Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem. Oni psy z sukami trzymają i przed cieczkami rozdzielają je (tzn jak zauważą że ma wogole cieczkę bo co to za metoda?!).
Nie miałyśmy ostatnio jak tego zgłosic ale jej przydałaby sie sterylka aborcyjna. To w sumie najlepsze wyjscie

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zrobią jej, bo oni tego nie propagują. dla nich to zabijanie życia i nie zrobią aborcji. szczeniaki im zawsze idą. są w tej chwili min 2 sunie szczenne, wysoko. oni ich nie ciachną teraz. już to przerabiałyśmy

tyle dobrego, że chociąz barni u sunia są sami w boksie to może swoich dzieci nie pozjada... :(

• 2 weeks later...
Posted

O niego nigdy nikt kizi Ciebie nie pytała chyba, prawda? Ja nie wiem,czemu on się nie podoba..
A adopcje nie sotją, nie stoją wcale :) Tylko u niego taka cisza wciąż :(

Posted

koleżanka uczy w szkole i tam wieszamy fotki piesków... jakaś dziewczynka bardzo płakała czytając ogłoszenie Barneya, wzięła do domu pokazać mamie....
i ...TYLKO TYLE.....
biedny Barney...:-(

Posted

liczyłam właśnie, że może ktoś inny wyskoczy z propozycją, dlatego wyżej sie nie oferowałam. Ale jak nikt się nie zgodzi to ja coś tam sklepię, jak wena jakaś przyjdzie, a na to czasem trzeba parę dni poczekać.
Może ktoś tekst zrobi? Wtedy zrobienie ogłoszenia o wiele szybciej idzie.

Posted

nikt chętny do zrobienia allegro Barneyowi? naprawdę??
no dobra. to ja zrobię. ale nie dziś

i tekścik jakiś poproszę. przynajmniej propozycje i jakiś wierszyk łądny, pasujący do sytuacji