Jump to content
Dogomania

LALKA katowana sunia, nieziemsko przerażona ...... MA DOM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dora napisał(a):
aha, postaram sie tu sciagnac jedna dobra duszyczke ktora robi ogloszenia dla psiakow:)

dzięki, ja juz musiałam się nauczyć, bo nie było wyjścia, więc chętnie skorzystamy z pomocy, jesli ktoś zechce jej udzielić, przy okazji podpatrzę;)

Posted

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz

Posted

Więc wyszło na to, ze chyba ja jestem tą dobrą duszyczką :lol:
Ale ogłoszenia będą dopiero jutro, bo mam na głowie jeszcze dwa schroniskowce :roll:

Ja również się podpisuję i już wkleiłam do swojej galerii :)

Posted

wiki4 napisał(a):
Więc wyszło na to, ze chyba ja jestem tą dobrą duszyczką :lol:
Ale ogłoszenia będą dopiero jutro, bo mam na głowie jeszcze dwa schroniskowce :roll:

Ja również się podpisuję i już wkleiłam do swojej galerii :)

dzięki wiki, ona jest na tych portalach co pisałam - ma allegro, gumtree na w-w, adopcje.org - Bogatynia, bo tam siedzi w hotelu, cafeanimal. kupiepsa i psy.pl.
Jestem bardzo zobowiązana, tam wszędzie jest pod imieniem Lalka

Posted

wiki4 napisał(a):
Na podany e-mail mogą przyjść wiadomości aby potwierdzić ogłoszenie ;)

ok, dzięki wielkie:) mam nadzieję, ze coś się ruszy. ja też jej nie sciągam ze swoich;)

Posted

No więc tak. Mamy odzew z ogłoszeń. Kobieta baardzo chciałaby pomóc, ale niestety nie może jej zabrać. Pyta się czy mogłaby podesłać np. karmy dla Laluni ;)

Posted

wiki4 napisał(a):
No więc tak. Mamy odzew z ogłoszeń. Kobieta baardzo chciałaby pomóc, ale niestety nie może jej zabrać. Pyta się czy mogłaby podesłać np. karmy dla Laluni ;)

oczywiscie, że tak :) fajnie by było ....może bezpośrednio do hoteliku, dobrze? P.Marek to uczciwy człowiek z pewnoscia przeznaczy dla laluni
musiałabym, tylko dokładnie adres ustalić bo szczerze nie pamiętam jaki tam jest numer posesji

Posted

Przepraszam za offa:

Pomóżcie nie bądźcie obojętni!!!

W imieniu bezdomnych zwierząt zwracamy się do wszystkich ludzi o dobrych sercach o przekazanie 1% podatku na Schronisko dla Zwierząt w Radlinie. Otrzymane pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane m.in. na rozbudowe i remont boksów, oraz ogólną poprawę warunków w których przebywają psy i koty. Zwierząt stale przybywa, a pieniędzy brakuje.
Nie bądź obojętny. Pomóż!

Schronisko dla Zwierząt w Radlinie
Numer konta:
34 8427 0009 0020 0383 2000 0001
KRS: 0000154454 Oddział Jarocin
NIP: 617 20 44 707

Posted

lolka napisał(a):
oczywiscie, że tak :) fajnie by było ....może bezpośrednio do hoteliku, dobrze? P.Marek to uczciwy człowiek z pewnoscia przeznaczy dla laluni
musiałabym, tylko dokładnie adres ustalić bo szczerze nie pamiętam jaki tam jest numer posesji

To mogłabym dostać adres na pw? ;) Teraz przez 2 dni nie miałam internetu i muszę się szybko pozbierać :roll:

Posted

też podniosę, jakby ktoś miał jakiś zapasik i mógłby Lalce coś na hotel skapnąć to byłbyśmy wdzięczne, bo balansujemy na granicy i teraz regulujemy zaległości Semira ze stycznia jeszcze, a już nowy miesiąc się zaczyna;/

Posted

[quote name='wiki4']To ja się powtórzę i mówię, że oczekuję na adres 'zamieszkania' Laluni ;)[/QUOTE]
oki, ja zaraz w necie znajdę strone hotelu, bo lolka ma teraz w pracy koniec świata dosłowny. chwilę to potrwa...

Posted

dziękujemy, my własnie będziemy za Semira łatać, ja dzisiaj rozliczenia zrobię, jescze na poczte polecę tylko, a lolcia ma coś ze swoich i za chwilę czas ruszać z nastepnymi.