Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam wczoraj u Pani Marcelka i jestem pewna, że poradzi sobie z tym diabełkiem;)..spokojna, zrównoważona i bardzo odpowiedzialna osoba a jamnior rezydent to równy facet;) wylizał mnie na maxa i zjadł wszystkie ciasteczka jakie Pani podala do herbatki:mad: :placz: ;)Dzisiaj jadę "gościć się "do przyszłej Pani Serdelka/ podpisanie umowy przedadopcyjnej/ a jutro sunia z Gliwic z malutkim jedzie do nowego domku/ Opole/ czy pozwolicie mi isc teraz na krórki urlop?;):mad:

Posted

jestem w pracy i raz coś widzę a innym razem nie, pewnie i tym razem jakieś klopoty u mnie techniczne, buźka i dziękuję Ci bardzo:multi:

Posted

[quote name='Bea1']dostałam zdjęcia Mysi/ Marcelinki/ i ryczę..kto wstawi?:placz: :placz: :placz:jaka Ona szczęśliwa!![/quote

TY nie rycz tylko.kiedy my pić w końcu będziemy????
Cz nic nie napisali o Marcelince-Mysi trzeba było powiedzieć że ciotki ciekawe/ciekawość zżera je od końca/???????:grin: :grin: :grin: :crazyeye: :lol: :lol:
Aż sie wierzyć nie chce że to ta sama Marcelinka .teraz Mysia!!:lying: :lying:

Posted

Amiśka wsiadaj w samochód i kierunek Wroclaw;) przyznaj sama mamy co opijać:cool1::multi:..byłam w nowym domku Serdelka:cool1: gdyby ten biedak wiedział jakie go życie czeka to pewnie merdałby ogonkiem do przyjazdu:loveu:..więcej napisze w jego topiku.

Posted

Pani Mysi jest Nią zachwycona:loveu: stwierdziła, że to idealna dziewczynka i są wszyscy z Nią bardzo szczęśliwi.Mysia zaczęła już pięknie sępić pod stołem..:evil_lol:

Posted

nowa Pani Marcelka na pewno nie będzie miała z nim problemów żywieniowych, wcina zarówno suchą karmę, a dziś jadł gotowane szyje kurcząt z rosołkiem i ziemniaczki z sosem mięsnym :) oj wsuwał. :evil_lol:

własnie siedzi mi na kolanach i patrzy co się dzieje na forum:) i pozdrawia ciocie :]

Posted

Dziewczyny, jestescie świetne:iloveyou: :beerchug:
Wszystkie:))

Szczególne brawa dla Moniki P.- nie tylko za Marcelinkę i Marcela, ale przede wszytskim za to, że była pierwszą osobą na tyle zdeterminowaną, żeby cierpliwie przekonywać kierownictwo poznańskiego schroniska do sensu wolontariatu.
Naprawdę wiele się tam w tej kwestii zmieniło...
Dzięki tobie, Moniko:buzi:

Posted

basiaap napisał(a):
Dziewczyny, jestescie świetne:iloveyou: :beerchug:
Wszystkie:))

Szczególne brawa dla Moniki P.- nie tylko za Marcelinkę i Marcela, ale przede wszytskim za to, że była pierwszą osobą na tyle zdeterminowaną, żeby cierpliwie przekonywać kierownictwo poznańskiego schroniska do sensu wolontariatu.
Naprawdę wiele się tam w tej kwestii zmieniło...
Dzięki tobie, Moniko:buzi:

Aniu, eee, co Ty piszesz??? Marcelinka i Marcelek to zasługa Bei, ja zrobiłam tylko zdjęcia (i wymyśliłam imiona ;-) ). A wolontariat...i nie tylko...oby się udało :cool1: ...

Posted

Moniko, przeczytałam cały watek i znam wkład Bei w sprawę poznanskich jamników, i podziwiam Ją tym bardziej że w tym samym czasie błyskawicznie zorganizowała domek dla psinki znalezionej przez znajomego kolezanki z pracy mojej siostry (tej jamnikowatej na działce koło Kórnika). Brawa dla Bei oczywiście:kiss_2: i trzeba dac Jej piwo;) .
Bea - :popcorn: :multi: .

Po prostu przyszła mi go głowy refleksja natury ogólnej dotycząca naszego schroniska poznańskiego - że jeszcze niedawno nie było zadnej szansy na szukanie domów tym zwierzakom, bo po prostu wolontariusze byli niemile widziani. Nie było mowy o fotkach, informacjach, pomocy w adopcjach.... Bo jak sie nie było pracownikiem, to sie było persona non grata... A że to sie zmieniło, te zwierzaki zawdzieczają Twojemu uporowi;) Przeciez wiem że przeżyłaś kilka ciężkich chwil....

Posted

Aniu, o tym, co przeżyłam, staram się zapomnieć, chociaż i teraz nie bywa łatwo, bo zwykle tak jest, że im bliżej konkretów, tym więcej przeszkód i kończą się kurtuazyjne rozmowy, a zaczynają negocjacje :cool3: , ale w tej chwili jestem już dobrej myśli. Najważniejsze sprawy są omówione, a co będzie dalej - czas pokaże ;-).

Posted

Zeby nie zdjęcie MonikiP to Marcelinka żyłaby w tym schronisku i nikt o niej nie wiedział!A Marcelinka trafiła na Jmniczączarodziejkę Bea1 i ma domek.
PIwo należy się wszystkim,kibicom tez!!!!!
Ja myślę że kiedyś spotkamy się my parówkomani i wtedy:beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :knajpa: :cunao: :chlup: :drink1: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :huh: :huh:

Posted

Ja chcialabym podziękować Amiśce i La_pegazie za wielkie serce i pomoc :buzi: a o wspraciu już nawet nie wspomnę, dziekuję:multi: jesteście kochane.

Posted

Och Jmnikodobrawróżko Bea1
:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Za tego najpiękniejszego jamnika
:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

'ocieplenie' mu generalnie służy ;) wcześniej leciał z ogrodu zaraz do domu zmarzlak jeden ;). w zoologicznym bardzo ciekawiły go rybki i chomiki, no i worki z karmą :cool1:
wyczaił że łóżko jest fajniejszym miejscem do spania bo można się poprzytulać do innych :evil_lol:
ładnie wcina suchą karmę(lamb & rice bo ma cos na kształt łupieżu?) choć zdecydowanie go bardziej ciekawi co my jemy i czasami się głośno wręcz domaga. staramy się go nie rzopieszczać ale nakryłam kolege jak mu dawał karkóweczki z sosikiem :roll:
daje sobie obejrzeć oczka i uszy więc z czyszczeniem nie ma problemu.
jest noszony po schodach i znoszonyz kanapy więc posłusznie czeka jak chce gdzieś ruszyć na wyprawę :p
aha, i lubi włazić na kolana, właśnie obserwuje co pisze:cool1:

Posted

Dzięki za wiadomości,to prawdziwy jamnior,tylko dziwne że tak długo czekał na wejście do łóżka!!!
Dobrze że przytulas,bo pańcia takigo przytulasa chciała.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: