Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

U nas Lenka może zostać do końca stycznia ......... bardzo proszę o szukanie innego DT .....

............... karmy starczy jej mniej więcej do połowy stycznia.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

YxNinaxY napisał(a):
Plakaty Lenki są w rozmiarze A4 - 21/29.7 cm. Jeżeli potrzeba mogę zwiększyć rozmiar choć ten wydaje mi się najbardziej optymalny ;)

Musze jeszcze wyslac ten odbarwiony plakat do magdoli

Ewanka napisał(a):
U nas Lenka może zostać do końca stycznia ......... bardzo proszę o szukanie innego DT .....

............... karmy starczy jej mniej więcej do połowy stycznia.

O nie wiedzialam, ze Lenka traci dt. ??? Obarczus chciala Lenka przeniesc glownie z braku kasy i tego, ze uwazala, ze Lenka powinna wiecej cwiczyc chodzenie na smyczy, ale nie wiedzialam, ze mamy jakis limit czasowy ???

To juz jest piaty styczen i w sumie to troche pozno na wypowiedzenie, wiadomo, ze nie jest tak latwo znalezc dt. szczegolnie jak mamy trudnosci finansowe:shake::shake::shake:
Do tego wszystkiego dojda koszty transportu i wg. tego co piszez musimy zaplacic za hotel za styczen, kupic karme na 2 tygodnie, znalezc nowy dt. i to wszystko w ciagu 3 tygodni...........:roll::roll::o:o:mdleje::mdleje:

Posted

Szarotko, chodzi mi o intensywniejsze starania o nowy DT , bo sprawa utknęła w martwym punkcie i bez określonego terminu, zupełnie się rozmyje :(

... Lenka ma przecież sporo deklaracji, nie jest tak źle !!! ... pilna zmiana jest ważna szczególnie dla Lenki, ale nie tylko.

Karmę do konca stycznia, czyli na ok. 2 tygodnie, mogę wziąć na siebie, ale nie dłużej (!!!)

Posted

U Astaroth nadal brak miejsca :(

Czy ktos umie zrobic banerek z informacja o tym ze Lenie brakuje na oplacenie stycznia i ze traci DT??

Szarotko czy Ania z Poznania w ogole pisala czy ma zamiar wplacic pieniazki za ktorys zalegly miesiac?

Posted

Szarotka napisał(a):
Ania napisala, ze zaplaci, ale ze ma ogromne klopoty finansowe, wiec pewnie poporstu nie ma kasy. Musimy znalezc gdzie indziej.
Ja prosze o DS. dla Lenki :):)

acha oki... Szarotko wpisz na pierwszej stronie duzymi literami ile brakuje do stycznia oraz ze Lena traci DT :(

Posted

obraczus87 napisał(a):
U Astaroth nadal brak miejsca :(

Czy ktos umie zrobic banerek z informacja o tym ze Lenie brakuje na oplacenie stycznia i ze traci DT??

Szarotko czy Ania z Poznania w ogole pisala czy ma zamiar wplacic pieniazki za ktorys zalegly miesiac?

Fajne banerki robi anita happy, ale Lenka ma banerek - widzę u Szarotki jest śliczny :)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
jak za mala??
za mloda?? czy o co chodzi??

Lenka jest malenka, wazy 8 kg. nie wyobrazam sobie ja w budzie w kojcu ?? to taka domowa sunia .......

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
jak za mala??
za mloda?? czy o co chodzi??

Lenka wazy 8kg. Nie nadaje sie do kojca. Ona musi miec staly kontakt z czlowiekiem. Musimy miec taki nowy DT gdzie bedzie mogla nauczyc sie czegos nowego, gdzie zostanie calkowicie przystosowana do zycia czy to w bloku czy w domu z ogrodem :)