BasiaD Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Barney śliczny z Ciebie smutasek..Aż przykro patrzeć..Wskakuj na początek prosić cioteczki o domek! Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 wiem,ze z\ fotami. tylko na allegro mi wchodza,dlatego tylko allegro robie. jego fotki mam ladne kizi zrob jakis tekst? zara wysle pm z kontem swoim Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 "Smutne oczy, jedno pragnienie jedno marzenie i jego spełnienie zza krat patrzy na świat. Ile ma lat? Stary już czy jeszcze młody? Miał być szczęściem czy opcją nagrody? Na betonie zimnym lezy jak szmata. Niepotrzebny. Myślą, że się do niczego nie nada. Patrzą na niego ludzie z góry, Nie widzą cierpienia z głowami po chmury. To serce bije jeszcze jak może, nadziei nie traci, nie może... Koło nosa pusta miska i kraty mały smutny kłębuszek włochaty... użyć to? Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 SCHRONISKO NIE CHCIANYCH UCZUĆ Jeśli kiedyś duma nadmierna z człowieczeństwa w tobie zagości, pójdź do schroniska nie chcianych uczuć, przechowalni niepotrzebnych miłości. W każdej klatce mieszka ciężka dola. Między pręty smutek wciska nos. I na pewno nie załatwia sprawy wzruszenie ramion, no cóż, taki los. Może, kiedy tam się wybierzesz, smutne oczy zawładną twym sercem i już będzie jedna miłość potrzebna, jednej stanie się kres poniewierce. Potem będziesz miał już samą radość: psa z milionem merdających ogonów. Iz pewnością szybko się przekonasz, że to lepsze od fałszywych ukłonów. Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 W SCHRONISKU Na początku ty mnie kochałeś a ja ciebie, a teraz przez ciebie przedwcześnie tkwię w niebie Na początku wybaczałeś mi wszystko, a teraz upadłeś tak nisko Stałem się kimś innym, kimś kogo nienawidzisz przepadłem jak kamień w wodę to okrucieństwo, widzisz? Leżę teraz bez ruchu, tam gdzie błoga cisza mierzy, mierzy swoim wzrokiem tego kto bogu służył i w niego wierzył Więc co myślałeś gdy oddawałeś mnie do schroniska, że będziesz miał lepsze życie, choć nie zobaczysz mnie już z bliska? Odpuść sobie wszystkie pytania, ja ci wybaczyłem, wybaczyłem ci, widzisz? bo tobie zawierzyłem. Byłem już trochę starszy, gdy oddawano mnie do schroniska, nie miałem żadnych szans, gdy zobaczyłem innych konkurentów z bliska. Po dwóch latach mego pobytu, wtedy mnie uśpiono, wiesz kto do ciebie pisze? Twój pies, mała Fiona! Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 SCHRONISKO Czy to może wreszcie już ty? Wiesz, tak bardzo długo tu czekam W klatkach wszystkich wielkie poruszenie Chyba lepiej będzie, jak zaszczekam Ty na pewno rozpoznasz mój głos Zawsze przecież się śmiałeś, jak wyję Tylko nie wyjdź z jakimś innym psem Bo ja tego już nie przeżyję Tutaj zawsze w misce coś jest Wszystkie psy tutaj raczej są miłe Czasem nawet mnie ktoś pogłaszcze Ale czemu mnie tu zostawiłeś? OPOWIEM CI ZAGADKĘ Na środku drogi siedzi i z osłupieniem patrzy Za znikającym autem. No? Co to jest? To przecież pies. Pani drzwi otworzyła Pies nawet się nie bronił Pan ostro gazu dodał Żeby ich nie dogonił A pies siedzi i patrzy Niczego nie rozumie... Są takie sprawy, których Zrozumieć pies nie umie Czy to poważna sprawa? A może to zabawa? Pan z panią zaraz wróci I powie – ech, ty głupi bałeś się, że zostaniesz? A skąd, mój stary draniu Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To tylko pies.. To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Aimez wpłaciła 20zł na allegro i za resztę zamówię kilka ogłoszeń na stronach, bo jakieś ciotki na dogo tak na pieski swoje kasę zbierają. Co Wy na to? który wiersz? jak mam robić, jak decyzji nie ma żadnej? Quote
Aimez_moi Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 JA mysle, ze wszystkie sa przejmujace.... Kurcze mam nadzieje, ze szybko go ktos wypatrzy. Quote
kizimizi Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 OPOWIEM CI ZAGADKĘ Na środku drogi siedzi i z osłupieniem patrzy Za znikającym autem. No? Co to jest? To przecież pies. Pani drzwi otworzyła Pies nawet się nie bronił Pan ostro gazu dodał Żeby ich nie dogonił A pies siedzi i patrzy Niczego nie rozumie... Są takie sprawy, których Zrozumieć pies nie umie Czy to poważna sprawa? A może to zabawa? Pan z panią zaraz wróci I powie – ech, ty głupi bałeś się, że zostaniesz? A skąd, mój stary draniu Ten mi sie podoba. A Kora wiesz jak dodac zdjecia do ALlegro? Quote
kora78 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No dobra ciotka, to Twój pies to biorę wierszytk, jaki wybrałaś :) Zdjęcia umiem dodać na allegro, ale tylko tak normalnie, że na dole wszystkie są grupowo. rozumiesz o co mi chodzi? nie umiem tak,żeby w opisie szły. Tylko u góry opis, a na dole fotki razem koło siebie aha, a na ile wstawiać? na 14 dni? Quote
kizimizi Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 na 14 albo nawet na 7, bo pozniej spada i lepiej jest czesciej odnawiac zeby na 1 stronie było. Quote
kora78 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ale robimy płatne, więc na odświeżanie co chwila chyba szkoda kasy, no i kasę mamy na jedno tylko. A jaki tytuł dać? kizi mów Quote
kizimizi Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 a jak sie tam placi? tydzien czy dwa tyg. wyroznionego allegro kosztuje tyle samo? Bo najlpeiej jest zeby psy na 1 stronie byly, wtedy sa najwieksze zsanse. Moze Barney miks owczarka z charyzmą w oczach? Spojrz w oczy Barneya i spróbuj zostać obojętnym. Czy pozwolisz mu tu zostać? ??? Quote
kora78 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 tak, tyle samo się płaci ok, coś z tego wybiorę :) Quote
kora78 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=930834637 koszt 15,60 reszta Aminez idzie na te ogłoszenia płątne po 50gr za stronę?? czy trzymać? czy odesłać? Quote
kora78 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 dodałam dane kontaktowe, bo zapomniałam!! :) Quote
Aimez_moi Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kochana jakie odeslac? Oglaszac gdzie tylko mozna. Jak trzeba bedzie to przysle jeszcze...... Quote
kora78 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Aimez dziękujemy :) widziałam dziś Barneyka. Czy my wiemy, że on wykastrowany? Miał chyba szwy jeszcze zamiast jajek Quote
Aimez_moi Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Napisz jak tam on? Jak daje sobie rade? Quote
kora78 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Siedzi z tyłu i podejść nie chce, siedzi i patrzy..... dopatrszyłam się, że on znaleziony na ulicy jeździeckiej. To jest ulica z parkingami przy popularnej stadninie koni, gdzie liczne zawody się odbywają. W pobliżu są wiejskie domy, jest znany i duży zamek. Jest główna ulica wylotowa poza miasto. A więc: albo się zgubił ludziom, któzy przyjechali tu turystycznie albo wyrzucony z tych domów wiejskich albo wyrzucony z auta na tej wylotówce albo wyrzucony specjalnie w atrakcyjnej okolicy, żeby go ktoś przygarnął Quote
kizimizi Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Barney taki niesmiały troche. Ale jakby znalazł Pana to by go kochał nad zycie! Widac, ze w schronie to on sie dobrze nie czuje. Quote
kora78 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Boziu, Boziu, obserwator!!!!!!! to nie wy ciotki?? Quote
Recommended Posts