kizimizi Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 ja mu napisałąm tekst bez agresji ale nei moze mi pisac z ejest potulny i uległy bo nie jest. Pzrekopiuje go tu wieczorem bo musze sie zbierac. A pirenejczyk on nie jest! Dziewczyny od pirenejów mowily ze bardzo nei w typie, jest za maly w ogole. Quote
kora78 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 adopcje org nie weszly, bo juz ten pies jest tam oglaszany zrobie mu ale gratke Quote
kizimizi Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 dodałam teks z ogłoszeń do 2 postu. Ogłoszenia trzeba co jakiś czas odnawiać. Quote
kora78 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 czekaj, a ile on tam już siedzi? w schronie... to ważne, bo jak dłużej to bardziej za serce łapie chyba... czytałam trochę o tej iedoczynności. piszę, że może być z powodu małej ilości jodu w organizmie, więc karma z jodem, o ile taka isteniej? ale w artykułąch nic nie pisze,że mus mieć karmę specjalną! jest o codziennym podawaniu leku. jest o diagnozie stawianej na podstawie badań krwi. a schron tego na bank nie robił jest o zmianach skónych, któe się zalecza, on trafiła do schronu ze zmianami i na tejk podstawie pewnie postawiono diagnozę tę niedoczynność. ale w artykule jets,że przy lekach skóę się zalecza. a on lekó już nie dostawał na pewno od dawna więc zmiany powinny wrócić. więc może to nie tarczyca?? może miał świerzba, albo co? moż ta tarczyca ludzi odstrasza? trzeba pisać o diagnozie dobrej i tyle. a nie etykietować tak defnitywnie, że tarczyca, bo ja jakoś w to nie wierzę do końca. ze wszystkich objawoó tarczycy pasuje tylko jeden- agresja. a powinien być senny, apatyczny, mało energiczny, otyły. tekst dobry, ciutkę tylko coś tam sobie pozmieniam i poogłąszam go trochę Quote
kizimizi Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 mi sie wydaje ze mopik zniechęca ze względu na wiek i tą chorobę. No ale nei mozna tego ukrywać przecież. Moze i schron zrobił mu badanie skoro wie ze ma niedoczynność/ nadczynność tarczycy. Przecież z kosmosu by tego nie wzieli Quote
kora78 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 mogli się tylko tą skóra zasugerować. ja tam wetowi nie wierzę, nie raz już coś tam się nie zgadzało, sama wiesz Quote
kora78 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 za daleko spadłęś mopki marta zamówi dla Ciebie banerek kizi wyślij marce foty nowe do banerka sie nadajace, te,co ostatnio robilas Quote
kora78 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 kizi pokaż światu te fotki, co robiłas tydzień temu poleci może jakaś z nim na banerek do mantis wymyśl tekst na banerek Quote
kora78 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 KIZI DAJ TE FOTKI jak chcesz to mi wyślij i ja dodam, bo już umiem, a Ty masz mało na koncie fotosik Quote
kizimizi Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Tylko 1 fajne zdjecia udalo sie zrobic i bylam pewna ze je dodalam bo juz zaladowalam je na fotosa. Musze poszukac. Quote
kora78 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 wysłałam do Mantis prośbę o banerek trzeba najlepsze foto wybrac i tekścik malutki co proponujesz?? Quote
kizimizi Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Ze ja zdjęcia tamtego nie dodałam ...... ach! Teraz nie mam go ze sobą żeby do banerku dac. Moze którekolwiek zdjęcie a podpis np. nadzieja starego psa, 8 lat bez szans na adopcję, Mopik nie pozwól by stracił nadzieję Quote
kora78 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ach to nie możesz go teraz dodać... to kiedy? jak z tydzień to poczekamy. a ono jakie było? wystarczająco dobre, czy te jak stoi bokiem są lepsze? o nadzieji mi się nie podoba. on nadzieji już nie ma coś o psim losie, że najpierw u pijaka,teraz schron. że ma ciężki życie, nie ma lekko Quote
fiorsteinbock Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Hej Cioteczki. Zagladam po dlugiej dogomaniackiej niebytnosci. Mop nadal w schronie :( Ale czytam, ze kora juz wstawia zdjecia :) Ja korzystam z serweru ImageShack - darmowo. Quote
kora78 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 wstawiłam dopiero na jednym wątku, tyle czasu trwało, ale wreszcie mi sie udało :D też w iamegshacku, ale nie przez Operę, a Mozillę przez to wszystkie problemy były odezwij sie do mnie na gg, ok? straciłam Twój nr chyba łpka banerek już usuń, bo łapka już nie ma w schronie i welcome back :) problemy jakieś miałaś? :( Quote
fiorsteinbock Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Problemow nie mialam, Mala czasowo mnie ograniczyla a wieczorami szlam spac wraz z chucherkiem :) ale juz sie zbieram w sobie, wiosna i slonce pobudzaja do dzialania :) Kochana, ja nie mam GG - musze chyba zainstal, wiekszosc widze na GG funkcjonuje, ja korzystam ze skype. Podaj mi swoj nr jak zaloze to napisze :) Ide do Łapka na watek. Mam nadzieje, ze domek go zabral :) Quote
kizimizi Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 dopiero w przyszly weekend bede w domu. Tam mam na bank 1 lepsze zdjecie ale tylko 1. Quote
kora78 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 choroba mop, kilka dni i fotka będzie i banerek. może ciś się ruszy wreszcie Quote
kora78 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 byłam dziś, ale Mopa nie widziałąm. na bank nie jest nigdzie przeniesiony. ale go nie widziałam w jego kojcu Quote
kora78 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 kizi co z ta fotką? jasna d.. czas leci, a Mop wciąz tkwi jak nie masz fotki to robimy ze starych, tyle czasu zmarnowane Mop ponoć urzęduje wciąż w domku, w środku, nie chce wychodzić i zadzior innych psów do środka nie wpuszcza. pan na włościach ma coś na łapce wygryzione,ale już się goi Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Kora nie mam tej fotki na fotosie a w domu gdzie spewnie skatalogowana jest. Niestety ale szkola zmusza mnie do rzadszego przebywania na dogo niz dotychczas i obawiam sie że do konca czerwca inaczej nie bedzie. szkoda ze mi nie przypomniałaś jak sie ostatnio widziałysmy a teraz nei mam jak jej znalezc. Quote
Recommended Posts