Aimez_moi Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Spoko Madulek. Też Cię lubie...... Gibon faktycznie troche słaby. Quote
koosiek Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 TERESA BORCZ, Dada M już wie :) Madallena, biorę się za zestawienie. Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 OK, wiec mam juz transport. Za kilka dni ( czwartek, piatek lub sobota ) bedzie jechala z Warszawy dziewczyna autem przystosowanym do wozenia psiakow ( bo czesto to robi ). Przyjedzie do Zgorzelca po piesia, ktorego nie chca juz w DS i zabiera go do Warszawy do DT. Dzwoncie prosze do Lucynki , ona ten transport organizuje i Was juz umowi. Nie ma na co dluzej czekac. Tel. do Lucynki : 509 483 909 Powodzenia , a ja czekam na Gibona. Quote
koosiek Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 I jechałby wtedy razem z Chojrakiem? Za opłatą, za zwrot kosztów? Super by było, gdyby się udało :) Madallena, dzwonisz? Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Tak, razem z Chojrakiem i jakby sie zmiescil jeszcze jeden psiak z okolic Wroclawia to tez by po drodze sie mogl dosiasc. Quote
Madallena Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dzwonie ;) Tylko pozniej bo teraz gadac nie moge Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Wlasciwie to ona nie przyjedzie do Zgorzelca, ale do mnie.... bo ten psiak, ktorego nie chca poczeka sobie u mojej mamy !!! Jest z tego powodu bardzo nieszczesliwa i .... strasznie zla, ze ja ozenilam z tym, ale to psiak, ktory sie zupelnie nie nadaje do budy ...... No i wreszcie kto, jak nie mama ma pomagac swojemu dziecku w potrzebie ?????? Quote
koosiek Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 A co to za psiak? Ma wątek? Dlaczego "właściciele" go już nie chcą? Quote
Madallena Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dzwonilam. Transport jest platny od czwartku. Sciagam na watek Lucysxy Quote
Dada M Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ustaliłyście, ile kosztowałby ten transport i czy psy mogą jechać np. w sobotę lub niedzielę ? Ja nie mogę w tej chwili zadzwonić. Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Czy jest juz jakis konkretny termin ustalony ????? Transport bedzie na trzy psiaki podzielony, bo jechac ma tez razem z Gibonem - Chojrak z Warszawy ... no i w powrotnej drodze ma byc zabrany ten psiaczek ode mnie ( jest juz u mojej mamy ..... ale nie dzwonie.... wole nie wiedziec, jak ona sobie radzi.... mi w aucie ujadal cala droge ..... a u mamy obsikal juz meble i ulozyl sie na poscielonym lozku .... ato ... basset ). No przynajmniej tak mi sie wydaje .... mam na mysli podzial kosztow na trzy ..... Quote
lucySxy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Witajcie! A to prawdziwy bassecior! Twoja MAMA , jak przezyje ,dostanie ode mnie flaszkę!:drinking: Jezeli chodzi o ten transport, to jets płatny. Dziewczyna doswiadczona w wozeniu, nawet kilku psow. Da Rade:cool3: Nie wiem jeszcze kiedy bedzie dokladne,i ile bedzie kosztował. jak sie dowiem zaraz napisze. Pozdrawiam. Quote
zuziaM Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No .... lobuz z tego Baddyego..... Mame juz obwarczal, jak mu chciala koc poprawic.... bo sie na kanape wpakowal. I zwinal tubke pasty do zebow i nie chcial oddac ... tez warczal na mame..... Mam nadzieje, ze szybko transport bedzie.... zeby jednak do czegos gorszego nie doszlo. Mama nie ma za bardzo doswiadczenia z obcymi sobie psami, ale nie mialam go gdzie podziac ..... u mnie tylko kojce z budami..... a to rasowiec raczej delikatny. Quote
zuziaM Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wiem juz, ze transport Gibona zalezy juz tylko od Was. Bo moj basset, po ktorego mial ktos przyjechac z Warszawy, okazuje sie , ze bedzie zabrany jutro, ale z Gornego Slaska, bo jedzie do Cieszyna do behawiorysty. Tak wiec ..... juz od Was to dalej zalezy. Quote
koosiek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Czyli ten, który miał być... Jest już zupełnie nieaktualny? Quote
lucySxy Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Witam ponownie! Sprawa sie troche skomplikowala poniewaz bassecik okazal sie niezlym ziolkiem i nie oddamy go do adopcji w takim "stanie".Nie jest to bezpieczne. Najpierw musi byc resocjalizowany u behawiorysty, mamy takie miejsce na Slasku. bardzo mi przykro ,ze tak sie stalo ,ale sama sie tego nie spodziewalam... Jezeli chodzi o osobe ,ktora miala wiezc psa ,to nadal wyraza zgode na wyjazd. Byloby to w niedziele. problemem sa finanse, bo musialybyscie same pokryc koszty. Jak jestescie nadal zainteresowane to prosze o tel do mnnie 509 483 909 Koszt przewozu psow 700 zl(prawie 1000 km) Zaznaczam ,ze nie ja daje transport..tylko posrednicze. Za transport basseta -zaplace 500 zl a trasa o1/3 krotsza:roll: Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ajlli transport Chojraka wycenił na 600 zł - wchodzicie w to ? Quote
koosiek Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Czyli dzielimy się po połowie - płacilibyśmy 300? Eh, Madalleny nie ma na dogo, zadzwonię i się dopytam, co oni na to... Quote
Dada M Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Zastanówcie się na spokojnie - TZ będzie niedługo jechał do Wrocławia, więc Chojrak ma plan B, ale nie chcę Was zostawiać samych z opłatą za transport Gibona. Pytajcie, szukajcie - może znajdzie się jeszcze coś (bo tak naprawdę zwrot kosztów benzyny to byłoby ok. 400 zł, licząc że samochód pali 8-9 litrów w trasie - ale weźmy pod uwagę pogodę, obecny stan dróg, no i fakt, że mało kto przejedzie 1000 km w fatalnych warunkach zupełnie za darmo). Quote
lucySxy Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witam ponownie! Osoba ,ktora miala jechac z moim bassetem i tak jedzie,tym razem z innym psem..wiec koszty bylyby po połowie.. Sluze namiarami jak jestescie zainteresowami Pozdrawiam. Quote
Madallena Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Najlepiej jakby przewozic jak najwiecej psow. Czyli w niedziele jedzie basset i ew. Gibon. KOszty za benzyne to 300, 400 zl za obydwa czy po polowie? Kiedy jedzie Chojrak? rany, nic juz nie kumam :) ps. uwaga, przez taubiego jestem chora :P, mysle w zwolnionym tempie :) Quote
Recommended Posts