malagos Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ogłaszam wszem i wobec przy okazji - spotykamy się na kawie na Bankowym 12 listopada (środa) od g.16.30. Zapraszamy na pogaduszki, wspominki, poznanie się itp. podaj dalej! Quote
Aldrumka Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ogłaszam wszem i wobec przy okazji - spotykamy się na kawie na Bankowym 12 listopada (środa) od g.16.30. Zapraszamy na pogaduszki, wspominki, poznanie się itp. podaj dalej! o o o jak miło :) Quote
UlaFeta Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Już dawno jest wpisany :smile: Dziewczyny - proponuję wizytę u okulisty :shake: W wykazie wpłat sierpniowych w przedostatniej linijce jest wpisany TNT, link do listy darczyńców http://znajdki.pl/index.php/darczyncy/darczyncy-indywidualni Quote
UlaFeta Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Już dawno jest wpisany :smile: Dziewczyny - proponuję wizytę u okulisty :shake: W wykazie wpłat sierpniowych w przedostatniej linijce jest wpisany TNT, link do listy darczyńców http://znajdki.pl/index.php/darczyncy/darczyncy-indywidualni Ja juz nosze okulary to wizyta nie jest mi potrzebna.Nie wiedzialam,ze firma jest wpisane w "darczyncach indywidualnych" :look3: .Nie wiem czy wplacali jakis grosz.Oni przywiezli karme. Quote
UlaFeta Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 a gdzie ten Bankowy? metro Ratusz-Arsenal :look3: Quote
malagos Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Tak jest, kawiarnia Starbucks przy Pizza Hut, KFC i pabie Gruba Kaśka, na Placu Bankowym. Kawa w olbrzymich kubkach, ale pz takiej mozna posiedzieć długo :) Quote
paros Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Ja juz nosze okulary to wizyta nie jest mi potrzebna.Nie wiedzialam,ze firma jest wpisane w "darczyncach indywidualnych" :look3: .Nie wiem czy wplacali jakis grosz.Oni przywiezli karme. Ula, :buzi: nie bierz okulisty dosłownie. Zgodnie z decyzją p. Joli w darczyńcach wpisujemy wszystkich, którzy pomogli Znajdkom nie wyliczajac czy wpłacili pieniądze, czy przekazali karmę ..... Quote
paros Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Nowi znajdkowi podopieczni: Dwie trikolorki znalezione na działkach, to chyba mama Diana i córka Dasza. [attachment=6286:Diana.jpg] Diana [attachment=6287:Dasza_98.jpg] Dasza Gacek to niezwykle miły, grzeczny piesek. Jest bardzo czysty. Ma ok. 4 lata (ur. 2010r). Pilnie szuka nowego domu. [attachment=6288:Gacek.jpg] Dolores ma około 5-6 mies [attachment=6290:Dolores_99.jpg] Quote
Kamila Proc Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 no i gdzie zdjecia rozanielonych Ciotek? Quote
Grażyna49 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Też latam po wątkach a tu nic a nic Quote
malagos Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Oj tam, tak się zagadałyśmy, ze nikt nie pomyślał o zdjeciach. Z reszta kiedys jedna z uczestniczek zabroniła publikacji jej wizerunku, teraz aż się nie chce wyciagać aparatu... Quote
paros Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Też latam po wątkach a tu nic a nic Grażynko49 nie płacz :buzi: następnym razem przyjdziesz i będziesz "trzymać rękę na pulsie" :smile: Quote
Kamila Proc Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 ktora ta jest taka piekna ze az nie chce publikacji? Quote
malagos Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Nie powiem, bo się obrazi :siara: A jak w przytulisku, są jakieś adopcpje? Nasza Aria mimo wielu ogłoszen nie ma brania, buuuu.... Quote
Kamila Proc Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 to dawaj na priva.... zreszta nie ma sie co przejmowac. uroda nie jest najwazniejsza lecz wnetrze Quote
paros Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Nie powiem, bo się obrazi :siara: A jak w przytulisku, są jakieś adopcpje? Nasza Aria mimo wielu ogłoszen nie ma brania, buuuu.... koty tak - ostatnio 7 kociaków pojechało do nowych domów i tylko 1 piesek (ONek) Quote
UlaFeta Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Nie powiem, bo się obrazi :siara: A jak w przytulisku, są jakieś adopcpje? Nasza Aria mimo wielu ogłoszen nie ma brania, buuuu.... Dzis pielesze przytuliska opuscila KOTA Milka.Pojechala zakolegowac sie z Fila. :kiss_2: Trzymajcie kciuki. A jutro..................................tez sie bedzie dzialo :klacz: Quote
Aleksa. Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Nie powiem, bo się obrazi :siara: A jak w przytulisku, są jakieś adopcpje? Nasza Aria mimo wielu ogłoszen nie ma brania, buuuu.... https://www.facebook.com/psygarnij?fref=ts napiszcie do nich maila żeby wystawili Wasza sunie. :) moze komus sie spodoba :) Quote
paros Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Dzis pielesze przytuliska opuscila KOTA Milka.Pojechala zakolegowac sie z Fila. :kiss_2: Trzymajcie kciuki. A jutro..................................tez sie bedzie dzialo :klacz: Ula, a która to Milka? Bo nic nie wiem o takiej :niewiem: i nie ma na stronie ............ Quote
Recommended Posts