10025 - 7zł 04.01. Goldenek2 - 40zł 05.01. Ewa Gałązka - 5zł (ewa proszę nie pisz darowizna w tytule) 05.01. Adam Wiktor F. - 120zł 05.01. Biuro Usług BHP Nadzór - 36 zł To daje nam 416zł :multi: Dziękujemy wpłacającym :loveu: LILUtosi napisał(a):W między czasie doszły dwie wpłaty 07.01. Ewa Maria G. z Warszawy - 40zł 07.01. Krystyna P. z Mąkoszyc - 50zł Lenka ma już 506zł Jeszcze raz bardzo dziękujemy. LILUtosi napisał(a):Zabrzmiało jak Grosiak....;-) Spokojnie kochane, na pewno znowu się wszystko uda. To teraz wpisujemy deklaracje :):) Palimy swieczki i kadzidla, zeby sie ds. pojawilo :):) Quote
Lolalola Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 no wlasnie,co sie stalo z pania Kasia z fb????????? Quote
Szarotka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Teraz to chyba czas zabrac sie za ogloszenia. Quote
basiek8 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Proszę mnie wpisać do miesięcznych deklaracji po 20 zł ( teraz wpłaciłam 50 zł Krystyna P z Mąkoszyc- jak będę mogła więcej top wpłacę ale deklaruję po 20 zł) Quote
Marinka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Lolalola napisał(a):no wlasnie,co sie stalo z pania Kasia z fb????????? Przesłałam dane do pani Kasi Obraczus - ona miała poprowadzić dalej tę sprawę Quote
Magolek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Witaj Lenka, do góry skaczemy domku szukamy!!! :) Zajrzyj i chociaż podnieś: Bazarek dla skrajnie wycieńczonej amstafki Wery i jej maluszków. Quote
Szarotka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 basiek8 napisał(a):Proszę mnie wpisać do miesięcznych deklaracji po 20 zł ( teraz wpłaciłam 50 zł Krystyna P z Mąkoszyc- jak będę mogła więcej top wpłacę ale deklaruję po 20 zł) Bardzo dziekujemy za deklaracje. Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Mizianka dla Lenusi :) :) :) Bardzo sie ciesze ze tyle sie teraz dzieje na watku . Quote
Ewa Gałązka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Zapraszam na 3 BAZAREK dla LENKI. KAGANIEC METALOWY, SZCZOTKA DO CZASANIA PSA, OBROŻA CZERWONA, TOREBECZKA http://www.dogomania.pl/threads/199756-KAGANIEC-METALOWY-OBROŻA-KANTAREK-SZCZOTKA-DO-CZESANIA-na-LENKĘ?p=16068086#post16068086 Quote
Lolalola Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']Zapraszam na 3 BAZAREK dla LENKI. KAGANIEC METALOWY, SZCZOTKA DO CZASANIA PSA, OBROŻA CZERWONA, TOREBECZKA http://www.dogomania.pl/threads/199756-KAGANIEC-METALOWY-OBROŻA-KANTAREK-SZCZOTKA-DO-CZESANIA-na-LENKĘ?p=16068086#post16068086 dziekuje za zaproszenie!!:) podnosze nasza Lenke!! Quote
obraczus87 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ewa dziekuje za bazarki dla Lenki! Pani Kasia mi dzisiaj napisala, ze moglaby byc EWENTUALNIE AWARYJNYM DT na tydzien lub dwa. Tak wiec oczywiscie napisalam Pani Kasi, ze jestemt za, ale napisalam tez ze wolalabym znalzec dla Lenki Ds albo dlugoterminowy DT> Nie ma co Jej przerzucac z tygodnia na tydzien w inne miejsce. Takiego samego zdania jest tez pani Kasia. Jednak p.Kasia jest dla nas ratunkiem pod koniec stycznia jak nic innego nie znajdziemy... Quote
Szarotka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Pare dni to wiele Lence nie daje. Musimy znalezc cos stalego. Quote
Recommended Posts