kora78 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 i co nic nie chwalisz, jak pieknie wyczesany i ostrzyzony??????? i jaki piekny w trawce zielonej!! mi sięga w kłębie do kolan, a z głową ciut powyżej. muszę zmierzyć sobie nogę i będziemy mieć wysokośc idealna. ale nie próowałam go podnieść, by wagę mieć. nie pomyślałam trzeba mu ogłoszenia kupić na takie piękne fotki!!!! ciotki, kto da??? Quote
kizimizi Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 nie no piekny jets jaks ie go wyczesało chociaż "tapirkę" ma niekiepską ;) JA z bazarku wezme 10zł na ogłoszenia Quote
kora78 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 kizi pisałaś mi, że ogłoszenia zamówiłąś, tylko nowy tekst trzeba: coś tu sklecę... Mop to pies w kwiecie wieku, który wiele w życiu przeszedł. Zasłużył wreszcie na normalny dom, w którym będzie kochany i dożyje w nim spokojnej starości. Nie miał w życiu lekko. Większość życia spędził przy boku pana nie stroniącego od alkoholu. więc możemy się domyślać, jak jego zycie wyglądało :( Gdy pan przeniósł się do Domu Opieki, Mop stracił nawet tę namiastkę normalnego zycia i trafił do schroniska. Tam żyje już ponad rok, więc nie ma się co dziwić, że stał się apatyczny, osowiały, nie cieszący się niczym. Bo czym w schronisku można się cieszyć? Mop zaczął być agresywny wobec psów w kojcu. Już groziło mu przeniesienie do większych psów, z którymi niestety nie miałby szans. Jednak los się odmienił, nastąpił jakiś przełom. Gdy Mop został sam w starym kojcu z zaledwie 2 kolegami, stał się potulny, grzeczny, znów przymilny do człowieka. Udało się go dzięki temu zabrać na spacerek po świeżej trawce, zapewne pierwszy spacer od ponad roku! Mopik był bardzo grzeczny, spokojnie dał wyczesać starą, sfilcowaną sierść, ostrzyc nieliczne kołtuny. Dość ładnie szedł na smyczy. Teraz prezentuje się, jak przystojniak. I więcej w nim życia. Wraz z nadejściem wiosny, rozpoczęła się nowa era w życiu tego już przytulaśnego kudłacza. Mop znów uwierzył, że czeka go jeszcze normalne życie, bez krat, u boku człowieka, który pokaże mu, jak wspaniałe może być życie psa! Mopik ma 7 lat.... Quote
kizimizi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 kora78 napisał(a):kizi pisałaś mi, że ogłoszenia zamówiłąś, tylko nowy tekst trzeba: coś tu sklecę... Mop to pies w kwiecie wieku, który wiele w życiu przeszedł. Zasłużył wreszcie na normalny dom, w którym będzie kochany i dożyje w nim spokojnej starości. Nie miał w życiu lekko. Większość życia spędził przy boku pana nie stroniącego od alkoholu. więc możemy się domyślać, jak jego zycie wyglądało :( Gdy pan przeniósł się do Domu Opieki, Mop stracił nawet tę namiastkę normalnego zycia i trafił do schroniska. Tam żyje już ponad rok, więc nie ma się co dziwić, że stał się apatyczny, osowiały, nie cieszący się niczym. Bo czym w schronisku można się cieszyć? Mop zaczął być agresywny wobec psów w kojcu. Już groziło mu przeniesienie do większych psów, z którymi niestety nie miałby szans. Jednak los się odmienił, nastąpił jakiś przełom. Gdy Mop został sam w starym kojcu z zaledwie 2 kolegami, stał się potulny, grzeczny, znów przymilny do człowieka. Udało się go dzięki temu zabrać na spacerek po świeżej trawce, zapewne pierwszy spacer od ponad roku! Mopik był bardzo grzeczny, spokojnie dał wyczesać starą, sfilcowaną sierść, ostrzyc nieliczne kołtuny. Dość ładnie szedł na smyczy. Teraz prezentuje się, jak przystojniak. I więcej w nim życia. Wraz z nadejściem wiosny, rozpoczęła się nowa era w życiu tego już przytulaśnego kudłacza. Mop znów uwierzył, że czeka go jeszcze normalne życie, bez krat, u boku człowieka, który pokaże mu, jak wspaniałe może być życie psa! Mopik ma 7 lat.... a wiesz moze co z ta tarczyca w końcu? Niewydolność czy nadczynność? Quote
kora78 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 zawsze bylo wg mnie,ze niewydolnosc dopisz w tym tekscie Quote
kizimizi Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Mopik ma juz wyslany tekst do ogloszen. A to banerki -tylko niepodlinkowane: kizimizi Quote
kora78 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 a co znaczy,ze nie podlinkowany? to nie bedzie dzialal? jak sie linkuje? co robic? tzn,co marta ma robic, bo ona mi wstawi Quote
kizimizi Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='kora78']a co znaczy,ze nie podlinkowany? to nie bedzie dzialal? jak sie linkuje? co robic? tzn,co marta ma robic, bo ona mi wstawi spróbuje podlinkowac ale mi ostatnio nie wyszło. poczekaj Podlinkowane: Quote
kora78 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 to już działają? niech ta marta mi doda wreszcie no Quote
kizimizi Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 kora78 napisał(a):to już działają? niech ta marta mi doda wreszcie no Kora robisz tak. przeciagasz myszka (lewym przyciskiem) obrazek żeby go zaznaczyć. Dajesz KOPIUJ. Wchodzisz w ustawienie i wybierasz dodaj sygnaturę. Tam juz wystarczy ze klikniesz wklej i gotowe :) Quote
kora78 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 jakby to było takie proste to bym wciąż nowe banerki miała u mnie na laptopie nie da się zaznaczyć obrazków tu na forum. różni próbowali i nie idzie nie da rady i już musi mi marta na swoim mopie wstawić kompie mop mi w glowie siedzi :D Quote
kora78 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 kizi czyli kupiłaś ogłoszenia na bazarku dla niego? i tekst poszedł? kiedy to będzie? czy już są zrobione? chciałąm się właśnie brać, ale więc nie robię nic, skoro ma zamówiony pakiet Quote
kizimizi Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 no kupilam juz kilka dni temu ale jak znam zycie to poczekamy na te ogloszenia jeszcze kilka dni jak nie tygodni Quote
kora78 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 u Mopa w kojcu roszady. Został z 2 kolegami biało rudymi i 3 nowe psy mają, chyba same sunie. Wszyscy, jak jeden mąż wyszli dziś z nami na spacerek Mopa ciut przeczesałam na plecach, ale nie był zadowolony, podekscytowany był, starał się wymigać, pomruczał ciutkę Quote
kizimizi Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 a 2 kolegów z Mopowego domku (te 2 łątki) to za nim biegły i piszczały bo one tak do niego przyzwyczajone ;) Quote
kizimizi Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 a to mopikowa mordkaw tle odczas spacerku i wyczesywania. Quote
kora78 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 aktywowalam wlasnie ogloszenia z bazarku dla mopa. no to czekamy Quote
marta0731 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 kora78 napisał(a):jakby to było takie proste to bym wciąż nowe banerki miała u mnie na laptopie nie da się zaznaczyć obrazków tu na forum. różni próbowali i nie idzie nie da rady i już musi mi marta na swoim mopie wstawić kompie mop mi w glowie siedzi :D Masz wreszcie i przestań marudzić:eviltong:;) Quote
mgie Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 To jest ten sam pies ? http://www.dogomania.pl/threads/186404-Ma%C5%82y-bia%C5%82y-bardzo-smutny-mi%C5%9B-bez-oczka-Mopik-depresja-w-schronie-bez-szans-(. Quote
kizimizi Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='mgie']To jest ten sam pies ? http://www.dogomania.pl/threads/186404-Ma%C5%82y-bia%C5%82y-bardzo-smutny-mi%C5%9B-bez-oczka-Mopik-depresja-w-schronie-bez-szans-(. nie. Ale rzezcywiscie baaardzo podobny! No i to imię Quote
gazzy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Daję znać do znajomych... Coś mało osób. Może spróbować z ogłoszeniami tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/188208-Wakacyjny-bazarek-og%C5%82oszeniowy!-60-og%C5%82osze%C5%84-za-jedyne-15-z%C5%82!-Do-ko%C5%84ca-lipca! Ogłoszenia na 60 str. za 15 zł. Quote
kora78 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 mop ma ogloszenia sprzed okolo 10 dni,ale cisza totana :( mial pakiet wykupiony i nic :( Quote
Recommended Posts