Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mopika jezcze nie ma w schronie

czas leci, a kazdy dzien siedzi w komorce.....
trzeba wiecej ogloszen, wiecej..... moze kupimy jakies bazarkowe jednak, skoro marta sponsoruje?

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):

kizi watpie,by dodala strony z ogloszeniami do 1 posta, bo jutro leci na Zielona Wyspe i nie wiemy, czy kiedykolwiek wroci... a jak bedzie zapracowana to moze miec malusko czasu na dogo :(

Bez takich mi tu! fakt polecialam do Anglii z biletem w 1 strone ale nikt nie mowil ze zostane tu na zawsze (nawet nie wiem na ile). A jakis odzew na Mopika byl kora?

Posted

kora78 napisał(a):
mopika jezcze nie ma w schronie

czas leci, a kazdy dzien siedzi w komorce.....
trzeba wiecej ogloszen, wiecej..... moze kupimy jakies bazarkowe jednak, skoro marta sponsoruje?

Ogłoszeń jak najwięcej się przyda... ja zapłacę, tylko na bazarkach czekać trzeba w kolejce... a Mopik czasu nie ma... :(
Nie da się jakoś bez kolejki?

Posted

teoretycznie zaden pies na dogo czasu nie ma.... mysle,ze nic nie poradzimy. trzeba brac bazar, gdzie jest mala kolejka. szukalas cos? wiem,ze MartynaP robila za 10zl 30 ogloszen. moze zrobi teraz, jesli bazarku nie ma? umowimy sie,ze na konto wskazanego psa przeslemy?

Posted

kora78 napisał(a):
teoretycznie zaden pies na dogo czasu nie ma.... mysle,ze nic nie poradzimy. trzeba brac bazar, gdzie jest mala kolejka. szukalas cos? wiem,ze MartynaP robila za 10zl 30 ogloszen. moze zrobi teraz, jesli bazarku nie ma? umowimy sie,ze na konto wskazanego psa przeslemy?

Za 10zł 30 ogłoszeń to nie za wiele... Przeważnie po 60 robią w tej cenie
ALe czasu nie mamy
Pisałaś do niej Kora?

Posted

juz chcialam lapac za tel, juz wyszukalam nr do tej pani, i przypomnialo mi sie,ze ostatnia kreseczka mocy w telefonie, a ladowarka sie zespula dzis.... nie moge zadzwonic
moze wieczorem od tza

MatynaP czekamy na ogloszenia!!

Posted

probowalam sie wieczorem dodzwonic, ale cos nie tak z tel tej kobiety....
jutro bede w schronie to zobaczeczy mop tam trafil

edit
dodzwonilam sie teraz
mopik nadal u nich. juz raczej w szopce nie mieszka, siedzi na przedpokoju, bo jest duzy. mama troche udobruchana, ale nadal chca go oddac. na zawsze nie chca go miec. pewnie sciemniala z tym,ze na przedpokoju...
mowilam,ze dalej oglaszamy i czekamy

Posted

marta
widze ze na martynep nie ma co liczyc. musisz wiec wyslac do ladyswallow, z bazarku.
koszt 5zl
nr konta podaje na pm
ty juz tam miejsce rezerwowalas, wiec napisz pm o nr konta i wplac szybko. gdy kasa dojdzie, ona zrobi ogloszenia

ale czytaj dokladnie, jak te foty maja byc zmniejszone. wez foty z watku i je zmniejsz odpowiednio, a jak nie umiesz to wyslij mailem do osby, ktora sie tam deklarowala,ze zmneijszy. robi to od reki, gdy jest na dogo
maila ma jakos soz@pomocdlazwierzat
czy jakos tak

tekst z 1 strony plus sklec jakis krotki do 100znakow. napisz,e kastraat, szczepiony i czipowany i tytul

i to wyslij do lady swalolow na maila

tylko migiem, bo pies juz za dlugo czeka. skonczy sie tak,ze zima wroci do schronu

allegro sie skonczylo. 2 dni temu
ktos moze zaoferuje kaske na wyroznienie allegro Mopa???????????????? jakies 15zl, koncowke doplace

Posted

kizimizi napisał(a):
kurcze a rozmawialas moze z tymi ludzmi?

3 posty powyzej masz wiadomosci, o czym rozmawialam i kiedy

czytaj troche w tyl, ciotka :) tak niewiele

Posted

kora78 napisał(a):
marta
widze ze na martynep nie ma co liczyc. musisz wiec wyslac do ladyswallow, z bazarku.
koszt 5zl
nr konta podaje na pm
ty juz tam miejsce rezerwowalas, wiec napisz pm o nr konta i wplac szybko. gdy kasa dojdzie, ona zrobi ogloszenia

ale czytaj dokladnie, jak te foty maja byc zmniejszone. wez foty z watku i je zmniejsz odpowiednio, a jak nie umiesz to wyslij mailem do osby, ktora sie tam deklarowala,ze zmneijszy. robi to od reki, gdy jest na dogo
maila ma jakos soz@pomocdlazwierzat
czy jakos tak

tekst z 1 strony plus sklec jakis krotki do 100znakow. napisz,e kastraat, szczepiony i czipowany i tytul

i to wyslij do lady swalolow na maila

tylko migiem, bo pies juz za dlugo czeka. skonczy sie tak,ze zima wroci do schronu

allegro sie skonczylo. 2 dni temu
ktos moze zaoferuje kaske na wyroznienie allegro Mopa???????????????? jakies 15zl, koncowke doplace

Korusiu kochana ja deklarowałam wpłatę za ogłoszenia, nie siedzenie i wklejanie zdjęć, tekstów i nie wiadomo co, bo czasu na to nie mam
Wiesz gdzie co i jak to wysyłaj, ja nr konta dostałam

Posted

marta napisala,ze da tylko kase, a ja mam wszystko wyslac sama

ale teraz mnie szlag trafi. ogloszenia juz niepotrzebne"
1. dzownil dzis ta pani i mowila,ze psa nie oddaja. mieszka sobie on na wielkim przedpokoju, matka babcia juz w miarte go toleruje, pozwala mu tam siedziec. czasem wejsc na pokoje. ojciec go zawsze bierze, jak matka jest w pracy. juz go kocha i nie odda. na poczatku go nie lubil, bo mop na niego jedynego szczekal strasznie, gdy wchodzil do domu, ale teraz mop go kocha, a facet mopa tez juz kjocha i nie chce oddac.

2. mialam dzis bardzo sensowny telefon, od dziewczyn yz wroclawia, ktora mieszka samotnie, szua teraz pracy i moze mu dt dac. nie ds, a dt. i chciala psa, ktory w domu sam potrafi zostawac. rozsadna i sensowna, wie, ze moze ci ludzie zadzwonia za tydzien, ze jednak go chca oddac

i co ja mam robic????????