paros Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='bric-a-brac']Royal Canin Pediatric Weaning sucha czy tacki? Ktoś się dorzuci? Może kupimy wspólnie? Suchą mam po 68zł + 15zł wysyłka, przy dwóch workach wysyłka gratis.[/QUOTE] tacki :modla::modla: Quote
Igam Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Nikt nic nie pisze, a podobno wszyscy wiedzą ;) [B]W najbliższą niedzielę jest impreza dożynkowa w Regułach[/B]. [url]http://regio-media.pl/2013/08/26/spoleczenstwo-dozynki-gminne-w-michalowicach/[/url] [U]Bardzo potrzebne są fanty na loterie[/U]. Pogrzebcie w szafach i szufladach :) Potrzebni są też ludzie do obsługi loterii. Proszę o wrzucenie tej informacji na FB Czasu niestety już bardzo mało, a każdy grosz na wagę złota, także proszę o rozpowszechnienie informacji Quote
Kejciu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ja nic nie wiedziałam :) w sprawie wrzucenia na FB trzeba pisać do Doroty i Mariusza bo z tego co wiem chyba oni obsługują fejsa :D teraz jestem w pracy i nie mam jak wysłać im maila bo nie mogę się tu na priv pocztę logować Quote
EVA2406 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Igam']Nikt nic nie pisze, a podobno wszyscy wiedzą ;) [B]W najbliższą niedzielę jest impreza dożynkowa w Regułach[/B]. [URL]http://regio-media.pl/2013/08/26/spoleczenstwo-dozynki-gminne-w-michalowicach/[/URL] [U]Bardzo potrzebne są fanty na loterie[/U]. Pogrzebcie w szafach i szufladach :) Potrzebni są też ludzie do obsługi loterii. Proszę o wrzucenie tej informacji na FB Czasu niestety już bardzo mało, a każdy grosz na wagę złota, także proszę o rozpowszechnienie informacji[/QUOTE] Fantów pół strychu u mnie leży i bardzo bym chciała się tego pozbyć. Quote
malagos Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Fajny fant, takie "pół strychu" :diabloti: Quote
Igam Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='EVA2406']Fantów pół strychu u mnie leży i bardzo bym chciała się tego pozbyć.[/QUOTE] No to super :) Ja będę mogła być ale niestety krótko. Mogę pomóc porozkładać wszystko i troszkę postać, ale posprzątać na zakończenie już niestety nie dam rady. Kto jeszcze się może być? Quote
mimiś Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Igam,ja przyjade po pracy ok 14.30.,własnie najbardziej potrzeba kogos na początek:) tylko wszystko musi być gotowe do 12.00-bo inaczej nie ma po co jechać,organizator jasno mi to powiedział:agrue: Quote
bric-a-brac Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='bric-a-brac']Royal Canin Pediatric Weaning sucha czy tacki? Ktoś się dorzuci? Może kupimy wspólnie? Suchą mam po 68zł + 15zł wysyłka, przy dwóch workach wysyłka gratis.[/QUOTE] Jako, że nie było chętnych na zrzutkę, wysłałam grosik na koty. Festyn miałam już jakiś czas temu wpisany w kalendarz... i jak zwykle nie mogę :oops: Quote
paros Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Igam']Nikt nic nie pisze, a podobno wszyscy wiedzą ;) [B]W najbliższą niedzielę jest impreza dożynkowa w Regułach[/B]. [URL]http://regio-media.pl/2013/08/26/spoleczenstwo-dozynki-gminne-w-michalowicach/[/URL] [U]Bardzo potrzebne są fanty na loterie[/U]. Pogrzebcie w szafach i szufladach :) Potrzebni są też ludzie do obsługi loterii. Proszę o wrzucenie tej informacji na FB Czasu niestety już bardzo mało, a każdy grosz na wagę złota, także proszę o rozpowszechnienie informacji[/QUOTE] A ja nic nie wiedziałam, właśnie w tej chwili dowiedziałam się Quote
mimiś Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 ja bardzo poprosze o potwierdzenie wpłat z bazarków:) paros-byłam pewna,ze wiesz-komunikacja zawodzi:( Quote
paros Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) [quote name='mimiś']ja bardzo poprosze o potwierdzenie wpłat z bazarków:) paros-byłam pewna,ze wiesz-komunikacja zawodzi:([/QUOTE] Potwierdzenie wysłałam na PW :lol: Edited September 9, 2013 by paros Quote
UlaFeta Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 [quote name='Igam']Są na widoku jakieś następne imprezy?[/QUOTE] [quote name='UlaFeta']8 wrzesnia DOZYNKI:lol:[COLOR=#ff0000][FONT=arial black] [/FONT][/COLOR][FONT=arial black][FONT=arial]Malgosu ja nie bylam.Nie moglam.[/FONT][/FONT]:-(Byla Wiesia a czy jeszcze ktos byl nie wiem. Jak byl to niech napisze. Quote
Igam Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ja byłam króciutko. Pomogłam porozkładać rzeczy, postałam trochę i po 14 musiałam już jechać. Z tego co słyszałam to nie za dobrze poszło. Zainteresowanie było niewielkie. Ludzie mijali nie patrząc, nawet jeśli nawoływałam do wsparcia Przytuliska :( Quote
UlaFeta Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 [quote name='Igam']Są na widoku jakieś następne imprezy?[/QUOTE] [quote name='Igam']Ja byłam króciutko. Pomogłam porozkładać rzeczy, postałam trochę i po 14 musiałam już jechać. Z tego co słyszałam to nie za dobrze poszło. Zainteresowanie było niewielkie. Ludzie mijali nie patrząc, nawet jeśli nawoływałam do wsparcia Przytuliska :([/QUOTE] To juz staje sie norma.Obojetnosc ludzi:-( Na festynie (nie wspomne gdzie)dla przytuliska zostalo zebrane 2,50.:oops:Szkoda czasu. Quote
malagos Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Rzeczywiście, szkoda czasu i pracy...... Quote
mimiś Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 rzeczywiście, oszałamiających sukcesów nie było. natomiast mam nadzieję ,ze na jakiś woreczek karmy wystarczy- to musiałaby ocenić Jola. Quote
malagos Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='malagos']Muszę sie zastanowić, Joluś, jak to wszystko rozegrać - jak już sie kotka złapie, jak zorganizować przejazd do lecznicy, jak potem opieka po sterylizacji dzikiej kotki - nie mam kompletnie doswiadczenia.......[/QUOTE] Nasza gmina zakupi klateczkę z allegro, wprawdzie taką niedrogą, ale zawsze to jakaś będzie. Quote
bajk21. Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Dziewczyny, to nie taka tragedia bo na dwa worki karmy się uzbierało, więc jeden dzień jedzonka psiaki mają z festynu. Małgosiu, trzeba nastawić klatkę i jak się złapią to po sterylce Gmina powinna zapewnić pobyt kotki przez 10 dni w lecznicy, musisz ich jakoś przekonać. Quote
wawer Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Udało mi się pokonać trudności techniczne banku i dzisiaj poszło do Cezara 100 zł z mojego bazarku. Napiszcie, proszę, co u niego słychać, może już sobie kica powolutku? Proszę też o potwierdzenie otrzymania pieniążków na wątku bazarku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246306-ROZLICZAM-TR%C3%93J%C5%81APEK-CEZAR-Z%C5%81AMA%C5%81-%C5%81APK%C4%98!-NA-LECZENIE-do-26-08/page5[/url]. Tymczasem trwa też bazarek ogólny na Przytulisko i już się coś uzbierało - nadal zapraszam :). Quote
paros Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 [quote name='wawer']Udało mi się pokonać trudności techniczne banku i dzisiaj poszło do Cezara 100 zł z mojego bazarku. Napiszcie, proszę, co u niego słychać, może już sobie kica powolutku? Proszę też o potwierdzenie otrzymania pieniążków na wątku bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246306-ROZLICZAM-TRÓJŁAPEK-CEZAR-ZŁAMAŁ-ŁAPKĘ!-NA-LECZENIE-do-26-08/page5[/URL]. Tymczasem trwa też bazarek ogólny na Przytulisko i już się coś uzbierało - nadal zapraszam :).[/QUOTE] Tak Cezarek :loveu: pomalutku już kica. Cezar ma zdjęty gips, kość zrosła się i łapka wygoiła się. Ale po tak długim unieruchomieniu łapka jest słaba i powinna być rehabilitowana. Niestety z powodu długów w lecznicach pani Jola sama ćwiczy z Cezarem. Noga jest jeszcze słaba, trochę go boli i Cezarek kiepsko chodzi. :roll: Ale jesteśmy dobrej myśli. Wykaz wpłat na konto dostaję co tydzień (w sobotę wieczorem lub w niedzielę) i kiedy tylko dostanę napiszę Quote
bric-a-brac Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Pozwolę sobie zaprosić na bazarek Rudzi (link w sygnaturze poniżej). I Paula mówiła mi, że Samba wróciła z adopcji. Może warto ją zamieścić na www fundacyjnej? Z tego co widzę, jeszcze jej tam nie ma. Quote
Recommended Posts