Dora Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 aha, postaram sie tu sciagnac jedna dobra duszyczke ktora robi ogloszenia dla psiakow:) Quote
magda z. Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Dora napisał(a):aha, postaram sie tu sciagnac jedna dobra duszyczke ktora robi ogloszenia dla psiakow:) dzięki, ja juz musiałam się nauczyć, bo nie było wyjścia, więc chętnie skorzystamy z pomocy, jesli ktoś zechce jej udzielić, przy okazji podpatrzę;) Quote
obraczus87 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!! To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ??? Podaj dalej !!!!! tyle możesz Quote
magda z. Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ja mam nadzieję, że u nas aż tak nisko jak we wschodniej Polsce nie zejdzie.... co za koszmar w tym roku z tą zimą;/ Quote
wiki4 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Więc wyszło na to, ze chyba ja jestem tą dobrą duszyczką :lol: Ale ogłoszenia będą dopiero jutro, bo mam na głowie jeszcze dwa schroniskowce :roll: Ja również się podpisuję i już wkleiłam do swojej galerii :) Quote
magda z. Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 wiki4 napisał(a):Więc wyszło na to, ze chyba ja jestem tą dobrą duszyczką :lol: Ale ogłoszenia będą dopiero jutro, bo mam na głowie jeszcze dwa schroniskowce :roll: Ja również się podpisuję i już wkleiłam do swojej galerii :) dzięki wiki, ona jest na tych portalach co pisałam - ma allegro, gumtree na w-w, adopcje.org - Bogatynia, bo tam siedzi w hotelu, cafeanimal. kupiepsa i psy.pl. Jestem bardzo zobowiązana, tam wszędzie jest pod imieniem Lalka Quote
wiki4 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A gdzie Lalka się teraz znajduje? ;) Chodzi o miejscowość. Aha i jeszcze kontakt do kogo? Quote
magda z. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='wiki4']A gdzie Lalka się teraz znajduje? ;) Chodzi o miejscowość. Aha i jeszcze kontakt do kogo? Bogatynia kontakt na lolke - 601 079 807 [email protected] Quote
Laura1108 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Witajcie i wybaczcie prosze o pomoc dla Misia w szukaniu DT , DS , deklaracje oraz ogłoszenia . Misio ma czas do poniedziałku a później to albo schron albo ulica . . http://www.dogomania.pl/threads/178339-27-psA-w-na-jednAE-starszAE-b-chorAE-osobAE-DT-DS-na-CITO-Warszawa?p=13950437#post13950437 Quote
wiki4 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Na podany e-mail mogą przyjść wiadomości aby potwierdzić ogłoszenie ;) Quote
magda z. Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 wiki4 napisał(a):Na podany e-mail mogą przyjść wiadomości aby potwierdzić ogłoszenie ;) ok, dzięki wielkie:) mam nadzieję, ze coś się ruszy. ja też jej nie sciągam ze swoich;) Quote
wiki4 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 No więc tak. Mamy odzew z ogłoszeń. Kobieta baardzo chciałaby pomóc, ale niestety nie może jej zabrać. Pyta się czy mogłaby podesłać np. karmy dla Laluni ;) Quote
lolka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 wiki4 napisał(a):No więc tak. Mamy odzew z ogłoszeń. Kobieta baardzo chciałaby pomóc, ale niestety nie może jej zabrać. Pyta się czy mogłaby podesłać np. karmy dla Laluni ;) oczywiscie, że tak :) fajnie by było ....może bezpośrednio do hoteliku, dobrze? P.Marek to uczciwy człowiek z pewnoscia przeznaczy dla laluni musiałabym, tylko dokładnie adres ustalić bo szczerze nie pamiętam jaki tam jest numer posesji Quote
Paula045 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przepraszam za offa: Pomóżcie nie bądźcie obojętni!!! W imieniu bezdomnych zwierząt zwracamy się do wszystkich ludzi o dobrych sercach o przekazanie 1% podatku na Schronisko dla Zwierząt w Radlinie. Otrzymane pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane m.in. na rozbudowe i remont boksów, oraz ogólną poprawę warunków w których przebywają psy i koty. Zwierząt stale przybywa, a pieniędzy brakuje. Nie bądź obojętny. Pomóż! Schronisko dla Zwierząt w Radlinie Numer konta: 34 8427 0009 0020 0383 2000 0001 KRS: 0000154454 Oddział Jarocin NIP: 617 20 44 707 Quote
wiki4 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 lolka napisał(a):oczywiscie, że tak :) fajnie by było ....może bezpośrednio do hoteliku, dobrze? P.Marek to uczciwy człowiek z pewnoscia przeznaczy dla laluni musiałabym, tylko dokładnie adres ustalić bo szczerze nie pamiętam jaki tam jest numer posesji To mogłabym dostać adres na pw? ;) Teraz przez 2 dni nie miałam internetu i muszę się szybko pozbierać :roll: Quote
magda z. Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 też podniosę, jakby ktoś miał jakiś zapasik i mógłby Lalce coś na hotel skapnąć to byłbyśmy wdzięczne, bo balansujemy na granicy i teraz regulujemy zaległości Semira ze stycznia jeszcze, a już nowy miesiąc się zaczyna;/ Quote
wiki4 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 To ja się powtórzę i mówię, że oczekuję na adres 'zamieszkania' Laluni ;) Quote
magda z. Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='wiki4']To ja się powtórzę i mówię, że oczekuję na adres 'zamieszkania' Laluni ;)[/QUOTE] oki, ja zaraz w necie znajdę strone hotelu, bo lolka ma teraz w pracy koniec świata dosłowny. chwilę to potrwa... Quote
obraczus87 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Laleczka prosi o wsparcie finansowe............ Quote
Livka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zaznaczam sobie - jutro zrobię bazarek dla małej ;) Quote
magda z. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 dziękujemy, my własnie będziemy za Semira łatać, ja dzisiaj rozliczenia zrobię, jescze na poczte polecę tylko, a lolcia ma coś ze swoich i za chwilę czas ruszać z nastepnymi. Quote
Recommended Posts