Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też myślę, że z Florentynką w konkurencji łapkowej szanse ma mało kto...:lol:

Odpozdrowienia dla wszystkich szczęśliwych posiadaczy łapek...:lol::lol::lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Romka! Pakuś ma w sobie coś tak nie do opisania rozbrajającego...:roll:

A wtedy, gdy miał być odizolowany w sypialence z powodu nabrojenia na spacerze, jego niewinne spojrzenie skruszyłoby najbardziej twardą skałę. I myślę, że on o tym wie...:evil_lol:

Posted

Ja sie doliczyłam u siebie 36 łapek ( ale ludzi wliczyłam:diabloti: ) wiem Florentynko, wiem, z Tobą nie smiem rywalizować:evil_lol:

Jeszcze u AniB od nas by się naliczył, bo ma oprócz stada psów i kotów jeszcze 2 kucyki:diabloti:

Posted

[quote name='majuska']Ja sie doliczyłam u siebie 36 łapek ( ale ludzi wliczyłam:diabloti: ) wiem Florentynko, wiem, z Tobą nie smiem rywalizować:evil_lol:

Jeszcze u AniB od nas by się naliczył, bo ma oprócz stada psów i kotów jeszcze 2 kucyki:diabloti:[/QUOTE]

A ja mam stado krewetek... te to mają łapek...

Posted

[quote name='Dzika_Figa']A ja mam stado krewetek... te to mają łapek...[/QUOTE]

Krewetki chyba się nie liczą...:roll:

A jeśli się liczą, to ja niedługo zajmę się dodawaniem łapek wszystkich żyjących w ogródku pająków i robali...:evil_lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Krewetki chyba się nie liczą...:roll:

A jeśli się liczą, to ja niedługo zajmę się dodawaniem łapek wszystkich żyjących w ogródku pająków i robali...:evil_lol:

Jakto sie nie liczą? Są pod moją opieką, mieszkają u mnie w domu, karmię je groszkiem... to dlaczego się nie liczą?
Przy okazji wyrażam Ciekawość, czy Wy karmicie te pająki z ogródka - bo jak nie to one się nie liczą.

Posted

halcia napisał(a):
Wymiekłam....policzyłam u siebie ,mam 10 łapek oprócz ludzkich:evil_lol::eviltong:

10? jak to? 2x4 plus 2?
czy 2x3 plus 4?
Halciu, co u Ciebie mieszka? :crazyeye:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Jakto sie nie liczą? Są pod moją opieką, mieszkają u mnie w domu, karmię je groszkiem... to dlaczego się nie liczą?
Przy okazji wyrażam Ciekawość, czy Wy karmicie te pająki z ogródka - bo jak nie to one się nie liczą.

To zależy...
Bo jeśli jakiś pająk albo komar nas użre, to można powiedzieć, że go karmimy...:evil_lol:

Posted

Tak! Rozdarte,złosliwe,agresywne ptaszysko,jak biega po podłodze to psy sie chowaja.Mnicha taka seledynowa,z gołym brzuchem jak to w dowcipie"na ch..mi te pióra"Ale zabawna,choc juz staruszka/podobno zyja 15 lat/,a u nas jest ponad 16,a ze tez znajda nie wiem ile ma lat.Płci tez nie wiemy,trzeba by krew pobierac...nie jestesmy az tak ciekawi...

Posted

Wykasuje jutro,bo misce watek zajęłam.Zna z 20 słówek/{spoko,dobre,tata,Pusia,Ania,no chodz,cześc ..daj łape,dupa,sliczna Pusia,kocha k...wa,kocha,małpuje smiech i kaszel,moze być nawet w TV,przekrzyczy kazda impreze,robi tez na złosc.juz nie chce fruwac,lazi po podłodze,dywanie,czasem tylko podfrunie.Od roku klatke ma zawsze otwarta wiec tylko łazi wewnatrz i zewnatrz .Wywala jedzenie,pojemniki rozmontowuje,hustawka sie głównie tłocze.W dobrych czasach atakowała gosci,szukajac ucha i potrafiła trzymac z 2 min w dziobie az było bordowe.Krew tez czasem sie polała.Jadła zupe z TZ stojac na brzegu talerza,a co jej nie pasowało pluła spowrotem do zupy....Walczyła z poprzednim psem o jego miske,goniła go na nózkach jak miał przysmak,az wczołgiwał sie do szafy albo pod łozko.

Posted

halcia napisał(a):
Wykasuje jutro,bo misce watek zajęłam.Zna z 20 słówek/{spoko,dobre,tata,Pusia,Ania,no chodz,cześc ..daj łape,dupa,sliczna Pusia,kocha k...wa,kocha,małpuje smiech i kaszel,moze być nawet w TV,przekrzyczy kazda impreze,robi tez na złosc.juz nie chce fruwac,lazi po podłodze,dywanie,czasem tylko podfrunie.Od roku klatke ma zawsze otwarta wiec tylko łazi wewnatrz i zewnatrz .Wywala jedzenie,pojemniki rozmontowuje,hustawka sie głównie tłocze.W dobrych czasach atakowała gosci,szukajac ucha i potrafiła trzymac z 2 min w dziobie az było bordowe.Krew tez czasem sie polała.Jadła zupe z TZ stojac na brzegu talerza,a co jej nie pasowało pluła spowrotem do zupy....Walczyła z poprzednim psem o jego miske,goniła go na nózkach jak miał przysmak,az wczołgiwał sie do szafy albo pod łozko.

Nie kasuj!!! Obśmiałam się jak norka ;)

Posted

Nie kasuj! Misia się nie pogniewa a super się czyta takie teksty:lol:. Ja nigdy nie miałam papugi a teraz po tym co napisałaś to się ewentualnie trzy razy zastanowię zanim pomyślę o tym że chciałabym mieć:evil_lol:.

Posted

Misia,Ubocze sorki!Wybitny smieciarz,krzykliwa niesamowicie,rzadko mnichy sa w sprzedazy.Nierozłaczki czy nimfy nie sa takie czupurne czy wrzaskliwe, ale i radochy chyba mniej.

Posted

Ubocze ptaka pcha w progi eremu
"idź do klasztoru..." Ubocze, kochany!
Gdzie tą ptaszynę chcesz wysłać i czemu?
Pies mógłby jeszcze pójść w dominikany
A gdzież papuga? Czy do zgromadzenia
gdzie każą złożyć jej śluby milczenia?

Posted

Gdy Ubocze znów w natchnieniu płodzi wiersze o papudze
biedna Misia w zapomnieniu mruczy "a ja? Ja się nudzę!"
Widząc jak ku klawiaturze znów wzlatują pana ręce
Misia myśli o papudze: "jak ją dorwę, łeb ukręcę!"