Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też ją bardzo kocham.Od poczatku byłam przy niej , jak jeszcze była w Sosnowcu, żebrałam u ludzi skromne datki i udało sie.Myślałam ,ze bedzie dobrze, ale NAD NIA WISI JAKIEŚ FATUM......... Wchodzę i nie wiem co pisać.....Serce mnie boli i ta bezsilnosć.... Tym bardziej,ze tyle tu tego psiego nieszcześcia na dogo.

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Cały czas nie mam żadnego odzewu od dochy, która zakupiła na bazarku dla Lenki nr 12. Hak - za 8zł, więc Lenka będzie miała o 8 zł mniej niż zakładałam. To przykre ............. 8zł

Wystaw jeszcze raz , moze ktos inny kupi . Rozni sa ludzie na Dogo ,mnie tez tak sie zdarzylo ze kupili a potem cisza . Bez sensu !

Posted

[quote name='magdola']a ona na pewno 8 kg wazy??????

Oczywiście, że teraz waży więcej ... wielekrotnie pisałam, że Lenusia przytyła, apetyt ma za dwóch, sierść lśniąca, sunia umięśniona jak sportowiec ... jest w rewelacyjnej formie.

Wagę elektroniczną mam zepsutą, a na starej (sprzed 30 lat) waży 10,5 kg , ale nie wiem z jaką dokładnością ;)

Posted

Wpłaty
12.01. Awit 10zł
14.01. Maruda 20zł
18.01. minus 20,60zł Allegro

Ewa czy przelew do Ciebie na Lenkę może iść na koniec miesiąca bo nie wiadomo czy Lenka pojedzie wcześniej czy dwa dni później. A tak pójdzie cała kwota za konkretne dni.

Posted

[quote name='LILUtosi']Wpłaty
12.01. Awit 10zł
14.01. Maruda 20zł
18.01. minus 20,60zł Allegro

Ewa czy przelew do Ciebie na Lenkę może iść na koniec miesiąca bo nie wiadomo czy Lenka pojedzie wcześniej czy dwa dni później. A tak pójdzie cała kwota za konkretne dni.

Oczywiście, przelew może być na koniec miesiąca.

[quote name='Szarotka']Lence musi sie udac znalezc dobry domek wlasny :):)

Też trzymam za to bardzo mocno kciuki !!!!!!!!!!!!!! :)

[quote name='_Goldenek2']

http://www.dogomania.pl/threads/2002...go-domu./page2

Nie chodzi o kasę, ale o pomoc w szukaniu domu... Pomóżcie proszę temu skrzywdzonemu psiakowi.

Tak bym chciała, żeby Lena znalazła domek z prawdziwego zdarzenia, kochający, rozumiejący, cierpliwy, tylko czy taki istanieje ????

Lenka jest u nas prawie 8 miesięcy (od 29 maja 2010) i przez ten cały czas zero zainteresowania ze strony domków ... jakichkolwiek (!!!!) :(

Posted

obraczus87 napisał(a):
To prawda.... Lenka sie nikt nie interesuje. Dla Niej to chyba tylko domek typowo dogomaniacki...

a z Nia sa jakies problemy?? sory ale nie mam czasu czytac calosci:oops:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Lenka przejawia lęk separacyjny. Dodatkowo zostawiona sama gryzie co Jej wpadnie w pyszczek.

Nawet jak jesteśmy w domu, wystarczy zamknąć ją w pokoju na chwilę, by np. wpuścić listonosza lub gdy idę się kąpać ... zawsze coś zmaluje :(

... domek typowo dogomaniacki to jedyne wyjście!