Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anja2201 napisał(a):
Gosiu - Cudak , ja mogę Ci dać rzeczy na bazarek bo sama już nie dam rady , a mam sporo rzeczy

Dzięki wielki dziewczyny za pomoc

jesteś dziś w domu, mogę podejść po południu tak na chwilkę i odebrać je od Ciebie. no i nie ukrywam, że chciała bym go poznać osobiście.....

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NusiaiJa napisał(a):
jesteś dziś w domu, mogę podejść po południu tak na chwilkę i odebrać je od Ciebie. no i nie ukrywam, że chciała bym go poznać osobiście.....

Też chcę!!!
ale popołudniu nie dam rady...

Posted

[quote name='Anja2201']Cudak już biega w gipsie , wogóle mu nie przeszkadza

CZEŚĆ DZIEWCZYNY ;-) ;-) ;-)

ZABAW Z TYMOTEUSZKIEM NIE MA KOŃCA

MALUCH JEST NIESAMOWITY, CIEKAWSKI I WSZĘDOBYLSKI. UROCZY!!!!

Posted

Gosiu z Tymusiem zabawy nie tobiaszkiem:) maluch zaczyna łobuzować coraz bardziej ( gryzak mały) , ale jest przekochany . Dzisiaj spał już sam na swoim posłanku i nawet nie płakał , za to obudził mnie smrodek kupki na środku pokoju .

Posted

eski napisał(a):
Cudny bidus. Zapisuje wątek. Pomyślę, jak mogłabym pomóc.....
Jak długo maluch bedzie w gipsie ? Co potem ? Operacja ?

Maluch w gipsie jest do przyszłej środy , jeśli to nie wystarczy to jeszcze na dwa tygodnie go zagipsują , jest duża szansa ,że to pomoże , ale jeśli nie to czeka go operacja , pomoc chyba finansowa potrzebna najbardziej , bo leczenie malucha jest dosyć kosztowne , do tej pory było to 150 zł

Posted

Na razie częstuję się baerkiem(o ile mi sie uda go wkleić)..i pomyślę, co dalej...a Cudak jest Przecudny..naprawdę...ujął mnie juz pierwszą fotką...te minki...czy to nie z pseudohodowli???<Myslicie, ze On będzie duży????

Posted

Kurcze...chyba nie dam rady wkleić banerka...jak mi sie muz udalo, to nie był aktywny....jak chce wklejac i najpier skopiowac banerek, to niestety nie robi mi sie tak jak kiedys- ze w cytacie pokazuje sie fotka tylko jakieś linki wyskakują...kopiuję ten link ale widzicie co mi wchodzi:/Juz mam takiego nerwa od wczoraj na to ze szok....:(