Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najbardziej ds :cool3: a z tych bardziej realnych to ogłoszeniami.

Ja zrobiłam mu tylko gumtree bo tylko tyle umiem. Paros robiła wczesniej ogłoszenia ale nie dosć, ze nie było odzewu (ani jednego) to już są pewnie nieaktualne.
Barney nadal czeka na swojego właściciela.
Mamy też dodatkowe zdjęcia, tzn. Kora ma. W weekend dodam.

Przepraszam ale do soboty jestem na dogo tylko okazjonalnie. Wszelkie informacje proszę na priwa, przez weekend na pewno odpowiem.

Posted

[quote name='kizimizi']najbardziej ds :cool3: a z tych bardziej realnych to ogłoszeniami.

Ja zrobiłam mu tylko gumtree bo tylko tyle umiem. Paros robiła wczesniej ogłoszenia ale nie dosć, ze nie było odzewu (ani jednego) to już są pewnie nieaktualne.
Barney nadal czeka na swojego właściciela.
Mamy też dodatkowe zdjęcia, tzn. Kora ma. W weekend dodam.

Przepraszam ale do soboty jestem na dogo tylko okazjonalnie. Wszelkie informacje proszę na priwa, przez weekend na pewno odpowiem.

Barney ma jeszcze ogłoszenia aktualne na
http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=5363
http://warszawa.cwirek.pl/oddam-przyjme-zamienie/kolejne-psie-istnienie-ginie-na-moich-oczach,id0f1e72l573d7.html

wznowię mu allegro ale mam pytanie dlaczego jego nowe zdjęcia są obcięte w takim dziwnym formacie :razz:
zdjęcia powinny mieć format 3:4 lub 4:3

Posted

Dziewczyny dzieki za wszytsko!!!!
Za ogloszenia, za obecność na wątku, za zainteresowanie i pamięć o Barneyu.

Zaktualizowałam pierwszy post, dodałam nowe ogloszenia dla Barneya. Ja co jakiś czas robię naszym psiakom gumtree na całą Polskę.
Moze komuś w oko wpadnie tym razem.
On już od wakacji czeka na swojego pana.

Posted

Super oby sie chetny znalazł dla tego pieska.

Z Barneyem w boksie jest taka trochę rotkowata sunia i wczoraj ja byłyśmy na wizycie zauważyłyśmy, ze strasznie gruba sie zrobiła. na bank szczenna

A Barney pewnie tata