koosiek Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Wygląda świetnie :) Może na żywo wygląda jak staruszek, ale na zdjęciach to młody, piękny psiak - i sierść ma błyszczącą nawet :) Quote
Energy Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 koosiek napisał(a):Wygląda świetnie :) Może na żywo wygląda jak staruszek, ale na zdjęciach to młody, piękny psiak - i sierść ma błyszczącą nawet :) Oczy cudne, zanim jeszcze przeczytałam to właśnie o tym zdążyłam pomyśleć, bo były straszne... Teraz cudne:lol: Czy on jest na pewno taki stary? Może jest zniszczony... Quote
IKA & SONIA Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 :) coraz ładniej wygląda Gibonek! Gdyby miał swojego człowieka, na pewno odzyskałby choć trochę woli do życia ... Quote
Madallena Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Energy napisał(a):Oczy cudne, zanim jeszcze przeczytałam to właśnie o tym zdążyłam pomyśleć, bo były straszne... Teraz cudne:lol: Czy on jest na pewno taki stary? Może jest zniszczony... Ciezko jest okreslic wiek jakiegokolwiek szydlowieckiego psiaka. Ale Gibo jest najstarszym ze wszystkich, ktore zgarnelismy... Quote
taubi Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Gibonek skacz do góry może ktoś Cię wypatrzy... Gibonek może już opuścic szpital :) Quote
Madallena Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 zuziaM czy jestes juz gotowa na przyjecie Gibonka ? Quote
taubi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Gibonek czeka tylko na hasło... i zaczyna szukać transportu :) Quote
taubi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wpłaty: 15-12-2009 Katarzyna 500zł 09-12-2009 MASEY 10zł 04-12-2009 HAVANKA 50zł 04-12-2009 Sylwia 40zł 02-12-2009 BJUTA 50zł Quote
zuziaM Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Madallena napisał(a):zuziaM czy jestes juz gotowa na przyjecie Gibonka ? No juz tuz... tuz.... Budki juz maja szkielety i zaczyna sie posuwac. Pierwsze budy beda dla Gibonka i Rumka, bo on juz baaaardzo dlugo czeka. Przepraszam, ze tak to dlugo trwa, ale uwierzcie mi, ze to nie z mojej winy.... te okrutne mrozy tak pokielbasily moje wszystkie plany. Ale na szczescie juz odchodza, a i Gibonek nie czekal na ulicy. Odezwe sie jak najszybciej to bedzie mozliwe. Quote
taubi Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wesołych świąt życzy gibon wszystkim dogomaniakom Quote
Energy Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 te oczy jednak nie są ok:shake: Taubi to są najnowsze zdjęcia, tak? Zdrowych i spokojnych świąt dla Gibonka, reszty psiaków i wszystkich dogomaniaków:p Quote
Aimez_moi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Gibon pięknie już wygląda ja pamiętam jak się przewracał na prostej drodze. Jest super to jakby nie ten sam psiak. Quote
Madallena Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ciezko nazwac czy u ZuziM to bedzie hotelik czy DT. :) to bedzie tymczasowy hotelik z wlasna karma :) Quote
zuziaM Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Najprawdopodobniej juz 5 stycznia przyjada dwa psiaki : Rumek i Hope. Potem w nastepnej kolejnosci : kudlacz i potem moze przyjezdzac Gibonek. To bedzie po 5 stycznia a najpozniej do 10-tego. Wiec tak mozna juz planowac. Ja prowadze i mam zarejestrowany Hotel, wiec Gibon bedzie psiakiem hotelowym. Jesli chodzi o jego karme, to najlepiej bedzie jak beda to wplaty 150 zl, jak sie umawialysmy wczesniej i ja bede sama ta karme kupowala( wole juz uzywac wyprobowanych wczesniej, po ktorych nie ma zadnych przykrych niespodzianek ). A Gibonek, spokojnie .... nie bedzie tylko na tej swojej suchej, ale bedzie dostawal to, co wszystkie inne psiaki. Przeciez to by bylo barbarzynstwo. Chyba, ze Gibon bedzie wymagal karmy specjalistycznej, to wtedy jak najbardziej trzeba mu kupowac ta wlasciwa dla niego. Bo nikt jeszcze nie napisal, czy on takiej specjalnej diety potrzebuje. Co dostaje w klinice ? Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 zuziaM czy masz jeszcze dodatkowe dwa miejsca? Chcemy przeniesc psiaki z jednego hoteliku. Tam jest Goldi - sznaucerowaty i Emilka - ciezko okreslic, miala byc bernardynem a jest kochana, za kolanko slodka sunka. Jakie sa koszty hotelowania psow tej wielkosci? Czy masz miejsca? Quote
zuziaM Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Miejsca beda nowe sukcesywnie dochodzic w momencie konczenia bud. Budujemy je na biezaco. Nastepne wolne beda ok. 20 stycznia, bo na 15-tego juz sa zaklepane dla dwoch psich staruszkow i dla Maniusia z chorym oczkiem do leczenia albo amputacji. Jesli chodzi o wielkosc psiakow, to przyjmowac bede najwyzej takie postury labradora - czyli do 25 kg. Chociaz dwie, moze trzy ostatnie budy beda dla wiekszych psiakow ( ON-kowatych .... bo do hotelu bede w sezonie letnim przyjmowala psy od wyjezdzajacych wlascicieli.... i moze sie okazac, ze beda to ON-ki ). Quote
zuziaM Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Informacje o wszystkim w moim hotelowym watku ( link w podpisie ). Quote
taubi Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Gibonku pakuj się po woli już niedługo jedziesz na wakacjie :) Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a jedzie :) do zuziaM :) pytanie tylko kiedy? :) Quote
TERESA BORCZ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 no nie ten sam piesek. czy te oczka udało się wyleczyć tak aby coś widział? Wygląda dobrze jak jeszcze trochę odpocznie i uwierzy w stały dobrobyt to odżyje i odmłodnieje. Przecież on się okropnie męczył. NOWEGO DOBREGO ŻYCIA GIBONKU W NOWYM ROKU. SUKCESÓW, ZDROWIA I SZCZĘSCIA WSZYSTKIM WRAŻLIWYM CIOTECZKOM !! Quote
Recommended Posts