Lolalola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 juz sie ciotki nie denerwujmy!!!!!!;)kazda forma pomocy dla suni jest dobra,kazdy sie stara jak moze:)nie wolno sie obrazac,domek dla Lenki musi byc!!!!!!!! Quote
anna10025 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Wpłaciłam deklarację za styczeń. Dawno mnie nie było u Lenki i jestem przerażona jej sytuacją. Piesek przerzucany z rąk do rąk , niekochany przez nikogo....Mogę jedynie podnieść swoją deklarację do 10 zł. Quote
_Goldenek2 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ja się tylko pytam: po co psiakowi znowu mieszać w głowie??? Ile tańszy będzie następny DT??? A gdzie tu dobro psiaka? Quote
Ewa Gałązka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [FONT=Arial]Nowy BAZAREK dla LENKI[/FONT] [FONT=Verdana]Zapraszam na BAZAREK, z którego dochód przeznaczony jest na Dom Tymczasowy dla uroczej sunieczki LENKI. Proszę również o przekazanie linku znajomym ![/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/199652-KAWA-KLIKER-KUPOZBIERACZ-TRANSPORTER-WAGA-na-sunię-LENKĘ?p=16056415#post16056415[/FONT] Quote
Awit Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 O matko, ja teraz zobaczyłam, że Lenka była u ALinyS. A te zdjęcia, ona jest taką niszczycielką...? Co z nią będzie? Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='anna10025']Wpłaciłam deklarację za styczeń. Dawno mnie nie było u Lenki i jestem przerażona jej sytuacją. Piesek przerzucany z rąk do rąk , niekochany przez nikogo....Mogę jedynie podnieść swoją deklarację do 10 zł. Dziekujemy za pomoc finansowa :):) [quote name='Ewa Gałązka'][FONT=Arial]Nowy BAZAREK dla LENKI[/FONT] [FONT=Verdana]Zapraszam na BAZAREK, z którego dochód przeznaczony jest na Dom Tymczasowy dla uroczej sunieczki LENKI. Proszę również o przekazanie linku znajomym ![/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/199652-KAWA-KLIKER-KUPOZBIERACZ-TRANSPORTER-WAGA-na-sunię-LENKĘ?p=16056415#post16056415[/FONT] Dziekujemy za bazarek. Tylko prosimy o dzialajacy link :):) Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Awit napisał(a):O matko, ja teraz zobaczyłam, że Lenka była u ALinyS. A te zdjęcia, ona jest taką niszczycielką...? Co z nią będzie? Napewno sie wszystko dobrze skonczy. Quote
obraczus87 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Link do nowego bazarku dla Lenki - zapraszamy - http://www.dogomania.pl/threads/199652-KAWA-KLIKER-KUPOZBIERACZ-TRANSPORTER-WAGA-na-sunię-LENKĘ Kana napisz mi o jaki DT chodzi?? Lena u Ewy nauczyla sie wszystkiego czego mogła sie nauczyc. Nie maglujmy juz tego na okrągło. Wierzę, że zmiana miejsca wyjdzie Lenie na zdrowie. Wiem, że to kolejne miejsce pobytu... jednak mam nadzieję, że w nowym miejscu LEna przestanie chociażby niszczyć w domu... A tak w ogóle to cieszę się, że w końcu więcej osób zainteresowało się Lenka :) Quote
Marinka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Czy na fb, wszyscy potencjalni darczyńcy dostali konto do wpłat? Quote
obraczus87 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Marinka napisał(a):Czy na fb, wszyscy potencjalni darczyńcy dostali konto do wpłat? Tak dostali. Quote
Marinka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 obraczus87 napisał(a):Tak dostali. Super, od niektórych będą super wpłaty :) Quote
Ewanka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Bardzo się cieszę, że po burzy w szklance wody, widać światełko w tunelu ....... to bardzo ważne dla Lenki, by znalazł się dla niej wspaniały DS lub inny DT. Lenka nieświadoma niczego, szaleje z Zorbą na spacerach, ma doskonały apetyt i dobry humor :) ... ja niestety, z wielu powodów (!), wycofuję się z tymczasowania psiaków, może w przyszłości będę mogła je wesprzec w inny sposób. Quote
obraczus87 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Marinka napisał(a):Super, od niektórych będą super wpłaty :) Ciesze sie ogromnie :) moze bedzie mozna zrobic za te pieniakzi porządna akcje reklamowa :) Quote
LILUtosi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kolejne wpłaty na Lenkę: 03.01. ANNA 10025 - 7zł 04.01. Goldenek2 - 40zł 05.01. Ewa Gałązka - 5zł (ewa proszę nie pisz darowizna w tytule) 05.01. Adam Wiktor F. - 120zł 05.01. Biuro Usług BHP Nadzór - 36 zł To daje nam 416zł :multi: Dziękujemy wpłacającym :loveu: Quote
obraczus87 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 o KURCZE, fantastycznie :) mamy na oplacenie DT.. jednak przypomnę, że kasa mile widziana dalej :) potrzebowac bedziemy na transport do DT (jesli znajdziemy)...na zakup karmy, ogłoszenia.... itd itd :) Marinka, czy na FB robi sie liste wplacajacyh osob?? Quote
LILUtosi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Zawsze można podać linka do pierwszej strony na dogomanii. Quote
obraczus87 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 LILUtosi napisał(a):Zawsze można podać linka do pierwszej strony na dogomanii. Link juz jest podany wiec bedzie oki :) Quote
LILUtosi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 LILUtosi napisał(a):Kolejne wpłaty na Lenkę: 03.01. ANNA 10025 - 7zł 04.01. Goldenek2 - 40zł 05.01. Ewa Gałązka - 5zł (ewa proszę nie pisz darowizna w tytule) 05.01. Adam Wiktor F. - 120zł 05.01. Biuro Usług BHP Nadzór - 36 zł To daje nam 416zł :multi: Dziękujemy wpłacającym :loveu: W między czasie doszły dwie wpłaty 07.01. Ewa Maria G. z Warszawy - 40zł 07.01. Krystyna P. z Mąkoszyc - 50zł Lenka ma już 506zł Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Quote
obraczus87 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Pani Ewa G. to ta Pani ktora była wtedy chętna adoptowac Lenke - dziekuję pani Ewo! :) Quote
Marinka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 obraczus87 napisał(a):o KURCZE, fantastycznie :) mamy na oplacenie DT.. jednak przypomnę, że kasa mile widziana dalej :) potrzebowac bedziemy na transport do DT (jesli znajdziemy)...na zakup karmy, ogłoszenia.... itd itd :) Marinka, czy na FB robi sie liste wplacajacyh osob?? Nie listy się nie robi, po prostu na wydarzeniu podajesz imię i 1 literę nazwiska i dziękujesz bez określania kwot, chyba, że ktoś poprosi o podanie kwoty Quote
Olena84 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Lenka ma ogloszonka na (jestem w trakcie;-)) pineska pajeczyna gumtree kokosy nasipupile kupsprzedaj adopcjapsa przygarnijzwierzaka petsy Quote
otita Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Witam! Jestem na zaproszenie Javeny! Trzymam kciuki za Wrzaskunka (mam to samo w domu)! Mogę pomóc przy ogłoszeniach, jeżeli jest taka potrzeba! Quote
Szarotka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Za moment uzupelnie wplaty. Kazda pomoc jest w tej chwili Lence potrzebna. Ogloszenia jak najbardziej. Moja deklaracja juz w drodze. Doloze Lence bonusa od siebie. Teraz to tylko ds. potrzebne. Ciotki koncentrujcie sie i wysylajcie pozytywne fluidy. Lenka potrzebuje nadzwyczajny dom :):) Quote
Lolalola Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 czyli cosik nawet pozytywnego sie dzieje;) jest troszke pieniazkow,wierze,ze i domek sie znajdzie;)trzymaj sie Lenka!!! Quote
Recommended Posts