Marta67 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [B]tripti[/B] ok, ominęłam Cię ;) zaraz skończę T. kilka osób zameldowało, że zagłosowane :D Quote
UlaFeta Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Mam troche rzeczy na bazarek od Witusiowj Ewy.Dziekujemy:loveu: Jak bric poprowadzi bazarek i rozliczenie to zrobie zdjecia i zajme sie wysylka. Moge to w czerwcu ogarnac.;) Quote
bric-a-brac Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Ula, a dużo tego? Bo jak już się wezmę do roboty, to wygodniej byłoby mi zrobić oddzielnie fanty, które wysyłam od siebie, a oddzielnie bazar z wysyłkami od innych (bo kejciu jeszcze coś ma mi podesłać). Tylko jak widać, czasowa to ja ostatnio nie jestem... Finanse rudych trochę wymusiły ten bazar, bo się kończy kasa. Zresztą czy w ogóle będę robić teraz dowiem się ostatecznie w poniedziałek dopiero. Marta67, 3x, Evelin, dzięki za pomoc w Klubie Klikaczy! Czy ktoś jeszcze chce dołączyć do elitarnej organizacji? ;) Jest jeszcze czas do przyszłego czwartku. Quote
mala_czarna Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Głosik ode mnie poszedł na Przytulisko. Pani Jolu, trzymam kciuki za wygraną!!! Quote
Annaa4 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Zobaczcie proszę czy taki może być cel bazarku : [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227442-Robi-si%C4%99-dla-Znajdek"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227442-Robi-się-dla-Znajdek[/URL]!! Wrzuciłam w sumie same psiaki pod opieką Pauli82- ale jak wdziałam na wątkach (z czego sama jeden założyłam) to kasy brak, może na karmę chociaż uzbieramy. A druga kwestia może ktoś ma myszy i zobaczy na zdjęciach bazarkowych co oprócz klatki i dziwnego domku dla myszy tutaj jest :D [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227442-Robi-si%C4%99-dla-Znajdek%21%21?p=19139636#post19139636"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227442-Robi-się-dla-Znajdek!!?p=19139636#post19139636[/URL] Nie mam bladego pojęcia co to jest w prawym górnym rogu, jak dla mnie wygląda jak część od odkurzacza :) i może podpowiecie czy cena jest też sensowna. Quote
UlaFeta Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='bric-a-brac']Ula, a dużo tego? Bo jak już się wezmę do roboty, to wygodniej byłoby mi zrobić oddzielnie fanty, które wysyłam od siebie, a oddzielnie bazar z wysyłkami od innych (bo kejciu jeszcze coś ma mi podesłać). Tylko jak widać, czasowa to ja ostatnio nie jestem... Finanse rudych trochę wymusiły ten bazar, bo się kończy kasa. Zresztą czy w ogóle będę robić teraz dowiem się ostatecznie w poniedziałek dopiero. Marta67, 3x, Evelin, dzięki za pomoc w Klubie Klikaczy! Czy ktoś jeszcze chce dołączyć do elitarnej organizacji? ;) Jest jeszcze czas do przyszłego czwartku.[/QUOTE] Bric to sa probki kosmetykow aptecznych i takie tam roznosci. Nie jest tego duzo,ale moze cos sie uzbiera.Jak bedziesz mogla ogarnac bazar to daj znac.Myslalam,ze bede na urlopie,ale nic z tego:-( Quote
jolam Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Bric, jeszcze u mnie są fanty na bazarek. Te które się nie sprzedały kiedyś. Musiałabym poszperać w meilach wysyłanych do Ciebie i znaleźć fotki i opisy. Quote
bric-a-brac Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Jolam, nie szukaj, ja mam te fanty/opisy w starych bazarkach. Łatwo przekopiować. Bo pewnie mówisz o tych rzeczach od waderci i jeszcze wcześniejszych od Ciebie. Gdy już był mały ruch w tych rzeczach w pewnym momencie je przestałam wystawiać, bo już pewnie opatrzone były i nie miały zainteresowania. Ale jeśli Ty nadal je masz i masz chęci wysyłać, to je mogę wystawić. Tylko teraz nie jestem tak wydolna bazarkowo jak kiedyś ;) Odezwę się jak już będę wiedzieć, że chcę i mogę wystawiać. Ula, próbki kosmetyków aptecznych bywają chodliwe, fajnie. Przyślij foty i tak samo, odezwę się najwcześniej w poniedziałek. Mała czarna, a może jakieś foty Luny? :razz: Gdyby wpadły Ci w posiadanie, wrzuć :) Annaa4, dziękujemy za bazarki :) Są tam super puzzle dla maniaków puzzlowych! Kompletne? Szkoda, że nie mam tyle czasu co kiedyś, ale pewnie tylu elementom bym nawet nie podołała :lol: Quote
mimiś Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 (edited) jutro demonstracja przeciw mordowaniu psów na Ukrainie!-Warszawa [URL]http://www.stopmordowaniu.pl/index.php/2012/05/18/demonstracja-przeciwko-zabijaniu-psow-na-ukrainie-przed-euro2012-i-marsz-sprzeciwu/[/URL] Edited May 25, 2012 by mimiś Quote
Evelin Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 literka S napoczęta...konkretnie...dostalam nawet pw,że przesadzamy z promocją..ale chyba od kogoś,kto nie paieta, jak w ostatnim dniu zaczyna przybywać głosów konkurencji....jast dobrze....ale czy tak bedzie do końca? w kazdym razie jutro kolejna porcja pw :) na s Quote
3 x Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 jaki tekst wysyłacie? dajcie gotowca ;) to jutro jakąś literke roześle Quote
obraczus87 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 oczywiście zagłosowałam na Znajdki. znajomi i rodzina również. Rozsyłałam tez prosby wsrod znajomych z uczelni. Quote
jolam Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Trzymam kciuki za Znajdki na Krakvecie. Proszę znajomych o głos. Quote
Erin32 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Czy wszyscy oddali już głos na Znajdki w ankiecie Krakvetu? Jeśli nie, to ras - ras :mad::diabloti: Quote
Annaa4 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='bric-a-brac']Jolam, nie szukaj, ja mam te fanty/opisy w starych bazarkach. Łatwo przekopiować. Bo pewnie mówisz o tych rzeczach od waderci i jeszcze wcześniejszych od Ciebie. Gdy już był mały ruch w tych rzeczach w pewnym momencie je przestałam wystawiać, bo już pewnie opatrzone były i nie miały zainteresowania. Ale jeśli Ty nadal je masz i masz chęci wysyłać, to je mogę wystawić. Tylko teraz nie jestem tak wydolna bazarkowo jak kiedyś ;) Odezwę się jak już będę wiedzieć, że chcę i mogę wystawiać. Ula, próbki kosmetyków aptecznych bywają chodliwe, fajnie. Przyślij foty i tak samo, odezwę się najwcześniej w poniedziałek. Mała czarna, a może jakieś foty Luny? :razz: Gdyby wpadły Ci w posiadanie, wrzuć :) Annaa4, dziękujemy za bazarki :) Są tam super puzzle dla maniaków puzzlowych! Kompletne? Szkoda, że nie mam tyle czasu co kiedyś, ale pewnie tylu elementom bym nawet nie podołała :lol:[/QUOTE] One są nówka sztuka- jedyne co to jedna torebka z puzzlami jest otwarta i plakat wisiał u mnie na drzwiach , bardziej chciałam je mieć niż układać , a przy króliku to już i tak nie ma sensu ;-) Quote
wapiszon Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='3 x']jaki tekst wysyłacie? dajcie gotowca ;) to jutro jakąś literke roześle[/QUOTE] To też proszę gotowca i instrukcję jak wysyłać na konkretną literkę i literkę , na którą wysyłać. Quote
bric-a-brac Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Do 3x gotowiec poleciał. Wapiszon, za chwilę dostaniesz PW :) Dzięki! [B]E - wapiszon[/B] F - Marta 67 M - bric-a-brac [B]N[/B] - bric-a-brac O- bric-a-brac P- bric-a-brac S - Evelin T - Marta67 Quote
Beta&Czata Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='3 x']ja wezmę B[/QUOTE] Mnie możesz pominąć. Już zagłosowałam, jak tylko krakvet rozpoczął głosowanie (choć muszę przyznać, że byłam rozdarta, bo Ulv też startuje, a ja mam sentyment do Kraksy). Pozdrawiam Elżbieta Quote
Annaa4 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Zapraszam na bazar dla Znajdkowych psiaków :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227442-Dla-znajdkowych-psiaków-i-psów-z-Gorzyc-filmy-torby-biżuteria-do-08-06-godz-21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227442-Dla-znajdkowych-psiaków-i-psów-z-Gorzyc-filmy-torby-biżuteria-do-08-06-godz-21[/URL] Quote
3 x Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 B wysłane jak jutro się wyrobię w pracy z pracą to jesczze coś roześle Quote
Evelin Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 haha...dostałam prosbę o głosowanie na Znajdki od wapiszona :):):) Rozsyłam s, wczoraj bardzo dogo muliło.. Quote
Recommended Posts