Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaciłam deklarację za styczeń. Dawno mnie nie było u Lenki i jestem przerażona jej sytuacją. Piesek przerzucany z rąk do rąk , niekochany przez nikogo....Mogę jedynie podnieść swoją deklarację do 10 zł.

Posted

[FONT=Arial]Nowy BAZAREK dla LENKI[/FONT]
[FONT=Verdana]Zapraszam na BAZAREK, z którego dochód przeznaczony jest na Dom Tymczasowy dla uroczej sunieczki LENKI. Proszę również o przekazanie linku znajomym ![/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/199652-KAWA-KLIKER-KUPOZBIERACZ-TRANSPORTER-WAGA-na-sunię-LENKĘ?p=16056415#post16056415[/FONT]

Posted

[quote name='anna10025']Wpłaciłam deklarację za styczeń. Dawno mnie nie było u Lenki i jestem przerażona jej sytuacją. Piesek przerzucany z rąk do rąk , niekochany przez nikogo....Mogę jedynie podnieść swoją deklarację do 10 zł.

Dziekujemy za pomoc finansowa :):)

[quote name='Ewa Gałązka'][FONT=Arial]Nowy BAZAREK dla LENKI[/FONT]
[FONT=Verdana]Zapraszam na BAZAREK, z którego dochód przeznaczony jest na Dom Tymczasowy dla uroczej sunieczki LENKI. Proszę również o przekazanie linku znajomym ![/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/199652-KAWA-KLIKER-KUPOZBIERACZ-TRANSPORTER-WAGA-na-sunię-LENKĘ?p=16056415#post16056415[/FONT]
Dziekujemy za bazarek. Tylko prosimy o dzialajacy link :):)

Posted

Awit napisał(a):
O matko, ja teraz zobaczyłam, że Lenka była u ALinyS.
A te zdjęcia, ona jest taką niszczycielką...?
Co z nią będzie?

Napewno sie wszystko dobrze skonczy.

Posted

Link do nowego bazarku dla Lenki - zapraszamy - http://www.dogomania.pl/threads/199652-KAWA-KLIKER-KUPOZBIERACZ-TRANSPORTER-WAGA-na-sunię-LENKĘ

Kana napisz mi o jaki DT chodzi??

Lena u Ewy nauczyla sie wszystkiego czego mogła sie nauczyc. Nie maglujmy juz tego na okrągło.
Wierzę, że zmiana miejsca wyjdzie Lenie na zdrowie. Wiem, że to kolejne miejsce pobytu... jednak mam nadzieję, że w nowym miejscu LEna przestanie chociażby niszczyć w domu...

A tak w ogóle to cieszę się, że w końcu więcej osób zainteresowało się Lenka :)

Posted

Bardzo się cieszę, że po burzy w szklance wody, widać światełko w tunelu .......
to bardzo ważne dla Lenki, by znalazł się dla niej wspaniały DS lub inny DT.
Lenka nieświadoma niczego, szaleje z Zorbą na spacerach, ma doskonały apetyt i dobry humor :)

... ja niestety, z wielu powodów (!), wycofuję się z tymczasowania psiaków, może w przyszłości będę mogła je wesprzec w inny sposób.

Posted

Kolejne wpłaty na Lenkę:
03.01. ANNA 10025 - 7zł
04.01. Goldenek2 - 40zł
05.01. Ewa Gałązka - 5zł (ewa proszę nie pisz darowizna w tytule)
05.01. Adam Wiktor F. - 120zł
05.01. Biuro Usług BHP Nadzór - 36 zł
To daje nam 416zł :multi:
Dziękujemy wpłacającym :loveu:

Posted

o KURCZE, fantastycznie :) mamy na oplacenie DT.. jednak przypomnę, że kasa mile widziana dalej :) potrzebowac bedziemy na transport do DT (jesli znajdziemy)...na zakup karmy, ogłoszenia.... itd itd :)

Marinka, czy na FB robi sie liste wplacajacyh osob??

Posted

LILUtosi napisał(a):
Kolejne wpłaty na Lenkę:
03.01. ANNA 10025 - 7zł
04.01. Goldenek2 - 40zł
05.01. Ewa Gałązka - 5zł (ewa proszę nie pisz darowizna w tytule)
05.01. Adam Wiktor F. - 120zł
05.01. Biuro Usług BHP Nadzór - 36 zł
To daje nam 416zł :multi:
Dziękujemy wpłacającym :loveu:

W między czasie doszły dwie wpłaty
07.01. Ewa Maria G. z Warszawy - 40zł
07.01. Krystyna P. z Mąkoszyc - 50zł
Lenka ma już 506zł
Jeszcze raz bardzo dziękujemy.

Posted

obraczus87 napisał(a):
o KURCZE, fantastycznie :) mamy na oplacenie DT.. jednak przypomnę, że kasa mile widziana dalej :) potrzebowac bedziemy na transport do DT (jesli znajdziemy)...na zakup karmy, ogłoszenia.... itd itd :)

Marinka, czy na FB robi sie liste wplacajacyh osob??

Nie listy się nie robi, po prostu na wydarzeniu podajesz imię i 1 literę nazwiska i dziękujesz bez określania kwot, chyba, że ktoś poprosi o podanie kwoty

Posted

Za moment uzupelnie wplaty. Kazda pomoc jest w tej chwili Lence potrzebna. Ogloszenia jak najbardziej.
Moja deklaracja juz w drodze. Doloze Lence bonusa od siebie. Teraz to tylko ds. potrzebne.
Ciotki koncentrujcie sie i wysylajcie pozytywne fluidy. Lenka potrzebuje nadzwyczajny dom :):)