Bea1 Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Byłam wczoraj u Pani Marcelka i jestem pewna, że poradzi sobie z tym diabełkiem;)..spokojna, zrównoważona i bardzo odpowiedzialna osoba a jamnior rezydent to równy facet;) wylizał mnie na maxa i zjadł wszystkie ciasteczka jakie Pani podala do herbatki:mad: :placz: ;)Dzisiaj jadę "gościć się "do przyszłej Pani Serdelka/ podpisanie umowy przedadopcyjnej/ a jutro sunia z Gliwic z malutkim jedzie do nowego domku/ Opole/ czy pozwolicie mi isc teraz na krórki urlop?;):mad: Quote
saskia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Nie ma za co dziękować- cała przyjemność po mojej stronie. Zobaczyć szczęśliwą Mysię opatuloną kocykiem:multi: Quote
Bea1 Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 saskia dostałaś tylko dwa zdjęcia? czy się powtórzyły?;) albo ja coś skopałam pewnie:oops: / mam w mailu 3 zdjęcia/;) Quote
saskia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Dostałam 3 i 3 są wklejone. Nie widać jednego?:crazyeye: U mnie są wszystkie:eviltong: Quote
Bea1 Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 jestem w pracy i raz coś widzę a innym razem nie, pewnie i tym razem jakieś klopoty u mnie techniczne, buźka i dziękuję Ci bardzo:multi: Quote
MonikaP Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Oj, jaka piękna Marcelinka/Mysia!!! A to, że Mysia, to bardzo mi się podoba, bo i ja bywam Mysią gdzie indziej w internecie :cool1: . Quote
AMIŚKA Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Bea1']dostałam zdjęcia Mysi/ Marcelinki/ i ryczę..kto wstawi?:placz: :placz: :placz:jaka Ona szczęśliwa!![/quote TY nie rycz tylko.kiedy my pić w końcu będziemy???? Cz nic nie napisali o Marcelince-Mysi trzeba było powiedzieć że ciotki ciekawe/ciekawość zżera je od końca/???????:grin: :grin: :grin: :crazyeye: :lol: :lol: Aż sie wierzyć nie chce że to ta sama Marcelinka .teraz Mysia!!:lying: :lying: Quote
Bea1 Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Amiśka wsiadaj w samochód i kierunek Wroclaw;) przyznaj sama mamy co opijać:cool1::multi:..byłam w nowym domku Serdelka:cool1: gdyby ten biedak wiedział jakie go życie czeka to pewnie merdałby ogonkiem do przyjazdu:loveu:..więcej napisze w jego topiku. Quote
Bea1 Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Pani Mysi jest Nią zachwycona:loveu: stwierdziła, że to idealna dziewczynka i są wszyscy z Nią bardzo szczęśliwi.Mysia zaczęła już pięknie sępić pod stołem..:evil_lol: Quote
saskia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 No, czas najwyższy na sępienie:roll: Mysia cudna, no! Quote
la_pegaza Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 nowa Pani Marcelka na pewno nie będzie miała z nim problemów żywieniowych, wcina zarówno suchą karmę, a dziś jadł gotowane szyje kurcząt z rosołkiem i ziemniaczki z sosem mięsnym :) oj wsuwał. :evil_lol: własnie siedzi mi na kolanach i patrzy co się dzieje na forum:) i pozdrawia ciocie :] Quote
basiaap Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dziewczyny, jestescie świetne:iloveyou: :beerchug: Wszystkie:)) Szczególne brawa dla Moniki P.- nie tylko za Marcelinkę i Marcela, ale przede wszytskim za to, że była pierwszą osobą na tyle zdeterminowaną, żeby cierpliwie przekonywać kierownictwo poznańskiego schroniska do sensu wolontariatu. Naprawdę wiele się tam w tej kwestii zmieniło... Dzięki tobie, Moniko:buzi: Quote
MonikaP Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 basiaap napisał(a):Dziewczyny, jestescie świetne:iloveyou: :beerchug: Wszystkie:)) Szczególne brawa dla Moniki P.- nie tylko za Marcelinkę i Marcela, ale przede wszytskim za to, że była pierwszą osobą na tyle zdeterminowaną, żeby cierpliwie przekonywać kierownictwo poznańskiego schroniska do sensu wolontariatu. Naprawdę wiele się tam w tej kwestii zmieniło... Dzięki tobie, Moniko:buzi: Aniu, eee, co Ty piszesz??? Marcelinka i Marcelek to zasługa Bei, ja zrobiłam tylko zdjęcia (i wymyśliłam imiona ;-) ). A wolontariat...i nie tylko...oby się udało :cool1: ... Quote
basiaap Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Moniko, przeczytałam cały watek i znam wkład Bei w sprawę poznanskich jamników, i podziwiam Ją tym bardziej że w tym samym czasie błyskawicznie zorganizowała domek dla psinki znalezionej przez znajomego kolezanki z pracy mojej siostry (tej jamnikowatej na działce koło Kórnika). Brawa dla Bei oczywiście:kiss_2: i trzeba dac Jej piwo;) . Bea - :popcorn: :multi: . Po prostu przyszła mi go głowy refleksja natury ogólnej dotycząca naszego schroniska poznańskiego - że jeszcze niedawno nie było zadnej szansy na szukanie domów tym zwierzakom, bo po prostu wolontariusze byli niemile widziani. Nie było mowy o fotkach, informacjach, pomocy w adopcjach.... Bo jak sie nie było pracownikiem, to sie było persona non grata... A że to sie zmieniło, te zwierzaki zawdzieczają Twojemu uporowi;) Przeciez wiem że przeżyłaś kilka ciężkich chwil.... Quote
MonikaP Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Aniu, o tym, co przeżyłam, staram się zapomnieć, chociaż i teraz nie bywa łatwo, bo zwykle tak jest, że im bliżej konkretów, tym więcej przeszkód i kończą się kurtuazyjne rozmowy, a zaczynają negocjacje :cool3: , ale w tej chwili jestem już dobrej myśli. Najważniejsze sprawy są omówione, a co będzie dalej - czas pokaże ;-). Quote
Bea1 Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 dziękuję za ciepłe słowa;) ale nieskromnie jeszcze powiem;) zobaczcie proszę topik "Jamniki z Gliwic szukają domu....":eviltong: Quote
AMIŚKA Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Zeby nie zdjęcie MonikiP to Marcelinka żyłaby w tym schronisku i nikt o niej nie wiedział!A Marcelinka trafiła na Jmniczączarodziejkę Bea1 i ma domek. PIwo należy się wszystkim,kibicom tez!!!!! Ja myślę że kiedyś spotkamy się my parówkomani i wtedy:beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :knajpa: :cunao: :chlup: :drink1: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :huh: :huh: Quote
Bea1 Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Ja chcialabym podziękować Amiśce i La_pegazie za wielkie serce i pomoc :buzi: a o wspraciu już nawet nie wspomnę, dziekuję:multi: jesteście kochane. Quote
AMIŚKA Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Och Jmnikodobrawróżko Bea1 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Za tego najpiękniejszego jamnika :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Bea1 Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 ściskaj mocno łapki za mojego Aniołka:buzi: wyślę Ci smsa po USG, dziękuję Kochana. Quote
AMIŚKA Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 HEJ Czekam na jakieś wiadomości o Marcelku .Jak Marcel w tymczasowym domku ,la_pegaza napisz coś ?????????:-o :-o :-o :-o :-o Quote
la_pegaza Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 'ocieplenie' mu generalnie służy ;) wcześniej leciał z ogrodu zaraz do domu zmarzlak jeden ;). w zoologicznym bardzo ciekawiły go rybki i chomiki, no i worki z karmą :cool1: wyczaił że łóżko jest fajniejszym miejscem do spania bo można się poprzytulać do innych :evil_lol: ładnie wcina suchą karmę(lamb & rice bo ma cos na kształt łupieżu?) choć zdecydowanie go bardziej ciekawi co my jemy i czasami się głośno wręcz domaga. staramy się go nie rzopieszczać ale nakryłam kolege jak mu dawał karkóweczki z sosikiem :roll: daje sobie obejrzeć oczka i uszy więc z czyszczeniem nie ma problemu. jest noszony po schodach i znoszonyz kanapy więc posłusznie czeka jak chce gdzieś ruszyć na wyprawę :p aha, i lubi włazić na kolana, właśnie obserwuje co pisze:cool1: Quote
AMIŚKA Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Dzięki za wiadomości,to prawdziwy jamnior,tylko dziwne że tak długo czekał na wejście do łóżka!!! Dobrze że przytulas,bo pańcia takigo przytulasa chciała.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts