Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Szarotko wyślij mi proszę te wszystkie plakaty na maila: [email protected]

Wyslalam Ci plakaty, ale nie wiem czy format nie jest za maly, bo kobieta przyslala wszystkie naraz. Moge ja poprosic o pare wiekszych, bo chyba ze wszystkich korzystac nie bedziemy.
Trzeba by wybrac. Obarczus wyslalam do Ciebie wszystkie. Wybierz i powiedz, ktore chcesz a ja ja poprosze o wiekszy format.

[quote name='magdola']ja poprosze w koolorze czarno-bialym, bo mam dostep tylko do takowego :(
[email protected]

Nie bardzo rozumiem ?? mowisz o drukarce ??

[quote name='Ingrid44']UWAGA! Jutro, w srode, wystawianie aukcji na allegro jest o polowe tansze!! 6 zl zamiast 12 zl.

Czy ktos ma konto na allegro ??? mozemy wstawic jeden z plakatow. Ja Lence przy nastepnej przesylce wysle wiecej na to allegro, albo moze ktos w ramach swojej wplaty to allegro pokryje ??? To kto ma konto niech sie przyzna ???:):)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):

Nie bardzo rozumiem ?? mowisz o drukarce ??

Wlasnie nie mam drukarki, tesciom sie zepsula, a kolezanka w pracy (nie z mojej pracy;)) tylko czarno-biale moze drukowac, a w ksero 3 zl sobie zycza za format A5.......

Posted

Ewa Gałązka napisał(a):
Czy moja wpłata dotarła (deklaracja 5 zł. od grudnia). Wpłata była 11 grudnia 2010, a nie widzę jej na liscie wpłaconych za grudzień- proszę sprawdzić. Na przelewie podałam swój NIK Ewa Gałązka

13.12. NIKEwa (12) - 5zł - to Twoja wpłata. Bo nie podaje nigdy nazwisk, a nie zwróciłam uwagi ze to cały Twój nick. Poprawię się ;-) Szarotka zmienisz na pierwszej stronie?
Nowa wpłata
27.12. AGA35 STYCZEŃ - 20zł

29.12. minus 12 zł dla Ewanki

Edit
W temacie było napisane tak: LENKA - Darowizna za XII 2010 NIKEwa Gałązka

Posted

Uwaga, ten film jest bardzo drastyczny:-(

[video=facebook;1602918911342]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1602918911342&oid=126920476166&comments#!/video/video.php?v=1602918911342&oid=126920476166&comments[/video]

Posted

Na szczęscie zabrano zwierzęta od tych bandytów. Cóz,mały ,jak mały ,robił to, co brat podpowiadał i był dumny,ze moze mu sie przypodobac ,ale co z niego wyrosnie? Podobno był tam jeszcze pies. Ciarki mnie przechodzą.

Posted

Zwyrodnialców niestety pełno ................. :(
dobrze, że chociaż niektórych kara nie minie!

Lenka czuje się dobrze, szaleje na śniegu z Zorbą i ... czeka na przeprowadzkę.

Posted

”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~” *°
A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K

A...anioła stróża u boku

B...buziaków słodkich miliony
C...czasu wolnego dla siebie
D...drogi usłanej różami
E....ekskluzywnych wakacji
F....fury pieniążków
G...gwiaździstego nieba
H...horoskopu korzystnego
I.... i oprócz tego
J...jasności umysłu
K...kolorowych chwil
L...lotów wysokich
M...miłosnych uniesień
N...nieprzemijającej urody
O... oddechu od codzienności
P...pogodnych dni
R...romantycznych wieczorów
S...szalonych nocy
T...tylko spełnionych marzeń
U...uroku osobistego
W...wiary w sukces
Z...ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI

...W...KAŻDY...DZIEŃ...

Posted

[FONT=Georgia]Życzę wszystkim cudownego roku pełnego radości i miłości ... [/FONT]
[FONT=Georgia]do psiaków :loveu:[/FONT]

Lena pilnie szuka innego DT, a najlepiej DS, prosimy o pomoc w szukaniu !!!!!!!!!!!!!

Posted

Lenka dziękuje za wspaniały bazarek :)

... u nas lekka odwilż, Lence jak łatwo się domyśleć, to nie przeszkadza, szaleje po resztkach śniegu i wraca umorusana po same uszy ;)