Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co wyczytałam to Gibon jest nadal w klinice....
mam pytanie kto prowadzi finanse Gibona, napewno poza DS/DT , pieniązki są nadal potrzebne, proszę o przesłanie nr konta na PW,

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Goni66 znalazłam dla Gibonka domowy tymczas od zaraz u Omar. Jutro ustalimy cenę pobytu miesięcznego.
3 pierwsze miesiące opłaci moja siostra Asia.
Trzeba tylko dograć transport.

Posted

jestem na apel _Mony. dopiero dziś sie dowiedzialam ze Gibon nie jedzie do zuzi M. udało mi się dotrzeć do domku tymczasowego w którym jest nasz gliwicki dziczek z padaczką. Miejsce w domku, u pani która ma serce dla zwierzaków i troskliwie się nimi opiekuje. Nowy domek na wsi gdzie się przeprowadziła, by sie swojej pasji dla zwierzaków poświęcić może zaoferować miejsce i opiekę Gibonowi od poniedziałku. Nie jest to hotel. prywatny domowy dt z pełna swobodą dla psiaka, gotowanym jedzonkiem, i wszystkim co psu potrzeba. Do tej pory dt był na zasadach jak mój, bezpłatny ale nowe zobowiązania przekraczaja możliwości finansowe, więc oferuje opiekę płatną ale w mojej opinii cena jest sensowna. czy oferta jest dla opiekunów interesująca. i jeśli tak czy możliwy jest transport do nowego domku . Pani ta nie pracuje więc psiak będzie miał opieke stałą.

Posted

Różnica jest taka, że u Ketuni pierwsze miesiące byłyby opłacone, mielibyśmy czas na zbieranie kasy na dłużej... TERESA BORCZ, jeśli chodzi o Kikou właśnie, to ja na jej wątku zgłaszałam ONka... Może on mógłby pojechać?

Oczywiście decyzja należy do Madalleny i Taubiego, ja tylko gdybam...

Posted

[quote name='koosiek']Ketunia, jesteście z siostrą [SIZE=4]WIELKIE :-o

Gibonku... Szczęście się do Ciebie w końcu uśmiechnęło :) Dokąd miałby być transport?

KETUNIA:loveu:
Gibonku będzie dobrze psiaczku:loveu:
Wpisałam, pojawiły się 2 razy, chciałam 1 skasować zniknęły 2:cool3:

Posted

[quote name='koosiek']Trafiłam przypadkiem na to: http://www.psy.warszawa.pl/podstrony/ogloszenia2010/gibbon/gibbon.htm

Madallena, to Twoja sprawka? ;)

oj tam ;) sie przejelam Gibonem i dalam info tam gdzie bylo to mozliwe :)

Co u Gibona? Nie napisze, ze coraz lepiej. Ona tak lezy za kazdym razem jak tam jestesmy :placz: Nie rusza sie tylko patrzy tymi swoimi slipiami i prosi :placz: ciezko rozszyfrowac o co prosi :placz:

Widzicie bandaze na lapce Gibona? zlizal siersc do krwi :placz: jest mu az tak zle :placz:

Nie narzeka na opieke, na brak ciepla, na brak towarzyszy (oj, ujadaja tam wolol niego, ujadaja ). Jedyne na co moze narzekac to BRAK CZLOWIEKA! tego mu trzeba...

Klucha jest :) to dobrze, bo jedzenia mu nie brakuje. z reszta jak lezy caly czas to sie kluch zrobil...

Bardzo sie ciesze, ze znalazly sie dwa DT dla Gibona. Dziekuje dziewczyny! Gibon tez dziekuje :):) pewnie jeszcze bardziej niz ja ;)

Trzeba je osobiscie obejrzec, porozmawiac z osobami, ktore chca sie nim zajac, czy podolaja temu wyzwaniu. Nie, ze Gibon musi codziennie dostawac kroplowki, czy cos, ale jego stan z dnia na dzien bedzie coraz gorszy, chociaz w warunkach domowych, on nas wszystkich jeszcze moze zaskoczyc :evil_lol:

Domek od Teresy opisany. Gdzie to jest dokladniej?

A Omar? bo nie kojarze...gdzie sie znajduje?

Posted

Z tego co mi mówiła Gonia Omar mieszka pod Warszawą.
Chciałam wkleić link do wątku psiaka, który jest u Niej na dt. Psiaki mają tam jak w raju.
Jednak dogo mi szaleje.
Jutro podam więcej informacji.

Posted

Gibon :loveu:, ale sie u ciebie podziało :p:p.miałysmy domek szukać, a tu aż dwa się bija o ciebie. Widzisz jak to bywa po nocy następuje dzień, a po koszmarze szczęście nadchodzi. Coś mi serce podpowiada, że właśnie nadchodzi czas na twoje dłuuugie szczęśliwe dni :lol::lol:

Posted

nie mogłam wczoraj nic zrobić, tragedia z dogo. niestety doczekałam tylko po północy i padłam. bardzo bylam ciekawa decyzji. oba domki super, tak KETUNIU chodzi o ten domek. co do tkliwej opieki to jestem pewna bo ma nasz ciezki do opieki przypadek dziczka z padaczka i wywiązuje sie dobrze. Domek z prawdziwego zdarzenia, nie komercjalny. JEST W NIM SERDUCHO. CZEKAMY NA DECYZJĘ. ABY JAK NAJSZYBCIEJ PSIK ODETCHNĄŁ ATMOSFERĄ DOMU I POZNAŁ SWEGO LUDZIA. ZARAZ MU BĘDZIE LEPIEJ.

Posted

Nie sadzilam, ze Gibon bedzie mial takie wziecie :)

taubi, dziewczyny co robimy? przyznam sie szczerze, ze ten blizej wydaje mi sie byc lepszy. Jest sponsor :) (dziekujemy) i z transportem bedzie altwiej bo nawet jutro bedzie mozna probowac go przewiezc...

Pokazcie Omar,

Teresa pokaz Twoj DT (linki jakies,c zy cos :) )

Posted

nasz opiekunka przeniosśa sie właśnie w związku ze swą pasją z Wrocławia do domku wiejskiego, gdzie może w pełni poświęcić się tej pasji, jakiej są zwierzaki. nie ma na ten moment swej strony internetowej bo jest to domek tymczasowy , nowy i bardzo kameralny. Mam nadzieję że taki zostanie, bo im mnej podopiecznych tym lepsza, skrupulatniejsza opieka.

Z TEGO CO WIEM, BO DORKIEM TEŻ SIĘ INTERESOWAŁAM OBA DOMKI SĄ SUPER I DOBRZE ŻE SĄ!!!!!!! TAKICH NAM TRZEBA WIECEJ --SZUKAMY DOMKÓW-- SENSOWNIE ZAPŁACIMY - ZA SENSOWNA OPIEKĘ.-- POKOORDYNUJĘ Z CHĘCIĄ !!!!

Ja jestem niepoprawną optymistką i uważam że niezależnie od tego który domek przydzieli los Gibonkowi, będzie miał raj bez kroplówek. Pies czujący troskliwą opiekę garnie się do życia, pozbywa stresów i depresji, więc zabierajcie psa jak najszybciej nie tam gdzie lepiej ale szybciej, bo dobrze jest w obu.

Posted

koosiek napisał(a):
W takim razie Gibon jedzie chyba do Omar? Będzie cały czas na oku, no i będzie mógł kontynuować leczenie w Bobrowcu... Jaka jest decyzja?

Gibonku już niedługo będziesz miał jak w domu:p

Posted

Ja zapłącę za pobyt Gibonka u Omar za 3 miesiące.
Koszt jednego miesiąca to ok. 400 zł.
Tylko co będzie później?
Kto będzie płacił za Jego pobyt u Omar ?
Trzeba zbierać deklaracje.