UBOCZE Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Też myślę, że z Florentynką w konkurencji łapkowej szanse ma mało kto...:lol: Odpozdrowienia dla wszystkich szczęśliwych posiadaczy łapek...:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dzis wszystkim rozdaję prezenty dla Ciebie Ubocze też.A oto ten rozdawany prezent: Quote
UBOCZE Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dzięki Romka! Pakuś ma w sobie coś tak nie do opisania rozbrajającego...:roll: A wtedy, gdy miał być odizolowany w sypialence z powodu nabrojenia na spacerze, jego niewinne spojrzenie skruszyłoby najbardziej twardą skałę. I myślę, że on o tym wie...:evil_lol: Quote
majuska Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ja sie doliczyłam u siebie 36 łapek ( ale ludzi wliczyłam:diabloti: ) wiem Florentynko, wiem, z Tobą nie smiem rywalizować:evil_lol: Jeszcze u AniB od nas by się naliczył, bo ma oprócz stada psów i kotów jeszcze 2 kucyki:diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='majuska']Ja sie doliczyłam u siebie 36 łapek ( ale ludzi wliczyłam:diabloti: ) wiem Florentynko, wiem, z Tobą nie smiem rywalizować:evil_lol: Jeszcze u AniB od nas by się naliczył, bo ma oprócz stada psów i kotów jeszcze 2 kucyki:diabloti:[/QUOTE] A ja mam stado krewetek... te to mają łapek... Quote
UBOCZE Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Dzika_Figa']A ja mam stado krewetek... te to mają łapek...[/QUOTE] Krewetki chyba się nie liczą...:roll: A jeśli się liczą, to ja niedługo zajmę się dodawaniem łapek wszystkich żyjących w ogródku pająków i robali...:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 UBOCZE napisał(a):Krewetki chyba się nie liczą...:roll: A jeśli się liczą, to ja niedługo zajmę się dodawaniem łapek wszystkich żyjących w ogródku pająków i robali...:evil_lol: Jakto sie nie liczą? Są pod moją opieką, mieszkają u mnie w domu, karmię je groszkiem... to dlaczego się nie liczą? Przy okazji wyrażam Ciekawość, czy Wy karmicie te pająki z ogródka - bo jak nie to one się nie liczą. Quote
Dzika_Figa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 halcia napisał(a):Wymiekłam....policzyłam u siebie ,mam 10 łapek oprócz ludzkich:evil_lol::eviltong: 10? jak to? 2x4 plus 2? czy 2x3 plus 4? Halciu, co u Ciebie mieszka? :crazyeye: Quote
Florentynka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dzika_Figa napisał(a):10? jak to? 2x4 plus 2? czy 2x3 plus 4? Halciu, co u Ciebie mieszka? :crazyeye: A ja wiem, a ja wiem!!! Ma dwie łapki i przeklina - no zgaduj... Quote
UBOCZE Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Jakto sie nie liczą? Są pod moją opieką, mieszkają u mnie w domu, karmię je groszkiem... to dlaczego się nie liczą? Przy okazji wyrażam Ciekawość, czy Wy karmicie te pająki z ogródka - bo jak nie to one się nie liczą. To zależy... Bo jeśli jakiś pająk albo komar nas użre, to można powiedzieć, że go karmimy...:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Florentynka napisał(a):A ja wiem, a ja wiem!!! Ma dwie łapki i przeklina - no zgaduj... ...papuga? Quote
halcia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tak! Rozdarte,złosliwe,agresywne ptaszysko,jak biega po podłodze to psy sie chowaja.Mnicha taka seledynowa,z gołym brzuchem jak to w dowcipie"na ch..mi te pióra"Ale zabawna,choc juz staruszka/podobno zyja 15 lat/,a u nas jest ponad 16,a ze tez znajda nie wiem ile ma lat.Płci tez nie wiemy,trzeba by krew pobierac...nie jestesmy az tak ciekawi... Quote
Dzika_Figa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 I co? Faktycznie przeklina? Co do płci to inni bywaja jeszcze mniej ciekawi, niech Ci Florentynka opowie hihi Quote
halcia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wykasuje jutro,bo misce watek zajęłam.Zna z 20 słówek/{spoko,dobre,tata,Pusia,Ania,no chodz,cześc ..daj łape,dupa,sliczna Pusia,kocha k...wa,kocha,małpuje smiech i kaszel,moze być nawet w TV,przekrzyczy kazda impreze,robi tez na złosc.juz nie chce fruwac,lazi po podłodze,dywanie,czasem tylko podfrunie.Od roku klatke ma zawsze otwarta wiec tylko łazi wewnatrz i zewnatrz .Wywala jedzenie,pojemniki rozmontowuje,hustawka sie głównie tłocze.W dobrych czasach atakowała gosci,szukajac ucha i potrafiła trzymac z 2 min w dziobie az było bordowe.Krew tez czasem sie polała.Jadła zupe z TZ stojac na brzegu talerza,a co jej nie pasowało pluła spowrotem do zupy....Walczyła z poprzednim psem o jego miske,goniła go na nózkach jak miał przysmak,az wczołgiwał sie do szafy albo pod łozko. Quote
Andzike Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 halcia napisał(a):Wykasuje jutro,bo misce watek zajęłam.Zna z 20 słówek/{spoko,dobre,tata,Pusia,Ania,no chodz,cześc ..daj łape,dupa,sliczna Pusia,kocha k...wa,kocha,małpuje smiech i kaszel,moze być nawet w TV,przekrzyczy kazda impreze,robi tez na złosc.juz nie chce fruwac,lazi po podłodze,dywanie,czasem tylko podfrunie.Od roku klatke ma zawsze otwarta wiec tylko łazi wewnatrz i zewnatrz .Wywala jedzenie,pojemniki rozmontowuje,hustawka sie głównie tłocze.W dobrych czasach atakowała gosci,szukajac ucha i potrafiła trzymac z 2 min w dziobie az było bordowe.Krew tez czasem sie polała.Jadła zupe z TZ stojac na brzegu talerza,a co jej nie pasowało pluła spowrotem do zupy....Walczyła z poprzednim psem o jego miske,goniła go na nózkach jak miał przysmak,az wczołgiwał sie do szafy albo pod łozko. Nie kasuj!!! Obśmiałam się jak norka ;) Quote
UBOCZE Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Miśka się nie pogniewa...:lol: Każdy fajny wątek powinien być poematem dygresyjnym...:evil_lol: Quote
AlfaLS Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Nie kasuj! Misia się nie pogniewa a super się czyta takie teksty:lol:. Ja nigdy nie miałam papugi a teraz po tym co napisałaś to się ewentualnie trzy razy zastanowię zanim pomyślę o tym że chciałabym mieć:evil_lol:. Quote
halcia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Misia,Ubocze sorki!Wybitny smieciarz,krzykliwa niesamowicie,rzadko mnichy sa w sprzedazy.Nierozłaczki czy nimfy nie sa takie czupurne czy wrzaskliwe, ale i radochy chyba mniej. Quote
UBOCZE Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 On nie modli się, lecz ruga... Czy to mnich jest, czy papuga? Miast przedrzeźniać, stworze, Pomyśl o klasztorze, Boś jest Boży sługa... Quote
mamanabank Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 UBOCZE, powinieneś zbiorek zrobić ze swoimi wierszykami i na bazarek! Quote
Florentynka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ubocze ptaka pcha w progi eremu "idź do klasztoru..." Ubocze, kochany! Gdzie tą ptaszynę chcesz wysłać i czemu? Pies mógłby jeszcze pójść w dominikany A gdzież papuga? Czy do zgromadzenia gdzie każą złożyć jej śluby milczenia? Quote
UBOCZE Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Bo papuga, w głuchej ciszy,;) To wywrzeszczy, co usłyszy...:crazyeye: Ku uciesze więc gawiedzi,:loveu: Nie trza będzie tam spowiedzi...:evil_lol: Quote
halcia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ale Wam to idzie...ta poezja.Teraz Misi trzeba cos zadedykowac,bo papuga chwilowo zdominowała watek.A dogo po staremu muli... Quote
Florentynka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Gdy Ubocze znów w natchnieniu płodzi wiersze o papudze biedna Misia w zapomnieniu mruczy "a ja? Ja się nudzę!" Widząc jak ku klawiaturze znów wzlatują pana ręce Misia myśli o papudze: "jak ją dorwę, łeb ukręcę!" Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Świetne!Od papugi zaczynając a na "poezji"kończąc!Wyobrażam sobie to kochane ptaszysko tak jak z bajek dla dzieci i usmiecham sie do siebie! Quote
Recommended Posts