Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja oferta za 150 zl / mies. na worek karmy dla psiakow , aktualna.
Kojce juz na ukonczeniu, wiec jesli Gibonek bedzie mogl w kojcu, cieplej budce z kocykami dluzszy czas sobie pozyc, to moze do mnie przyjechac.
Mam juz kilka starowinek i nie narzekaja.

Posted

[quote name='zuziaM']Moja oferta za 150 zl / mies. na worek karmy dla psiakow , aktualna.
Kojce juz na ukonczeniu, wiec jesli Gibonek bedzie mogl w kojcu, cieplej budce z kocykami dluzszy czas sobie pozyc, to moze do mnie przyjechac.
Mam juz kilka starowinek i nie narzekaja.[/QUOTE]

Zuziu - to super oferta! A jak Gibonek stoi z deklaracjami stałymi?

To jest aktualne, tak?

[B][U]DEKLARACJE STAŁE: 30 zł[/U][/B]
P. Małgorzata I. - 20 zł
Aimez_moi - 10 zł

[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/5501/dsc03918.jpg[/IMG]

A kiedy będą nowe zdjęcia Gibona?

Posted

Postaram się podjechac jakoś w tym tygodniu do niego bo Ciągle czasu mi nie starcza
PS proszę o wydłużenie doby do 48godz. :)
U Gibonka tylko dobre wiadomości:

- uczy wyleczone
-oczka wyleczone
-nie dostaje już antybiotyku
- dostaje leki na serce (stałe)
- główka taka przekrzywiona już mu zostanie
STAN OGÓLNY DOBRY WIĘC NIEDŁUGO BĘDZIE MÓGŁ JECGHAĆ DO SWOJEGO DOMU U ZUZIM :)

[B]POTRZEBNE DEKLARACJE STAŁE NA KARME DLA GIBONKA- SUMA 100zł[/B]

Posted

taubi napisał(a):

U Gibonka tylko dobre wiadomości:

- uczy wyleczone
-oczka wyleczone
-nie dostaje już antybiotyku
- dostaje leki na serce (stałe)
- główka taka przekrzywiona już mu zostanie
STAN OGÓLNY DOBRY WIĘC NIEDŁUGO BĘDZIE MÓGŁ JECGHAĆ DO SWOJEGO DOMU U ZUZIM :)

POTRZEBNE DEKLARACJE STAŁE NA KARME DLA GIBONKA- SUMA 100zł

:) ciesze się, że u Gibonka dobre wieści.
A co spowodowało przekrzywienie główki?

Posted

Taką krzywą gówkę często staruszki mają :( ale to w nicym im nie przeszkadzają
Mam nadzieje że uda mi się jakoś podskoczy do Bovrowca do Gibonka i zrobic mu kilka zdjęc

Posted

Ale mam nadzieje, ze bedziecie Gibonka mimo wszystko oglaszac ?????
U mnie bedzie mial swoj kojczyk i ciepla budke, ale trzeba pamietac, ze to "wolny pies" ..... mial paskudne zycie, ale na wolnosci.... nie byl zamykany nigdy......
U mnie, dla swojego wlasnego dobra, bedzie w kojcu .... moj tymczasowy Semir bardzo nie lubi psow, dlatego wlasnie, zeby uniknac konfliktow, konieczny kojec .....
Moze jednak wypatrzy go ktos, kto da mu milosc na ostatnie lata .... kawaleczek tarasiku w letnie dni, a na zime dywanik na ganeczku domu skad bedzie mogl sobie wychodzic do ogrodka .......
To mi sie marzy dla Gibonka .............

Posted

Ja myślę, że skoro jego stan tak się poprawia, to można go poogłaszać, ale może lepiej z nowymi zdjęciami. Jak będę miała trochę więcej czasu to spróbuję napisać mu jakiś tekst do ogłoszeń.

Posted

No takie mrozy przyszly ..... Panowie pracuja przy tych kojcach, ale krocej juz, bo nie da sie za wiele na tym mrozie wytrzymac ....
Jak na zlosc !!!!
Ale najwazniejsze, ze Gibon zdrowieje i nabiera sil.

Posted

Madallena napisał(a):
Tak, Gibon MUSI znalezc dom na dozycie. Mam nadzieje, ze tego dozyje, staruszek... Zbyt duzo przezyl. Jemu nalezy sie naj naj najwspanialszy dom na swiecie!

I ja tak samo mysle.

Kojce juz na ukonczeniu - beda gotowe do konca tygodnia.
Do Swiat powinny byc tez gotowe juz budy, a pierwsze juz w przyszlym tygodniu.

Posted

Widzialam dzisiaj Gibona. Ten psiak jest stary jak swiat. Lezal sobie spokojnie w kojcu, lezal i patrzyl. Nawet nie wstal, taki jest zmeczony...ma krzywa glowe - urok starosci. Dostaje leki na serce i watrobe. Stan sie polepszyl ale staruszek Gibon jest po prostu staruszkiem :) Potrzebuje sanatorium ;)

Posted

A wiecie jaka on powinien dostawac karme ? Jak to watroba, to trzeba koniecznie wypytac o diete. Moja kocica tez bierze lek oslaniajacy watrobe - Hepatiale Forte. Jesli Gibon bierze jakies leki regularnie, to moze bym prosila o przywiezienie od razu jakiegos zapasu na jakis czas, zeby zaraz nie jezdzic do lekarza.
Psiaka bedzie trzeba oszczedzac i nie narazac od razu na stresy.
3 kojce beda gotowe juz w tym tygodniu.
Pod koniec przyszlego tygodnia powinny byc juz gotowe co najmniej 2 budy, wiec dla Gibona i Rumka, ktory czeka na przyjazd juz od lata.