Jump to content
Dogomania

Owczarki ze śmietnika w Radomiu - Ares już w domu, Mars czeka nadal.

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie dostałem informacji o nr konta (czy aktualne jest to podane kilka postów wcześniej?) i kogo wpisać na przelewie jako właściciela konta?

Posted

krissy00 napisał(a):
a na jaki numer konta mozna przesylac pieniązki . widze ze prowadzicie wiecej akcji takze na pewno sie przydarzą.
natrafilam na historie lusi , czy znalazła dom czy przebywa w hoteliku .Jezeli potrzebne sa dla niej jakies pieniązki to z checia pomoge .Prosze o podanie numeru konta

Lusia- to sunia z mojego podpisu, ktorej bardzo potrzebne sa pieniazki- przebywa w klinice na leczeniu u Biafry....podam na PW numer konta...i juz bardzo bardzo dziękuje:)

Posted

punk napisał(a):
Ja też nie dostałem informacji o nr konta (czy aktualne jest to podane kilka postów wcześniej?) i kogo wpisać na przelewie jako właściciela konta?

Mal, Słonko, roześlij nr konta i dane na PW.

Posted

bardzo dziekuje za konto . wyslalam 400 zl . a jak jest jej stan , czy są szanse na wyleczenie i czy sa jacys chetni aby ja przygarnac po opuszczeniu kliniki !!! jaki jest przewidywany czas pobytu w klinice .

Posted

[quote name='gonia66']Lusia- to sunia z mojego podpisu, ktorej bardzo potrzebne sa pieniazki- przebywa w klinice na leczeniu u Biafry....podam na PW numer konta...i juz bardzo bardzo dziękuje:)[/QUOTE]

bardzo dziekuje za konto . wyslalam 400 zl . a jak jest jej stan , czy są szanse na wyleczenie i czy sa jacys chetni aby ja przygarnac po opuszczeniu kliniki !!! jaki jest przewidywany czas pobytu w klinice .

Posted

Przeczytałam o Was w internecie. Chętnie pomogę, mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie, więcej niestety nie mam :( Poproszę o dokładne dane do przelewu.

Posted

Powiedzcie, co się właściwie dzieje? Czekamy wszyscy i nic nie wiemy. Pieniądze są częściowo na koncie, a psy nic z tego nie mają - nadal są w schronisku. Czy są diagnozowane, leczone? Jaki jest plan? Jeśli w schronisku mają tak samo dobre warunki, jak w hotelu, to nasze deklaracje są w zasadzie tu niepotrzebne. Jest mnóstwo psów, które w tej chwili czekają na ratunek, a my tutaj drepczemy w miejscu. Brak informacji o psach, brak zdjęć. Zebrało się mnóstwo osób chetnych do pomocy, wciąz przybywają nowi. Co robimy?

Posted

Dzwoniłam do hotelu. Agnieszka proponowała 2 ogrzewane boksy i wybieg z tyłu. Dyskusja dotyczyła ilości karmień. Ale padła tez propozycja, że pojedzie po psy, i zawiezie je do weta. To wszystko za 800/m-c płatne z góry.
Czy naprawdę w tej chwili tym psom jest lepiej w schronisku w zimnym boksie? Jak długo maja jeszcze czekać na pomoc lekarską?
Mal, proszę podaj aktualny stan wpłat na konto staruszków. Chyba czas na decyzję.
Propozycja krakowska z panią Anią jest nie do przyjęcia. Udzielałam tam długo pomocy i znam sytuację na wylot.
Najpierw karmiłam 27 psów, potem zrobiło się 60. Trwało to kilka miesięcy. Pani Ania jest cudnym człowiekiem, ale ma syndrom zbieractwa - jej działalność skończy się tragicznie dla psów. Z bólem serca musiałam ograniczyć pomoc, bo prowadziła ona w prostej linii do wzrostu ilości psów, które trzeba nakarmić. Takie kółko, samonapędzający się mechanizm.

Posted

Hm...ja niestety podjąć decyzji nie mogę.
Wiadomo hotel u pani Agnieszki lepszy niż schron.
Mars i Ares nie miałyby chyba źle.

Red - a może masz już jakieś informacje o domku dla nich????

Posted

Melduję się, od jakiegoś czasu mam straszny kłopot z dogo :angryy: Zaraz uzupełnię dane dotyczące wpłat i deklaracji. Jeśli kogoś nie wymienię a wpłacał to bardzo proszę o kontakt na priv. Podawajcie, proszę, nicki z dogo przy wpłatach, bo nie wszyscy to zrobili ;) Podkreślenie oznacza, iż deklaracja wpłynęła.
[INDENT] [FONT=Tahoma][B][COLOR=Red]DEKLARACJE:[/COLOR]
[/B][U]1. toyota - 20 zł stała[/U]
[U] 2. gorki333 - 50 zł stała + 150 zł jednorazowa[/U]
3. KPdZ - 100 zł stała
[U] 4. Gonia66 - 40 zł jednorazowa [/U]
[U] 5. Cajus JB - 20 zł stała (x2)[/U]
[U]6. bela51 - 5 jednorazowa[/U]
[U] 7. Mal - 30 zł stała[/U]
[U] 8. malibo57 - 100 zł stała (+100 zł)[/U]
9. mysza1 - 100 zł jednorazowa
[U] 10. ciencienia - 20 zł jednorazowo[/U]
[U]11 Talia - 5 jednorazowa[/U]
12. Dorota - 100 zł stała
[U] 13. xytr - 50 zł stała + [/U][U]190 zł jednorazowa[/U]
[U] 14. GochaT - 50 zł jednorazowo[/U]
[U] 15. Aska7 - 50 zł stała[/U]
[U] 16. the Bravelove's z owczarkowa - 30 zł jednorazowa[/U]
[U] 17. Mayka z owczarkowa[/U] - 20 zł stała + [U]30 zł jednorazowa[/U]
18. Agata69 - 5 zł stała
[/FONT][FONT=Tahoma][U] 19. mysza201 - 150 zł stała + 300 jednorazowa[/U]
[U] 20. israel - 20 zł stała[/U]
[U]21. punk - 200 zł stała[/U]
22. krissy00 - 500 zł stała
23. kas999 - 10 zł stała

[/U][/B]Na dzień dzisiejszy stan psiego konta to 1680 zł. Uważam, że najwyższy czas zawozić jegomości do hotelu :lol:
[/FONT][/INDENT]

Posted

Monday, wiem, że nie możesz podjąć decyzji. A szkoda:cool3: Dlatego podganiam, bo pewnie też masz wrażenie, że drepczemy w miejscu. Nie mówiąc o tym, że info jest zerowe.
Stan konta rewelacyjny. jeśli te pieniądze nie są potrzebne chłopakom, to przekażmy je innym potrzebującym bidom. Do każdej złotówki stoi długa kolejka....i to na wczoraj.