Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam ...
przynoszę niezbyt dobre wiadomości :(
jestem na linii telefonicznej z Aimez_moi....a ona na drugim telefonie z Madalleną i Taubim :/
Madallena i Taubi wracają z Tych i dostali smutną wiadomość odn. Gibona :(
Gibon dostał dziwnego oczopląsu i drgawek....stan zdrowia Gibona, kt miał byc ustabulizowany znowy pogorszył się...nie wiadomo dlaczego:/
dostał nowe leki...jak nei zadziałaja do jutra ZASTANAWIAJĄ sie wszyscy nad eutanacją :/
Piuras wycierpiał sie juz swoje..jego ostatnie dni w klinice, moze nie na wolności...ale z pełną miska i derką i spokojnym snem,,,,

TO STAROŚĆ atakuje Gibona....czy mamy walczyć ze śmiercią ???czy pomóc mu spokojne zasnąć :(

tego nikt nie wie....to trudna decyzja...
Jeśli do jutra jego stan się nie poprawi....z bólem serca będziemy musieli pożegnac Gibonka :(

Madallena prosiła przekazać wszystkim, że W IMIENIU GIBONA DZIĘKUJEMY ZA PROPONOWANE DT na dożycie....
jego dni były policzone....ale te dni zamieniły się w godziny...

czekamy na informacje co przyniesie nam poniedziałek!!!!

GIBON - trzymaj się dziedku....jesteśmy myślami z Tobą - nikt z Nas nie chciałby odchodzić w takich bólach i cierpieniu. Nikt z Nas nie chciałby aby któryś z naszych przyjaciół odchodził w takich okolicznościach...
Czy mamy prawo do decydowania za czyjeś życie???to odwieczne pytanie....W widmie bólu, cierpienia chyba lepiej odejść z tego świata i zapamietać te ostatnie dobre chwile...Pamietajmy, że dla Gibona każdy dzień, od momentu wyrwania ze strasznego horroru jaki przeżywal w Szydlowieckim Świecie - to dzień spokoju duszy...On każdego dnia żył na kredyt...widocznie już przeżył swój limit :(

Spieszmy się kochac futrzaki bo tak szybko odchodza....

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedactwo:(
Żałuję Gibonku, że wcześniej nie poszukałam dla Ciebie domku.
Nie wiem co napisać..
Trzymaj się psiaku. Mam nadzieję, że dasz radę i jeszcze nas mile zaskoczysz.

Posted

taubi napisał(a):
Decyzja jest tylko jedna GIBON CIERPI

Wiem że podjęcie decyzji jest trudne ale jesli cierpi trzeba skrócić mu cierpienia . Nie pozwólcie mu umrzeć w bólu za duzo juz przeszdła :(

Posted

Gibon juz nie cierpi ...
[*] cierpimy za to my... Decyzja zostala podjeta, Gibonowi natych

Biegaj Gibonku po lakach zielonych, badz szczesliwy .... ehhhh, boli .....

Prosze o zmiane tytulu....

Posted

:( Ale chociaż odszedł w cieple, spokoju, otoczony dobrymi ludźmi... Nie konał na mrozie, na ulicy... Samotnie...

Szkoda, że nie zdążył trafić do DT... Ale teraz jest mu już dobrze, jest młody, zdrowy i nic go nie boli. Na pewno teraz jest szczęśliwy.

<'>

Posted

[FONT=Verdana]" Dokładnie ta strona Nieba jest zwana Tęczowym Mostem. Kiedy zwierzę umiera, udaje się w to specjalne miejsce, które dla nas pozostających tutaj jest niedostępne.[/FONT]

[FONT=Verdana]Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół, więc mogą razem bawić się i biegać. Jest mnóstwo jedzenia, wody i słońca- nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku. Wszystkim zwierzętom, które były chore i stare zostaje przywrócone zdrowie i wigor; ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, dokładnie takie, jakie pozostały w naszych wspomnieniach i w snach z dni minionych.[/FONT]...
.... "

żegnaj Gibonku....:-(

Posted

wiecie co jest w tym wszystkim piekne...

to, że taka bezradna bieda ja Gibon...mimo wielu lat cierpienia i tułaczki przeżyła...
żal mi Go strasznie jak patrze na moje panniochy, kt wylegują się w poduchach i na mróz im nie spieszno...

PIĘKNE jest to, że Gibon mimo, ze nie miał SWOJEGO Pańcia, to tyle osób żegna go i kazdy łezkę nad jego losem uroni...

to jest piękne...DLA TEGO WARTO było tego schorowanego staruszka wyciagnąć z tego piekła!!!!

dla tej przyjaźni jaka otrzymał na swoje ostatnie dni

Gibon - na skrzydłach Anioła brykaj po zielonych łakach i niech już nigdy ten zły ludź nie sprawi ci bólu i przykrości...

[*]